O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Husku
Członek TAFC Polska

Re: O zdjęciach gorszych i lepszych

Post autor: Husku »

MTalkingusia28 pisze:
atlantyda ;o) pisze:
MTalkingusia28 pisze:Fajne foto tylko ci goście są wszyscy wyżsi od Thomasa....
Thomas ma zaledwie 172 cm wzrostu a Ci panowie na prawdę są wysocy,ponad 180 cm na pewno każdy z nich ma.
172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...
A na 100% wiesz, że ma 172 cm? No bo ci goście pewnie i mają po 180 cm.
dokładnie 173 :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

MTalkingusia28 pisze:172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...
No najlepiej było by zapytać o to samego Thomasa. W Bravo niemieckim pisamo ,że ma 174,potem że 172 być może Thomas sam dokładnie nie wie i podawał taki swój wzrost. Ja mam 168 cm i Thomas jest minimalnie ode mnie wyższy.

Obrazek

Panowie ze zdjęcia są na prawdę wysocy , miałam okazje koło nich stanąć a nawet porozmawiać (kilkakrotnie).Solaris Music - przemiła ekipa.
Husku
Członek TAFC Polska

Thomas oficjalnie ma 173 cm, co podane jest tu: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm w punkcie 10 pt. Porównanie.
173 cm (oficjalnie, w rzeczywistości prawdopodobnie mniej)
dawk.2202

Post autor: dawk.2202 »

ArCrack pisze:Thomas wychodził na niektórych jak lalka
Nie rozumiem. Ujęcie nie jest najlepsze. Wzrok Dietera jest na tej fotce taki, jakby chciał zamordować fotografa, a nie Thomasa. Tak uważam. Thomas też nie najlepiej wyszedł.

Zapomniałem. Zdjęcie z okładki singla" You're my heart, you're my soul 1998" Jest do niczego. Uśmiechy Dietera i Thomasa, są takie, jakby ktoś na siłę postawił ich razem do zdjęcia i udają, że się nie pokłócili itp.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

atlantyda ;o) pisze:
MTalkingusia28 pisze:172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...
No najlepiej było by zapytać o to samego Thomasa. W Bravo niemieckim pisamo ,że ma 174,potem że 172 być może Thomas sam dokładnie nie wie i podawał taki swój wzrost. Ja mam 168 cm i Thomas jest minimalnie ode mnie wyższy.

Obrazek

Panowie ze zdjęcia są na prawdę wysocy , miałam okazje koło nich stanąć a nawet porozmawiać (kilkakrotnie).Solaris Music - przemiła ekipa.
Aha. :) Masz tyle samo wzrostu co ja w takim razie atlantydo. :wink:
Jednak różnie piszą w mediach, raz tak a raz inaczej... Ale jak już pisałam to nie obchodzi mnie ile Thomas ma wzrostu, bo jego muzyka jest dla mnie ważniejsza. Są ważniejsze rzeczy na świecie niż wzrost. Tak tylko dla siebie chciałam wiedzieć. :wink:
Ta fotka powyżej jest fajna. Thomas jest naprawdę fotogeniczny i super wychodzi na zdjęciach. :D Ty też masz fajny wygląd atlantydo. :wink: Fajnie się prezentujesz. Skoro piszesz to co powyżej to pewnie jesteś Ty na powyższej fotce. Stanąć obok Thomasa i mieć z nim foto to dopiero musi być cudowne i niezapomniane przeżycie. 8) Kto takie ma ten wie jakie to uczucie. :)
Husku napisał(a)

Thomas oficjalnie ma 173 cm, co podane jest tu: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm w punkcie 10 pt. Porównanie.
Cytuj:
173 cm (oficjalnie, w rzeczywistości prawdopodobnie mniej)
No właśnie, o tej stronce zapomniałam. Dzięki za przypomnienie. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

MTalkingusia28 pisze:Ta fotka powyżej jest fajna. Thomas jest naprawdę fotogeniczny i super wychodzi na zdjęciach.Stanąć obok Thomasa i mieć z nim foto to dopiero musi być cudowne i niezapomniane przeżycie. Kto takie ma ten wie jakie to uczucie.

Fotka jak fotka ;),ale na żywo stanąć obok Thomasa ,spojżeć mu w oczy i podać dłoń to dopiero robi wrażenie. Kilka sekund nie porównywalne z 90-cio czy 100-u minutowym koncertem ;) .
MTalkingusia28 pisze:Skoro piszesz to co powyżej to pewnie jesteś Ty na powyższej fotce.
Tak to ja.
MTalkingusia28 pisze:Ty też masz fajny wygląd atlantydo. Fajnie się prezentujesz.
Dzięki ;)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Całkiem niedawno temu na Ukrainie:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej :mrgreen:
Point Of No Return
Husku
Członek TAFC Polska

Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej :mrgreen:
Ja wręcz przeciwnie. :P
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej
Ja również,chociaż tak na prawdę rzadko bywa wygolony na zero! :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej :mrgreen:
Yhy, ja też ....... Nawet jak nie zupełnie, to taki leciusieńki zarost jest OK, ale taki, jak na tym zdjęciu......no nie bardzo jednak..... :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Agata pisze:Całkiem niedawno temu na Ukrainie:
Obrazek
Boski :mrgreen: uwielbiam zarost u Thomasa .
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Moim zdaniem taki mocniejszy zarost postarza Thomasa. Ogolony wygląda bardziej elegancko :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Gasolina91 pisze:Moim zdaniem taki mocniejszy zarost postarza Thomasa. Ogolony wygląda bardziej elegancko :wink:
Agata pisze:Całkiem niedawno temu na Ukrainie:
Obrazek
Hmm, taki zarost a szczególnie już mocno siwy bardzo postarza Thomasa. Gdybym nie wiedział, ile lat ma Thomas a miał ocenić jego wiek na podstawie tego zdjęcia pomyślałbym, że ma on ok 55-60 lat... W każdym bądź razie na tym zdjęciu Thomas wygląda, moim skromnym zdaniem, starzej niż Dieter Bohlen, który jest przecież 9 lat starszy od Thomasa.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Mnie pierwsze skojarzenie przyszło,że do młodego Stevena Spillberga podobny ;). Wygląda jak jakiś konkretny reżyser,albo pisarz ;).
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Czyżby zmiana wizerunku na dłużej? :wink: Thomas na ślubie Uwe:
Obrazek
ODPOWIEDZ