Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: weidung »

pomysl z okularami bardzo fajny - jestem za :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

atlantyda ;o) pisze:Na pewno przed koncertem też takie stoiska będą .
Będą, rozmawiałam pod Spodkiem z babeczkami, które miały te stoiska - powiedziały, że 11 lutego też będą :)

Co do świeczek w Kauflandzie, to, niestety, nie ma.... Chodzę niemal codziennie i sprawdzam. Przed świętami były, ale jedna za 6zł., a wtedy były przecież 4szt.za 4zł.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

W niemczen przed koncertami sprzedaja takie elektryczne paleczki swiecoce sie w roznych kolotach. Mozna w polsce przed koncertem taz takie cos kupic?
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Evaalex pisze:W niemczen przed koncertami sprzedaja takie elektryczne paleczki swiecoce sie w roznych kolotach. Mozna w polsce przed koncertem taz takie cos kupic?
Ale organizator ponoć i na to się nie godzi.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Mona Lisa pisze:Ale organizator ponoć i na to się nie godzi.
Na pałeczki nie, ale będą stoiska z tymi innymi świecidełkami, jak okulary, włosy itp. To znaczy kobitki, które miały te stoiska w Sylwestra mówiły, ze postarają się o zgodę na stanie także 11 lutego....
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Więc wstrzymajmy się na razie z tymi świecidełkami.Każdy sobie kupi we własnym zakresie przed koncertem koło Spodka to co będzie chciał.Gadżety były na prawdę świetne.Przede wszystkim mocno świeciły,nie tam jakieś badziewia.
Jednak na "Give Me Peace On Earth" ( bo na pewno ta piosenka będzie) wypadało by już tradycyjnie mieć jakieś jasne światełka. To co mieliście w Zielonej Górze było by w sam raz. Pogrzebie po necie,może coś znajdę.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Czy cos wiadomo o swiatełkach? Coś narmalnego by nam sie przydało. Zawsze zostają telefony.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No niestety, świeczki jak w Zielonej Górze "wyszły" z kauflandów i mozna je kupić, owszem, ale po ponad 8zł za sztukę :/ Ale tak myślę.... Są przecież różne lampki led na baterie... Na przykład takie:
http://sklep.avt.pl/p/pl/495525/samoprz ... 3xaaa.html

Podejrzewam, że w Biedronkach też można je kupić (przynajmniej ja różne takie widziałam). Popytam jeszcze w sklepach z art.celnymi, "chińczykach" i tych różnych sklepikach z serii "wszystko po 4zł." Wam też polecam rundkę po takich przybytkach i potem podzielimy się informacjami i może ustalimy, co kupujemy... Bo teraz to już chyba każdy we własnym zakresie... ALBO może ktoś z rejonu Katowic zrobi taki rekonesans i jak znajdzie coś ciekawego i taniego - niech powie w sklepie, że potrzebne będzie tyle a tyle sztuk danego towaru na 11 lutego - no i wtedy przed koncertem każdy chętny galopkiem do owego sklepu poleci ;)

Oprócz lampek led są też małe latareczki. W tym przypadku oczywiście światło nie mogłoby być kierowane na Thomasa, tylko raczej w górę. Taki efekt pokazu laserowego ;) No chyba że ze względu na cenę będą miały małą moc - to wtedy można świecić, bezpośrednio w kierunku sceny. Naprawdę, wystarczy przejść się po takich sklepach i potem ustalić, na co się decydujemy :)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

A czy nikomu nie zostały lampki z ZG?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
mada

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: mada »

