Ja również serdecznie pozdrawiam Pana i Pańską uroczą małżonkęKazz pisze:Kazimierz z Bochni. Pozdrawiam wszystkich Fanów i Wielbicieli Thomasa , Marię - Darię, Adama Andersa i wszystkich, których poznałem na wcześniejszych koncertach i przy promocji katowickiego.
11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!
- Fanka MT
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- fredka
- Członek TAFC Polska
Miło mi było spotkać się poraz kolejny na koncercie z fanklubowiczami. Wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia!
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- nebula4
Tak, też wolę chyba słuchać Thomasa w bardziej kameralnych warunkach czyli w klubach lub amfiteatrach.Mam wrażenie że obiekty typu Spodek są za duże i dość "bezduszne" żeby można było w pełni uchwycić możliwości Thomasa.Mam takie odczucie że w Spodku nagłośnienie było do bani-głos Thomasa był jak dla mnie zagłuszany przez muzykę, tzn.muzyka była moim zdaniem za głośna w stosunku do wokalu...Thomas nie jest absolutnie wykonawcą "stadionowym", to nie brzmi rewelacyjnie na wielkich obiektach.No cóż,pozostało odłożyć sobie ze 40-50tyś.euro i zaprosić TA na prywatny recital dla rodziny
.Pewnie za taką stawkę to rzecz już jest do ugadania
.....hmmmm, to nie jest wcale taki głupi pomysł!?!?!

-
Husku
- Członek TAFC Polska
Właśnie wróciłam do domu.
I powiem tylko tyle: było po prostu cudownie! Bardzo dawno nie widziałam ani Thomasa, ani Was i cieszę się, że po tak długiej przerwie mogło to nastąpić
Koncert baaaaaardzo mi się podobał. Thomas jest w świetnej formie. A jak wygląda...
I powiem tylko tyle: było po prostu cudownie! Bardzo dawno nie widziałam ani Thomasa, ani Was i cieszę się, że po tak długiej przerwie mogło to nastąpić
Koncert baaaaaardzo mi się podobał. Thomas jest w świetnej formie. A jak wygląda...
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Ja również chciałem podziękować wszystkim, z którymi się bawiłem na koncercie oraz na afterparty.
Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych koncertach!
Edmund
Ja również chciałem podziękować wszystkim, z którymi się bawiłem na koncercie oraz na afterparty.
Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych koncertach!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- adrian_mt
- Członek TAFC Polska
Witajcie. Dopiero teraz wróciliśmy z Katowic. Cały czas jesteśmy pod wrażeniem koncertu Thomasa. Jego występ, podobnie zresztą jak poprzednie uważamy za bardzo udany. Oprawa koncertu znakomita (balony, serduszka, no i już tradycyjnie białe róże).
Znowu poznaliśmy parę fajnych osób z fan-klubu. Atmosfera w naszej części sektora Fan (lewa strona) była bardzo dobra i wszyscy doskonale się bawili (może poza 2-3 osobami które stały za nami i miały uwagi do występu Thomasa).
Wielkie podziękowania dla organizatorów, a zwłaszcza dla zarządu TAFCPL.
Bardzo się ucieszyliśmy na wiadomość o andrzejkowych koncertach Thomasa.
Do zobaczenia na kolejnym koncercie w Szczecinie
Pozdrawiamy
Adrian i Agnieszka
Znowu poznaliśmy parę fajnych osób z fan-klubu. Atmosfera w naszej części sektora Fan (lewa strona) była bardzo dobra i wszyscy doskonale się bawili (może poza 2-3 osobami które stały za nami i miały uwagi do występu Thomasa).
Wielkie podziękowania dla organizatorów, a zwłaszcza dla zarządu TAFCPL.
Bardzo się ucieszyliśmy na wiadomość o andrzejkowych koncertach Thomasa.
Do zobaczenia na kolejnym koncercie w Szczecinie
Pozdrawiamy
Adrian i Agnieszka
-
malenstwo 066
Cześć. Koncert był super! Jak już ktoś wspomniał, były osoby nietrzeźwe w naszym sektorze. Gdzie była ochrona? takie osoby na pewno nie były z naszego fan klubu. Nie mogę już doczekać się jesieni.
