Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maaateusz

Re: Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Post autor: maaateusz »

Agata pisze:Thomas i Kamalia, fotosy z wideo:
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 587&type=3
Teledysk zapowiada sie ciekawie. MIejmy nadzieję, że wkrótce się pojawi :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Agata pisze:Thomas i Kamalia, fotosy z wideo:
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 587&type=3

Z niecierpliwością czekam na premierę teledysku. Screenshoty z klipu wyglądają obiecująco - żywię nadzieję, że teledysk będzie udany - fajna muzyka jest, piękne kobiety również - do tego dodać zdolnego reżysera i mamy udany teledysk - no taką mam przynajmniej nadzieję...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Tu mamy reportaż z party po występie Thomasa z Kamalyą.

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Najlepsza końcówka, chciałoby się zawołać za klasykiem "oh chihuahua!" :lol:
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?

LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=11377
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Nie wiem dlaczego ale oglądając te fotki z teledysku odnoszę wrażenie że w nowym klipie Thomas znowu będzie przez większość czasu siedział i za dużo ruchu mieć nie będzie :D. Jak pamiętamy z przeszłości, wielu forumowiczów miało uwagi co do tego że Thomas jest mało "aktywny" w teledyskach... działo się tak w przypadku singlowych klipów z albumu "Strong", mojej osobie to wtedy za bardzo nie przeszkadzało :).
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?
Wow :!: :!: :!: Te kobiety są nieobliczalne.Oby tylko Thomas nie dostał się w ich ręce,bo nie wiadomo co im do głowy wpadnie.Swoją droga Kamaliyi na fan-day wolałabym nie oglądać.Starczy,że będzie Uwe,mimo,że jest to dzień fanów z Thomasem.Jeżeli jednak Thomas zaprosi swoich gości,należy to uszanować,bo to On jest gospodarzem.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pkmodern pisze:Ciekawe czy nasze polskie dziewczyny mają podobne zdanie jak to wyrażone w tym newsie?

LINK: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=11377
No nie źle pewnie Thomas skomentuje to odpowiednio na Fan Day 17 marca. Podejżewam,że większości fanek Thomasa ta laska się nie podoba,ale żeby od razu aż tak atakować i odgrażać sie?
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Z niecierpliwością czekam na premierę teledysku...Teledysk będzie na pewno świetny...Wszystkie teledyski jak do tej pory mi się strasznie podobały :wink: A od Thomasa Andersa nie mogę zawsze oderwać wzroku :P
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Skąd w ogóle pomysł na ten duet?
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Ninio pisze:aj jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą piosenką,tym duetem gdyz po wspolpracy z Sandra i Kasią Novą bylem jak najgorszej mysli a tu taka fajna zywiołowa piosenka,no i ta muzyczka na zakonczenie utworu... mogliby w jakims remixie to rozwinąć. Dobra promocja i szansa na sukces jest.
Ja uważam duet z Sandrą za bardzo udany i niedoceniony letni przebój, z Kasią również Thomas nagrał przyjemną piosenkę, a No Ordinary Love z Kamaliy'ą to dla mnie strzał w 10 jak Gigolo!
Typowe klimaty MT spod ręki Uwe, wokal Thomasa i ciekawie brzmiące chórki z żeńskim głosem atrakcyjnej blondynki... z niecierpliwością czekam na teledysk, uznając 2 ostatnie z Rosji za bardzo udane!
atlantyda ;o) pisze:Skąd w ogóle pomysł na ten duet?
No myślę, że to pomysł Uwe który jest producentem Kamaliy'i, albo też ona wyraziła takie nieśmiałe pragnienie (było info że była fanką TA), Uwe poznał ją z Thomasem, skomponował utworek i gotowe! :)
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

ja nie rozumiem jednego... czemu wszędzie wszyscy wciskają angielszczyznę? czemu musi być Kamaliya a nie jak powinno być Kamalija (skoro tak się to czyta i tak można to zapisać)? ja rozumiem, że Angole mogę tak to zapisywać, ale dlaczego my też?
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

venturak pisze:ja nie rozumiem jednego... czemu wszędzie wszyscy wciskają angielszczyznę? czemu musi być Kamaliya a nie jak powinno być Kamalija (skoro tak się to czyta i tak można to zapisać)? ja rozumiem, że Angole mogę tak to zapisywać, ale dlaczego my też?
Powielamy taka pisownie jaką czytamy.Skoro w jakiejś niemieckiej prasie było tak napisane przez "y" to tak się przyjęło i u nas.Zobaczymy jak będzie napisane na singlu.
Szukając CD Juriego Szatunowa wpisuję w wyszukiwarce różne opcje bo różnie jest pisane np.Yura Shatunov <bezradny> cóż na to poradzimy.
Z kolei Rosjanie nie piszą "Dieter Bohlen" Tylko "Diter Bolen" albo nie "Thomas Anders" tylko "Tomas Anders" z kolei oni przekszałcają na swoje. nie "Modern Talking" tylko "Moder Tokin" ;) . Więc to działa w obie strony ;)
Tomolo pisze:No myślę, że to pomysł Uwe który jest producentem Kamaliy'i, albo też ona wyraziła takie nieśmiałe pragnienie (było info że była fanką TA), Uwe poznał ją z Thomasem, skomponował utworek i gotowe! :)
Thomas we wczorajszym wywiadzie w TV.DISCO w skrócie wyjaśnił jak doszło do spotkania i nagrania singla.Ale dzięki również za Twoje objaśnienie sytuacji ;).
Ostatnio zmieniony ndz lut 26, 2012 14:02 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

w ogóle, w krajach piszących cyrylicą (np. Rosja, Ukraina, Bułgaria etc.) pisze się wszystko tak, jak się czyta, nawet obce nazwiska, u nas tak nie ma; mnie denerwuje jak np. się pewien pan nazywał Todor Żiwkow, to u nas najczęściej się pisze Zhivkov, rzadziej Żivkov, wg mnie powinno być tak zapisywane, że jak to pochodzi od słowiańskiego języka, to po słowiańsku, a nie po angielsku :D przecież można napisać to po naszemu :D
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
ilciaB

Post autor: ilciaB »

Jak dla mnie świetna piosenka - rytmiczna, świetny wokal, piękna kobieta, a i Thomas ostatnio wziął się za siebie i wygląda rewelacyjnie. Trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Wreszcie jest teledysk do "No ordinary Love" :D !!!!!!!

Jak dla mine wyszedł on świetnie!
Obrazek
ODPOWIEDZ