Znamy, znamy te utwory a o talencie wokalnym Thomasa wiemy już od jakiegoś czasuSkyliner89MT pisze:Thomas Anders ma wspaniały głos:
Pozdrawiam!
Znamy, znamy te utwory a o talencie wokalnym Thomasa wiemy już od jakiegoś czasuSkyliner89MT pisze:Thomas Anders ma wspaniały głos:
Zgadza się. Te piosenki są potwierdzeniem wspaniałego głosu Thomasaedmund1974 pisze:Znamy, znamy te utwory a o talencie wokalnym Thomasa wiemy już od jakiegoś czasuSkyliner89MT pisze:Thomas Anders ma wspaniały głos:
Pozdrawiam!
Wokalistka rzeczywiście bardzo ładna...ale piosenki są tak słabe że niemal zahaczają o disco-polo. Typowa polska bylejakość...te utwory nie mają w sobie ani treści ani dobrej linii melodycznej. Album Aleksandry to tylko powielanie aktualnie panujących trendów na przesłodzone teksty i kiczowate rozwiązania. Jednym słowem samo dnoNinio pisze:Polecam płyte Aleksandry Jabłonki,rewelacyjne piosenki no bardzo piękna wokalistka
Ooo to tak jak ja....jeżeli chodzi o soundtracki to jak dla mnie najlepsze są w filmach fantasy, science-fiction. Pozwolę sobie wymienić moje ulubione ścieżki dźwiękowe: Saga Gwiezdnych Wojen - cudowne utwory nagrane przez znakomitego kompozytora Johna Williams'aJasmine pisze:Ja ostatnio słucham soundtracków