Thomas w telewizji

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Thomas w telewizji

Post autor: Agata »

Postanowiłam stworzyć osobny wątek poświęcony obecności samego tylko Thomasa w telewizji. Jutro będziemy go mogli zobaczyć w polskiej TV Disco, ale nie tylko. Po 20.00 powinna być dostępna audycja z Thomasem "TV Mittelrhein aktuell" z regionalnej telewizji TV Mittelrhein najprawdopodobniej pod tym linkiem: http://www.tv-mittelrhein.com/sendungen-vom/2012/02/25/

Stacja ta dość często pokazuje Thomasa, tu dwie audycje z grudnia:
Thomas pomaga dzieciakom wypiekać bożonarodzeniowe ciasteczka (pocz. ok. 10.40 min.): http://www.tv-mittelrhein.com/video/reg ... 4-12-2011/
Thomas i darowizna dla szkoły muzycznej i teatru miejskiego (pocz. ok. 06.10 min.):
http://www.tv-mittelrhein.com/video/reg ... 1-12-2011/
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas w telewizji

Post autor: Pkmodern »

Fajny pomysł Agata! :D
Przyda się, nie jestem w stanie sam wyłapać wszystkiego.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Agata pisze:Thomas pomaga dzieciakom wypiekać bożonarodzeniowe ciasteczka (pocz. ok. 10.40 min.): http://www.tv-mittelrhein.com/video/reg

:lol: :lol: :lol: :lol: Thomas fajnie wyglada z tym wałkiem w ręku
Obrazek
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja już z niecierpliwością czekam na tv disco :D
O której to dokładnie będzie bo nie chce przegapić?
Czy o 18?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

thomas1100 pisze:O której to dokładnie będzie bo nie chce przegapić?
Czy o 18?
Tak 18-19...
...
edit.18:44
No i to chyba wszystko.Wywiad ciekawy.Miło Thomas o Naszym Fan Clubie się wypowiedział :D ..."historie z kosmosu" też ciekawe :lol:
Mam nadzieje,że będzie dostępne na YT i pozostali,którzy nie mogli oglądać ,nadrobią straty ;). Na prawdę warto ;).

Jutro powtórka o godz. 13:00 :D
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Bardzo fajny i ciekawie przeprowadzony wywiad. Zachęcam do obejrzenia!
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Oto dzisiejszy program "Niech żyje bal" z kanału TV DISCO. To dla tych którzy obejrzeć nie mogli.

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dzięki Sebek ;) .
Teraz mogę na spokojnie popatrzeć na Thomasa bo oglądając w TV musiałam patrzeć na literki :P
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Dzięki sebciu1974 za transmisję.
Naprawdę świetny wywiad :D .
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Dobrze ,że jest wstawiony ten program ja nie mam tego kanału więc nie mogłam tego obejrzeć.Na pewno jest więcej osób które są za to wdzięczne... dzięki za to! :wink:
Pozdrawiam rut
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Dziękuję Sebciu1974 za to nagranie chociaż i tak mam zamiar obejrzeć jutro powtórkę.
Jeszcze raz tobie dziękuję za to nagranie :D :D :D :D .
Naprawdę świetny wywiad :wink: :wink: :wink: .
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Cały tydzień czekałem i ... przegapiłem program! :( , dołączam się więc również do podziękowań dla Sebcia (którego miałem okazję poznać w Spodku) i przy okazji pozdrawiam! Bardzo fajny wywiad, bardziej wszechstronny od tego w TVN, więcej o bierzących wydarzeniach, nawet o współpracy z Kamaliją było i utworek w tle! Szkoda że więcej o duecie Anders Fahrenkrog nie wspomnieli...
Jutro jak widzę powtórka, to będę mógł nagrać w jakości DVD prosto z TV :) Już nastawiam przypomnienie...
Ostatnio zmieniony ndz lut 26, 2012 12:29 przez Tomolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dzieki Sebastianie.
Prawie ogladalam przez internet program Tv Mittelrhein w ktorym Thomas muwil ze pracuje nad bozonarodzeniowym albumem.Powiedzial tez ze Tourne zaczyna po Fanclub Party zeby niektniektozy fani mogli koncert z fanklub Party zlaczyc i nie mieli podwojnych kosztow dojazdu.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

rut pisze:Dobrze ,że jest wstawiony ten program ja nie mam tego kanału więc nie mogłam tego obejrzeć.Na pewno jest więcej osób które są za to wdzięczne... dzięki za to! :wink:
Ja też jestem ;) Bo pomimo, że Tv Disco można oglądać on-line: http://www.tvdisco.pl/live.html to jednak lepiej jest mieć takie materiały do wglądu w jednym miejscu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Agata pisze:Postanowiłam stworzyć osobny wątek poświęcony obecności samego tylko Thomasa w telewizji. Jutro będziemy go mogli zobaczyć w polskiej TV Disco, ale nie tylko. Po 20.00 powinna być dostępna audycja z Thomasem "TV Mittelrhein aktuell" z regionalnej telewizji TV Mittelrhein najprawdopodobniej pod tym linkiem: http://www.tv-mittelrhein.com/sendungen-vom/2012/02/25/
Kto nie mógł sobie obejrzeć tego wywiadu, może ściągnąć ze strony Fanklubu: http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=12780
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

sebciu1974 pisze:Oto dzisiejszy program "Niech żyje bal" z kanału TV DISCO. To dla tych którzy obejrzeć nie mogli.

Dziękuję za wstawienie tego wywiadu. Jestem bardzo zadowolona, bo wczoraj w nocy tu wchodzę w ten temat a tu taka niespodzianka. A niespodzianka dlatego, że wczoraj były moje urodziny i nie podejrzewałam, że spotka mnie coś tak fantastycznego. Nie mam TV, więc będę wdzięczna każdemu kto zapoda tu video z Thomasem np. takie jak to z tego programu. :wink: Są polskie napisy, więc wiem o co chodzi. Z polskich programów takie reportaże są świetne z powodu tych właśnie napisów. :) Pozdro
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