11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: 33ccd »

Kurcze. Robicie doktoryzacje straszne!
Organizator tych imprez nie zgodził się na rozdawanie ulotek w czasie trwanie jego imprezy i tyle. Okazało się to dopiero wczoraj na spotkaniu z tym organizatorem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Ja wczoraj dostałem telefon, że rozdawanie ulotek w Krakowie 15 stycznia czyli dzisiaj zostało odwołane, bo organizatorzy nie wyrazili zgody. Szkoda, bo miałem nadzieje pomóc i mieć możliwość spotkania się ze swoim idolem... :?.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Post autor: Bolero »

33ccd pisze:Kurcze. Robicie doktoryzacje straszne!
Organizator tych imprez nie zgodził się na rozdawanie ulotek w czasie trwanie jego imprezy i tyle. Okazało się to dopiero wczoraj na spotkaniu z tym organizatorem.
OK Patryk rozumiem.Wiem że masz dużo na głowie i możesz się już z lekka denerwowac pewnymi sprawami.
Wyszło jak wyszło ale po prostu szkoda i tyle.
Pozdrawiam All :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Sorki za złą jakość zdjęcia,słaba rozdzielczość aparatu w fonie :/

Obrazek

To jeszcze nie największa "siatka" ;) .
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

atlantyda ;o) pisze:Sorki za złą jakość zdjęcia,słaba rozdzielczość aparatu w fonie :/

Obrazek

To jeszcze nie największa "siatka" ;) .
Atlantyda mam rozumiec że to zdjęcie gdzieś ze Ślaska?
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

33ccd pisze:Kurcze. Robicie doktoryzacje straszne! Organizator tych imprez nie zgodził się na rozdawanie ulotek w czasie trwanie jego imprezy i tyle. Okazało się to dopiero wczoraj na spotkaniu z tym organizatorem.
Myślałem, że takie sprawy uzgadnia się na dużo wcześniej niż w przeddzień planowanej akcji...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Wizja organizatroa mineła się z naszą wizją uzgadnianą wczesniej i tyle:(
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Malediwy pisze:
33ccd pisze:Kurcze. Robicie doktoryzacje straszne! Organizator tych imprez nie zgodził się na rozdawanie ulotek w czasie trwanie jego imprezy i tyle. Okazało się to dopiero wczoraj na spotkaniu z tym organizatorem.
Myślałem, że takie sprawy uzgadnia się na dużo wcześniej niż w przeddzień planowanej akcji...
Właśnie Piotrek napisał ważną rzecz która mnie trochę wybiła z tonu i dlatego się udzieliłem odnośnie tego jak wyszło.
Wiem że Patryk nie ma się co doktoryzowac tylko czasem wiąże się to z załatwieniem wolnego czasu (wolnego w pracy)a tu dalej i tak mało tego.
Gdybym nawet był dzisiaj przy pomocy reklamowania to dostałem informację że to nie wystarczy żeby gwarantowane było spotkanie i tak dalej jak było podane.
Pozdro dla Wszystkich organizatorów.
Wiem że nie jest to łatwe i różnie bywa
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Bolero pisze:
Malediwy pisze:
Właśnie Piotrek napisał ważną rzecz która mnie trochę wybiła z tonu i dlatego się udzieliłem odnośnie tego jak wyszło.
Wiem że Patryk nie ma się co doktoryzowac tylko czasem wiąże się to z załatwieniem wolnego czasu (wolnego w pracy)a tu dalej i tak mało tego.
Gdybym nawet był dzisiaj przy pomocy reklamowania to dostałem informację że to nie wystarczy żeby gwarantowane było spotkanie i tak dalej jak było podane.
Pozdro dla Wszystkich organizatorów.
Wiem że nie jest to łatwe i różnie bywa
Czyli wychodzi na to, że pomoc przy rozdawaniu ulotek nie jest gwarancją tego, że będzie się miało możliwość spotkania się z Thomasem?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
nelly1973

Post autor: nelly1973 »

Oto wypowiedzi dwóch osób

"Gdybym nawet był dzisiaj przy pomocy reklamowania to dostałem informację że to nie wystarczy żeby gwarantowane było spotkanie i tak dalej jak było podane"

"Czyli wychodzi na to, że pomoc przy rozdawaniu ulotek nie jest gwarancją tego, że będzie się miało możliwość spotkania się z Thomasem?"

