11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
-
bochen
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Witam, wysłałem maila i wraziłem chęć pomocy w Łodzi. Może się na coś przydam.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A ja zaszaleję znów w Katowicach
.Tam mam najbliżej
. Taka promocja to fajna sprawa. Nie bójcie się to nic trudnego
.
- Evaalex
Ja
Posiadam wejsciuwke na ten koncert. Przyjade na pare dni. Dwa dni przed koncertem przyjade a dzien po nim bende wracala. Jestem zainterwesowana braniem udziala w promocji odbywajacej sie dnia 10.02.2012
Pkmodern pisze:Chcesz specjalnie przyjechać z Niemiec promować ten koncert? Który dzień Cię interesuje?Evaalex pisze:Ja tez dzis wczesnie ranno swoja chec w biurze managmentu zglosilam. Jestem ciekawa czy mi odpowiedza
Pozdrawiam Eva lyttek
Posiadam wejsciuwke na ten koncert. Przyjade na pare dni. Dwa dni przed koncertem przyjade a dzien po nim bende wracala. Jestem zainterwesowana braniem udziala w promocji odbywajacej sie dnia 10.02.2012
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Szkoda, że nie ma promo gdzieś bliżej mnie... No ale to cała Polska do przejechania, ciekawe, czy ktoś na koncert by się wybrał
Ja oczywiście będę. Z moją całą (mniej lub bardziej z tego powodu zadowoloną... xD) rodzinką.
Ja oczywiście będę. Z moją całą (mniej lub bardziej z tego powodu zadowoloną... xD) rodzinką.
- Fanka MT
Dokładnie, ja też żałuję, że nie ma promocji w Bydgoszczy, bo wtedy bym na pewno wzięła w niej udział i dała czadu!Husku pisze:Szkoda, że nie ma promo gdzieś bliżej mnie... No ale to cała Polska do przejechania, ciekawe, czy ktoś na koncert by się wybrał![]()
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- JoannaIzabella
A może do Łodzi podjedziesz?? My będziemyFanka MT pisze:Dokładnie, ja też żałuję, że nie ma promocji w Bydgoszczy, bo wtedy bym na pewno wzięła w niej udział i dała czadu!
To się spotkamy!bochen pisze:Witam, wysłałem maila i wraziłem chęć pomocy w Łodzi. Może się na coś przydam.
Dokładnie! Jest kapitalna atmosfera - to sama przyjemność! Ja na przykład już nie mogę się doczekać następnego razuatlantyda ;o) pisze:Taka promocja to fajna sprawa. Nie bójcie się to nic trudnego.
- Evaalex
Mam jedno pytanie. Trzeba dlogo czekac na to zeby managment zameldowal sie w sprawie brania udzialu w promocji. Problem jest w tym ze komorka dopiero bedzie dzialac jak przelkrocze granice polski To znaczy 9.2. Teraz mam w komorce niemieckiego startera. W polsce bedzie w niej polski starter.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Do mnie zadzwonili po 2 dniach od zgłoszenia.Evaalex pisze:Mam jedno pytanie. Trzeba dlogo czekac na to zeby managment zameldowal sie w sprawie brania udzialu w promocji. Problem jest w tym ze komorka dopiero bedzie dzialac jak przelkrocze granice polski To znaczy 9.2. Teraz mam w komorce niemieckiego startera. W polsce bedzie w niej polski starter.
- Evaalex
Ja napislam zaras w czwartek rano. Moze probowali na komorke podala ale numer ktory bende miala jak przejkade przez granice. Dziele karte do komorki polska z moja matka, ktore teraz w polsce byla.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Eva to napisz do Solaris,żeby skontaktowali się z Tobą e-mailem.
- Evaalex
Ja im dalem tez moj niemiecki numer telefonu
- JoannaIzabella
Dokładnie. To chyba najlepsze wyjście.atlantyda ;o) pisze:Eva to napisz do Solaris,żeby skontaktowali się z Tobą e-mailem.
- Evaalex
Przeciesz im mailem pisalam i jak nie zalpia mnie na komorce moga odpowiedziec mailem bo maja moj adres. Nawet maja dwa maile. W pierwszym zapomnialam podac numeru telefonu. To bylo o 5.20 rano i bylam jeszcze spiaca. Po przyjsciu z pracy napisalam drogiego maila w ktorym byl nrtelefonu.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ewa mieszkasz w Niemczech i raczej nie spodziewał bym się żeby dzwonili do Ciebie do Niemiec. Chyba raczej prędzej reagują na zgłoszenia ludzi w Polsce. Może napiszą Ci maila.Evaalex pisze:Przeciesz im mailem pisalam i jak nie zalpia mnie na komorce moga odpowiedziec mailem bo maja moj adres. Nawet maja dwa maile. W pierwszym zapomnialam podac numeru telefonu. To bylo o 5.20 rano i bylam jeszcze spiaca. Po przyjsciu z pracy napisalam drogiego maila w ktorym byl nrtelefonu.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Evaalex
Tez jestem tego zdania ze powini maila mi napisac. To jest latwiejsza droga. Tak czy tak w pracy bym nie moga telewonu odebrac. A w domu dopiero jestem pozno. Niewiem czy mam im jeszcze jednego maila poslac z prosba o polaczenie sie zemna maiulem.Danie mi znac czy biore udzia w akcji czy nie. a myslisz Piotrku?
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Wszystko zależy ile otrzymali zgłoszeń. Raczej preferują osoby mieszkające blisko w zależności od miejsca promocji. Ty Ewo masz spory kawałek drogi do przebycia i może uważają to za jakieś ryzyko. Poczekaj, a jak rzeczywiście będą chcieli Twojej pomocy - odpiszą.
MODERN TALKING FOREVER!!!