- Paradise
- Kontakt:
Nebula4 ja juz liczyłam ,że jak wygram w totka,zaraz daję kase "zarządowi" TAFC na taki właśnie koncert
Dla mnie wart każdych pieniędzy
) Ale niestety nie trafiłam 
"You can win if You want..."
- Gasolina91
Podobnie było podczas koncertu w Zabrzu. Koło mnie stał jakiś dziwny facet, który co chwilę coś krytykował. Najbardziej wkurzali mnie ludzie z tej "niższej sfery" (nie urażając nikogo). Poprzychodzili z małymi dziećmi, które w ogóle nie były zainteresowane koncertem. Z tyłu nawet ktoś krzyknął "Śpiewaj w końcu to Cheri Cheri Lady".Joanna91 pisze: Niestety publiczność w sektorze FAN trochę mnie zawiodła... osoby, które wchodzą do sektora dla fanów znajdującego się przy samej scenie powinny umieć się zachować, bo to też wpływa na wizerunek naszego Fan Clubu. Obok mnie stała pani, która przez cały koncert przeszkadzała, ciągle coś wykrzykiwała, później się rozpychała i w trakcie występu niejednokrotnie odwracała się tyłem do sceny aby podyskutować ze swoim towarzystwem. Oprócz tego usłyszałam "Dlaczego on tak fałszuje?", jakaś dziewczyna stojąca za mną w połowie koncertu zaczęła pytać "kiedy to się skończy" bo według niej już wystarczyło. Gdy zaświeciliśmy świeczki ktoś powiedział "jaki fan, takie świeczki", inne osoby dziwiły się w jakim celu dostaliśmy róże i kiedy należy je rzucać, pomimo tego, że wszyscy mieli możliwość zapoznania się z instrukcją zanim koncert się rozpoczął. Przepraszam, ale dla niektórych osób powinna być wyznaczona klatka i drzewo, a nie miejscie w sektorze FAN![]()
Wydawać by się mogło, że koncert biletowany to inna sprawa a tu takie niemiłe zaskoczenie (jak to opisała Joasia).
Ale fajnie, że afterparty się Wam udało
Point Of No Return
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Też to zauważyłam. W pewnym momencie pod samą scenę zaczął pchać się gość, który strasznie śmierdział alkoholem... Wszyscy go przepuszczali, aż w końcu zatrzymał się tuż za mną. Na szczęście rozejrzał się tylko i po chwili poszedł. Przecież nie napił się tak na koncercie, nie wiem, czy dałby radę przemycić coś, bo kontrola była dość szczegółowa. Musiał więc przyjść już w takim stanie... Ochrona powinna zdawać sobie sprawę, że ważny bilet, to nie wszystkomalenstwo 066 pisze:Cześć. Koncert był super! Jak już ktoś wspomniał, były osoby nietrzeźwe w naszym sektorze.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Za mną stali "goście" którzy popijali cole z alkoholem z butelek 0.5 litra po coli.Jak weszli byli trzeźwi,a za pół godz.już gwizdali,krzyczeli i pstrykali w ucho starszego siwego Pana,po czym się chowali.Żenada!Husku pisze: Przecież nie napił się tak na koncercie, nie wiem, czy dałby radę przemycić coś, bo kontrola była dość szczegółowa. Musiał więc przyjść już w takim stanie... Ochrona powinna zdawać sobie sprawę, że ważny bilet, to nie wszystko
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
???!!! Aż ciężko mi w to uwierzyć. Nie sądziłem, że na sektor fan wchodzi bydło (mam na myśli te popijające towarzystwo i tych imbecyli, którzy jak piszesz zaczepiali starszego pana). Mam nadzieję, że Thomas i jego ekipa nie dostrzegła tych incydentów, bo mogło by to ewentualnie w jakiś sposób negatywnie wpłynąć na postrzeganie nas fanów i członków fanclubu przez Thomasa i jego ludzi. Mam nadzieję, że tego typu zachowania nie będą miały miejsca w przyszłości w sektorze fan...jedyna pisze:
Za mną stali "goście" którzy popijali cole z alkoholem z butelek 0.5 litra po coli.Jak weszli byli trzeźwi,a za pół godz.już gwizdali,krzyczeli i pstrykali w ucho starszego siwego Pana,po czym się chowali.Żenada!
