Poprawki w nawigacji strony

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Poprawki w nawigacji strony

Post autor: ArCrack »

Wprowadziłem dziś trochę poprawek w nawigacji strony. Wielkie logo zostało zastąpione mniejszym i uzupełnione obrazkowymi linkami do najważniejszych działów strony. Poza tym w górnym menu, a więc najbardziej widocznej części strony pojawia się baner promujący aktualny koncert Thomasa.
Z kolei w tradycyjnym menu pojawił się bardziej intuicyjny podział poszczególnych działów.

Mam nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu i ułatwią poruszanie się po stronie.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Re: Poprawki w nawigacji strony

Post autor: Dr Mabuse »

Spoko, Arek :D Mnie, jako stałemu bywalcowi tego miejsca takie udogodnienia w zasadzie potrzebne nie są, ale osobom zaglądającym tu po raz pierwszy, albo rzadko, z pewnością się przydadzą. Z drugiej strony, strona :) z pewnością zyskuje na atrakcyjności. W każdym bądź razie wielkie słowa uznania dla Ciebie, za to, że ciągle dbasz o ten swój ogródek, z którego pozwalasz do woli korzystać m.in. mojej skromnej personie :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Mnie wprowadzone poprawki bardzo się podobają. :) Od razu je zauważyłam wchodząc tu. W sumie to nigdy nie zaszkodzi wprowadzenie małych zmian na stronce. Jestem całkowicie za. :mrgreen: Poza tym tak jakoś ciekawiej się teraz zrobiło... :wink: Lubię to Forum i niemal codziennie tu zaglądam i miło mi, gdy widzę coś choć odrobinę innego niż było wcześniej na mojej ulubionej stronce. :wink: Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Jak dla mnie jest OK.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Mnie bardzo podoba się nowy wizerunek strony! Stała się teraz taka bardziej urozmaicona i jak dla mnie łatwiejsza w użytkowaniu :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Nowy wizerunek strony bardzo mi się podoba :) jest fajniejszy wizualnie i łatwiejszy w obsłudze :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Również chciałbym napisać że moim zdaniem zmiana jest jak najbardziej pozytywna, dodała nieco modernizmu :D .
"...I'm A Rough Boy..."
ODPOWIEDZ