Teledysk zapowiada sie ciekawie. MIejmy nadzieję, że wkrótce się pojawiAgata pisze:Thomas i Kamalia, fotosy z wideo:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 587&type=3
Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- maaateusz
Re: Thomas i Kamaliya - nowy duet?

- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Agata pisze:Thomas i Kamalia, fotosy z wideo:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 587&type=3
Z niecierpliwością czekam na premierę teledysku. Screenshoty z klipu wyglądają obiecująco - żywię nadzieję, że teledysk będzie udany - fajna muzyka jest, piękne kobiety również - do tego dodać zdolnego reżysera i mamy udany teledysk - no taką mam przynajmniej nadzieję...
You Can Win, If You Want.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tu mamy reportaż z party po występie Thomasa z Kamalyą.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Agata
Najlepsza końcówka, chciałoby się zawołać za klasykiem "oh chihuahua!" 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?
LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=11377
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Emil45677
Nie wiem dlaczego ale oglądając te fotki z teledysku odnoszę wrażenie że w nowym klipie Thomas znowu będzie przez większość czasu siedział i za dużo ruchu mieć nie będzie
. Jak pamiętamy z przeszłości, wielu forumowiczów miało uwagi co do tego że Thomas jest mało "aktywny" w teledyskach... działo się tak w przypadku singlowych klipów z albumu "Strong", mojej osobie to wtedy za bardzo nie przeszkadzało
.
- michal.czeslaw
WowPkmodern pisze:Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No nie źle pewnie Thomas skomentuje to odpowiednio na Fan Day 17 marca. Podejżewam,że większości fanek Thomasa ta laska się nie podoba,ale żeby od razu aż tak atakować i odgrażać sie?Pkmodern pisze:Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?
- agnieszka12345
- Kontakt:
Z niecierpliwością czekam na premierę teledysku...Teledysk będzie na pewno świetny...Wszystkie teledyski jak do tej pory mi się strasznie podobały
A od Thomasa Andersa nie mogę zawsze oderwać wzroku 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Tomolo
Ja uważam duet z Sandrą za bardzo udany i niedoceniony letni przebój, z Kasią również Thomas nagrał przyjemną piosenkę, a No Ordinary Love z Kamaliy'ą to dla mnie strzał w 10 jak Gigolo!Ninio pisze:aj jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą piosenką,tym duetem gdyz po wspolpracy z Sandra i Kasią Novą bylem jak najgorszej mysli a tu taka fajna zywiołowa piosenka,no i ta muzyczka na zakonczenie utworu... mogliby w jakims remixie to rozwinąć. Dobra promocja i szansa na sukces jest.
Typowe klimaty MT spod ręki Uwe, wokal Thomasa i ciekawie brzmiące chórki z żeńskim głosem atrakcyjnej blondynki... z niecierpliwością czekam na teledysk, uznając 2 ostatnie z Rosji za bardzo udane!
No myślę, że to pomysł Uwe który jest producentem Kamaliy'i, albo też ona wyraziła takie nieśmiałe pragnienie (było info że była fanką TA), Uwe poznał ją z Thomasem, skomponował utworek i gotowe!atlantyda ;o) pisze:Skąd w ogóle pomysł na ten duet?
- venturak
ja nie rozumiem jednego... czemu wszędzie wszyscy wciskają angielszczyznę? czemu musi być Kamaliya a nie jak powinno być Kamalija (skoro tak się to czyta i tak można to zapisać)? ja rozumiem, że Angole mogę tak to zapisywać, ale dlaczego my też?
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Powielamy taka pisownie jaką czytamy.Skoro w jakiejś niemieckiej prasie było tak napisane przez "y" to tak się przyjęło i u nas.Zobaczymy jak będzie napisane na singlu.venturak pisze:ja nie rozumiem jednego... czemu wszędzie wszyscy wciskają angielszczyznę? czemu musi być Kamaliya a nie jak powinno być Kamalija (skoro tak się to czyta i tak można to zapisać)? ja rozumiem, że Angole mogę tak to zapisywać, ale dlaczego my też?
Szukając CD Juriego Szatunowa wpisuję w wyszukiwarce różne opcje bo różnie jest pisane np.Yura Shatunov
Z kolei Rosjanie nie piszą "Dieter Bohlen" Tylko "Diter Bolen" albo nie "Thomas Anders" tylko "Tomas Anders" z kolei oni przekszałcają na swoje. nie "Modern Talking" tylko "Moder Tokin"
Thomas we wczorajszym wywiadzie w TV.DISCO w skrócie wyjaśnił jak doszło do spotkania i nagrania singla.Ale dzięki również za Twoje objaśnienie sytuacjiTomolo pisze:No myślę, że to pomysł Uwe który jest producentem Kamaliy'i, albo też ona wyraziła takie nieśmiałe pragnienie (było info że była fanką TA), Uwe poznał ją z Thomasem, skomponował utworek i gotowe!
Ostatnio zmieniony ndz lut 26, 2012 14:02 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
- venturak
w ogóle, w krajach piszących cyrylicą (np. Rosja, Ukraina, Bułgaria etc.) pisze się wszystko tak, jak się czyta, nawet obce nazwiska, u nas tak nie ma; mnie denerwuje jak np. się pewien pan nazywał Todor Żiwkow, to u nas najczęściej się pisze Zhivkov, rzadziej Żivkov, wg mnie powinno być tak zapisywane, że jak to pochodzi od słowiańskiego języka, to po słowiańsku, a nie po angielsku
przecież można napisać to po naszemu 
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
-
ilciaB
Jak dla mnie świetna piosenka - rytmiczna, świetny wokal, piękna kobieta, a i Thomas ostatnio wziął się za siebie i wygląda rewelacyjnie. Trzymam kciuki!
- maaateusz
Wreszcie jest teledysk do "No ordinary Love"
!!!!!!!
Jak dla mine wyszedł on świetnie!
Jak dla mine wyszedł on świetnie!