Nie ukrywam, że to co zadecydowało o podjęciu przeze mnie decyzji o włączeniu się w rozdawanie ulotek to właśnie możliwość spotkania z Thomasem (dla mnie po raz pierwszy, a więc tym bardziej ważny).
Nie zrozumcie mnie źle, ale jeśli się okaże że tej gwarancji nie ma, to lepiej było te kilka godzin spędzić w domu z własnymi dziećmi (bo akurat ja z racji takiej a nie innej pracy naprawdę mam mało czasu dla rodziny)
Czy można kogoś prosić o wyjaśnienie tej kwestii ?
pozdrawiam
mada

Post autor: mada »

Szanowna Atlantydo
Gdybyś uważnie przeczytała moje wcześniejsze wypowiedzi to może zauważyłabyś, że nikomu nie ujmuję pracy jaką włożył w organizację i przygotowanie koncertu.
To, iż organizatorem koncertu jest firma Solaris jest rzeczą wiadomą od samego początku, jak również wiadomo, że FC Thomasa ściśle współpracuje przy organizacji tego koncertu. Tak więc myślę, że łatwiej jest zarządowi FC zwrócić uwagę firmy Solaris na kwestię szatni niż osobom postronnym jak ja.
Twoje słowa :

„Patryk (33ccd)jest szefem TAFCPL i dopilnowuje innych kwestii dot.koncertu ,a nie zajmowaniem się załatwiania szatni.Robi na prawdę dużo prowadząc Fan Club o czym Ty nie masz zielonego pojęcia.Nie obrażaj więc zarządu..”

dokładnie potwierdzają moje wcześniejsze wypowiedzi. Ja przedstawiłem konkretny problem a co przeczytałem pod swoim adresem - że jako nowy na forum (nowy wg. Ilości postów a nie obecności na forum) nie mam o niczym pojęcia. Z Twojej wypowiedzi wynika, że zarząd jest od wyższych celów niż „zajmowanie się szatnią” ???? To nie ja zamiast argumentów merytorycznych użyłem argumentów „jesteś nowy i gó… wiesz”
Z wcześniejszych wypowiedzi kilku osób wynika, że szatnia jest rzeczą dla nich istotną. Ale skoro jak twierdzisz zarząd jest od wyższych celów – to proszę o wybaczenie, że poruszyłem ten temat na tym forum.
Ja ze swej strony zrobiłem co mogłem – ustaliłem, że Spodku szatnia jest ale czy będzie czynna tego nie wiadomo, gdyż organizator koncertu nie zainteresował się jeszcze tą sprawą.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Szatnie będą czynne - viewtopic.php?p=74624#p74624
Jak piszesz tak cię widzą.
Gwiazdusia

Post autor: Gwiazdusia »

Witam serdecznie wszysktich Fanów i Fanki wspaniaŁego artysty - Thomasa Andersa. Muzyka o niepowtarzalnym i oryginalnym brzmieniu towarzyszy mi od ładnych dzesięciu lat. Kiedyś dominowały kasety. Mój tato bardzo lubi grupe muzyczna Modern Talking. Ja uwielbiam. Kocham. Towarzyszy mi po raz pierwszy, kiedy usłyszałam ją jako po raz pierwszy jako dziesięcioletnie dziecko. Coraz bardziej zaczęłam interesować się kunsztem tej muzyki. Thomas Anders jest dla mnie nieocenionym, bezcennym artystĄ. Jego muzyka pozostanie dla mnie zawsze kultowa i wspaniała niezależnie od tego, ile upłynie lat.
W najblizszym czasie wybieram się na koncert Thomasa Andersa. Dzień 11 luty jest szczególny i muszę tam być.
Pozdrawiam wszystkich uczestników koncertu a także współorganizatorów. Każdego, kto kocha muzykę Thomasa Andersa *
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja tez Cie witam Gwiazdusiu. Ja tez bylam w twoim wieku jak poraz pierwszy w przebojach dwojki Thomasa glos uslyszalam.
To bylo w roku 85. Gwiazdusiu masz daleko do Katowic?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Hej, witaj, Gwazdusiu! Jak fajnie, że wciąż nam się Rodzinka powiększa! :) Do zobaczenia w Katowicach!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Dziewczyny - a co z Walentynkami dla Thomasa..? Robicie..? Bo mają mu być wręczane na początku - jak to robimy? Wszystkie chętne indywidualnie, prawda?
ODPOWIEDZ