Wprowadziłem dziś trochę poprawek w nawigacji strony. Wielkie logo zostało zastąpione mniejszym i uzupełnione obrazkowymi linkami do najważniejszych działów strony. Poza tym w górnym menu, a więc najbardziej widocznej części strony pojawia się baner promujący aktualny koncert Thomasa.
Z kolei w tradycyjnym menu pojawił się bardziej intuicyjny podział poszczególnych działów.
Mam nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu i ułatwią poruszanie się po stronie.
Poprawki w nawigacji strony
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Poprawki w nawigacji strony
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dr Mabuse
Re: Poprawki w nawigacji strony
Spoko, Arek
Mnie, jako stałemu bywalcowi tego miejsca takie udogodnienia w zasadzie potrzebne nie są, ale osobom zaglądającym tu po raz pierwszy, albo rzadko, z pewnością się przydadzą. Z drugiej strony, strona
z pewnością zyskuje na atrakcyjności. W każdym bądź razie wielkie słowa uznania dla Ciebie, za to, że ciągle dbasz o ten swój ogródek, z którego pozwalasz do woli korzystać m.in. mojej skromnej personie 

- MTalkingusia28
Mnie wprowadzone poprawki bardzo się podobają.
Od razu je zauważyłam wchodząc tu. W sumie to nigdy nie zaszkodzi wprowadzenie małych zmian na stronce. Jestem całkowicie za.
Poza tym tak jakoś ciekawiej się teraz zrobiło...
Lubię to Forum i niemal codziennie tu zaglądam i miło mi, gdy widzę coś choć odrobinę innego niż było wcześniej na mojej ulubionej stronce.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- marian123
Jak dla mnie jest OK.
- Gasolina91
Mnie bardzo podoba się nowy wizerunek strony! Stała się teraz taka bardziej urozmaicona i jak dla mnie łatwiejsza w użytkowaniu 
Point Of No Return
- Fanka MT
Nowy wizerunek strony bardzo mi się podoba
jest fajniejszy wizualnie i łatwiejszy w obsłudze 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- FMike
Również chciałbym napisać że moim zdaniem zmiana jest jak najbardziej pozytywna, dodała nieco modernizmu
.
"...I'm A Rough Boy..."