Mnie zainteresowała inna kwestia. Ponieważ koncert ma się odbyć w lutym tj. niemal w środku zimy zainteresowała mnie kwestia ewentualnej szatni w Spodku.Wiadomo trzymanie w ręku przez cały koncert kurtki czy płaszcza raczej do przyjemnych nie należy. Tak więc zadzwoniłem dzisiaj do Spodka, po kilkakrotym przełączeniu mnie od osoby do osoby zostałem w końcu połączony z osobą kompetentną w tej sprawie i co i dowiedziałem się, że szatnia w Spodku jest ale czy będzie czynna to nie wiadomo ponieważ organizator koncertu do dnia dzisiejszego nie zainteresował się tą sprawą i nie poczyniono żadnych ustaleń w tej kwestii z zarządcami Spodka. A 11 luty tuż tuż !!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

mada pisze:Mnie zainteresowała inna kwestia. Ponieważ koncert ma się odbyć w lutym tj. niemal w środku zimy zainteresowała mnie kwestia ewentualnej szatni w Spodku.Wiadomo trzymanie w ręku przez cały koncert kurtki czy płaszcza raczej do przyjemnych nie należy. Tak więc zadzwoniłem dzisiaj do Spodka, po kilkakrotym przełączeniu mnie od osoby do osoby zostałem w końcu połączony z osobą kompetentną w tej sprawie i co i dowiedziałem się, że szatnia w Spodku jest ale czy będzie czynna to nie wiadomo ponieważ organizator koncertu do dnia dzisiejszego nie zainteresował się tą sprawą i nie poczyniono żadnych ustaleń w tej kwestii z zarządcami Spodka. A 11 luty tuż tuż !!!!
Ja bylam na wielu koncertach i zadko w halach widzialam szarnie. Pamientam jak w grudniu caly dzien przed hala stalam, zeby dostac sie do pierwszego zedu. Pare osob bylo grupowo na koncercie to jeden z nich pozbieral kortki i do auta zaniusl. To bylo jakies 5 minut przed otwarciem bram Bylo jakies -6 stopni. Ja moja kortke przewiesilam przez zagrodzenie a cieply sweter sciagnelam i wsadzilam do placaka.Radzila bym wziasc placak ze soba .Wyprobowac czy do plecaka kortka i cieplyswetr pasuja.
mada

Post autor: mada »

W przypadku gdy szatni nie ma to można to zrozumieć i trzeba sobie jakoś poradzić, natomiast w sytuacji gdy jest na miejscu szatnia dlaczego nie zadbać o to aby była czynna ???
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

mada pisze:W przypadku gdy szatni nie ma to można to zrozumieć i trzeba sobie jakoś poradzić, natomiast w sytuacji gdy jest na miejscu szatnia dlaczego nie zadbać o to aby była czynna ???
Słuszny wniosek.Powinna być ta sprawa załatwiona.Nie wyobrażam sobie z całym majdanem świetnie się bawić.Byłam na wielu koncertach w Polsce i nie spotkałam się z tym,żeby nie było dostępu do szatni.
Awatar użytkownika
Evaalex

Czy szatnia jest w hali czasem zalezy od tego do jakch celow jest ona uzywana. W Zabrzu jest np. hala zwana Domem Muzyki i Tanca w nktorej znajduja sie tylko miejsca siedzace.Od srodka wyglada jak sala teatralna albo kinowa. W tej hali odbywaja sie koncerty, widowiska teatralne, slawni politycy juz tniej przemowienia mielii i szkoly zamiawiaja ja na wyswietlanie filmow dla uczniuw. Hala ma nawet balkony. W terj ze hali znajduja sie szatnie. We wszytkich innych halach uzywanych do tach samych celow powinny byc szatnie. W halach urzywanych na koncerty i rozne imprezy sportowe zadko znajduja sie szatnie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Bolero pisze:Atlantyda mam rozumiec że to zdjęcie gdzieś ze Ślaska?
Tak Bolero zdjęcie z Katowic :)
Evaalex pisze:We wszytkich innych halach uzywanych do tach samych celow powinny byc szatnie.
W Spodku jest szatnia i to dosyć spora.Zaraz przy wejściu.Zostawia się kurtkę i dostaje się numerek.
Czy będzie czynna,nie wiem do tej pory na jakim bym nie była koncercie,szatnie zawsze były obsługiwane.Ale może rzeczywiście trzeba by dogadać tę sprawę z organizatorem.Ludzie,którzy będą siedzieli mogą kurtki położyć na krzesłach,ale Ci na płycie ... (?) nie wyobrażam sobie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Ja poruszam się tylko po Allegro :P znalazłam ładne lampki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=20 ... d00be2ff62
ODPOWIEDZ