You Can Win, If You Want.
- Paradise
- Kontakt:
no to ,fakt nie za miłe to co piszecie,cóz jak zawsze bywaja ludzie i...... stołki....
"You can win if You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No więc nadal podtrzymuję swoje zdanie,żeby osoby spoza FC nie miały wstępu na sektor fanclubowy. Sorry,ale jakieś zasady obowiązują,nie można tak ryzykować,jeszcze by brakowało,żeby tymi pustymi butelkami w Thomasa rzucali.jedyna pisze:Za mną stali "goście" którzy popijali cole z alkoholem z butelek 0.5 litra po coli.Jak weszli byli trzeźwi,a za pół godz.już gwizdali,krzyczeli i pstrykali w ucho starszego siwego Pana,po czym się chowali.Żenada!
Niestety zarząd chciał dobrze a wyszło jak wyszło.
Jeden gość chwalił się,że 55 biletów kupił,ciekawe jak upilnował swojego towarzystwa. Każdy fanclubowicz odpowiedzialny jest za zachowanie osoby towarzyszącej.
Myślę,że jak przeczytają takie posty to przemyślą sprawę.
-
Moranna
Re: Przedstawcie się :)
Witam ponownie,
Koncert genialny. Przede wszystkim bylam pod wrazeniem ilosci przybylych osób. Zatkało mnie jak weszłam (na ostania chwilę) na płytę.Jeszcze wieksze wrazenie zrobil na mnie Funclub, ktory byl genialnie przygotowany. Te balony, walentynki i kwiaty. Super.
NO i sam Thomas. Przemily czlowiek, swietnie nawiazujacy kontakt z publicznoscia, naprawde bylam bardzo miło zaskoczona. Wiadomo, ze mam niedosyt piosenek MT, ale nie mogę miec pretesji do Thomasa, bo występował jako Thomas Anders a nie jako Modern Talking. Ja nie znam jego piosenek z solowych płyt, a te kóre usłyszalam mnie nie porwaly. Żałuję, ze zagrał tylko 2 piosenki z pierwszego albumu MT, bo to najlepszy, najbardziej spójny z ich wszystkich albumow. Nie jestem tez przekonana do twórczości MT po roku 98, a i z tego okresu trochę piosenek się pojawiło. Ale generalnie fantastyczna atmosfera, ludzie sie bawili przegenialnie, tanczyli, spiewali, skakali, klaskali i juz wiem, ze na pewno będę na koncercie w listopadzie br w moim rodzinnym mieście Wrocławiu.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Moranna
Koncert genialny. Przede wszystkim bylam pod wrazeniem ilosci przybylych osób. Zatkało mnie jak weszłam (na ostania chwilę) na płytę.Jeszcze wieksze wrazenie zrobil na mnie Funclub, ktory byl genialnie przygotowany. Te balony, walentynki i kwiaty. Super.
NO i sam Thomas. Przemily czlowiek, swietnie nawiazujacy kontakt z publicznoscia, naprawde bylam bardzo miło zaskoczona. Wiadomo, ze mam niedosyt piosenek MT, ale nie mogę miec pretesji do Thomasa, bo występował jako Thomas Anders a nie jako Modern Talking. Ja nie znam jego piosenek z solowych płyt, a te kóre usłyszalam mnie nie porwaly. Żałuję, ze zagrał tylko 2 piosenki z pierwszego albumu MT, bo to najlepszy, najbardziej spójny z ich wszystkich albumow. Nie jestem tez przekonana do twórczości MT po roku 98, a i z tego okresu trochę piosenek się pojawiło. Ale generalnie fantastyczna atmosfera, ludzie sie bawili przegenialnie, tanczyli, spiewali, skakali, klaskali i juz wiem, ze na pewno będę na koncercie w listopadzie br w moim rodzinnym mieście Wrocławiu.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Moranna
- piotreczek27
Witam bylem na koncercie niestety siedzialem wysoko poniewaz nie jestem w klubie TA a chcialbym byc .Koncert super tyle ludzi przyszlo ja przyjechalem z zona bratem szwagierka i sasiadem z dziewczyna .Sam ich zarazilem MT teraz sluchaja muzyki bo wiedza co jest dobre .Pozdrawiam wszystkich ktorzy byli na koncercie