Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Radio ZET, godzina 20:56, Modern Talking - Brother Louie '86 8) (o bardzo dobrej porze puścili - przed wiadomościami :wink: ).
Awatar użytkownika
DominikMT

Post autor: DominikMT »

W programie Szymon Majewski Show co odcinek parodiowane są ciekawe hity sprzed lat. Dzisieszym hitem było:

Modern Talking - Brother Louie

zaarażnowane na piosenkę rodziny Adamsów ;)
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Nieźle, a ja już się przyzwyczaiłem że zaczynam oglądać od Rozmów w Tłoku. Trzeba będzie powtórkę zobaczyć...

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Ania

Post autor: Ania »

ok godz. 21 (przed meczem), na radiu Zet- Brother Louie
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
kicek

W Zetce ostatnio bardzo często puszczają właśnie Brother Louie. Szkoda, że tylko tą piosenkę MT ... :roll:
s.benson

Post autor: s.benson »

dzisiaj przed meczem ktos zapuscil brother luie chyba w radiu zet...ale pewnosci nie mam :cry:
Ania

Post autor: Ania »

s.benson pisze:dzisiaj przed meczem ktos zapuscil brother luie chyba w radiu zet...ale pewnosci nie mam :cry:
potwierdzam- osobiście słyszałam :) . Pozdrawiam
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
s.benson

Post autor: s.benson »

ciesze sie :) i bardzo dziekuje za potwierdzenie :oops:
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Na pomorzu gra lokalne radio "Radio Północ"( mozna tez go słuchać w internecie). Codziennie po godzinie 20 sa pozdrowienia. Mozna je przesyłac smsem(koszt smsa 1,22zł). do pozdrowień mozna też dołączyć muzyczne dedykacje, dwa razy zamówiłem Modern Talking. Pierwszy raz zagrali sexy Sexy Lover( Vocal Version) drugi raz: You're My Heart, You're My Soul'98(rap version). Polecam radio.
Awatar użytkownika
kicek

Zetka się rozkręca, monopol na Brother Louie złamany, dosłownie przed paroma minutami puścili YMHYMS'98 :!: :D .
Awatar użytkownika
Dubler

Fajnie by było gdyby takie stacje jaj RMF FM czy Radio Zet zaczeli w końcu grać muzykę Bohlena.
Awatar użytkownika
Bohlenowicz

Post autor: Bohlenowicz »

Dzisiaj w Radiu Piekary słyszałem YMHYMS w wykonaniu Thomasa w wersji z płyty Songs Forever, zresztą w tej rozgłośni Modern Talking jest bardzo popularny,dosyć często leci With A Little Love, słyszałem też Summer In December, Cinderella Girl, Cheri Cheri Lady, Don't Make Me Blue, Sexy Sexy Lover, a także numery innych wykonawców, które wyszły spod pióra Bohlena (Blue System, C.C.Catch, Alexander, Chris Norman, John Christian, Engelbert, Bonnie Tyler).
marielin

Post autor: marielin »

Własnie na internetowym radiu www.radioparty.pl na kanale głównym leci zremiksowany utworek MT :Cheri cheri lady"..<wow> oby częściej:)
Awatar użytkownika
kicek

Radio Zet mnie zadziwia. MT leci praktycznie codziennie, choć (na razie ?) tylko 2 kawalki, na zmianę - Brother Louie '86 i YMHYMS '98. Przed kilkoma minutami leciało to drugie :D . Zadedykowałem ten kawałek sąsiadom :lol: .
Awatar użytkownika
Dubler

A ja polecam radio italo 4you. Mozna go słuchać na www.italo4you.net . W sobotę o godzinie 21:00 leci lista Top20. W ostatnia sobote zespół Modern Talking znalazł sie na 1 miejscu, w pierwszej dziesiatce były tez Blue System i Ryan Simons, zteszta sami zobaczcie www.italo4you.net. Mozna juz oddawac głosy na kolejne notowanie, głosujcie na utwory Bohlena, oraz na pozostałych.
Awatar użytkownika
DominikMT

Post autor: DominikMT »

Echa zwycięskiego dla Polski meczu z Portugalią :D. W krajowej "Jedynce" można było usłyszeć po końcowym gwizdku "You Can Win If You Want" ;)
ODPOWIEDZ