Piotrek ja przeżyłem - mam na karku 40 ponad lat i ze mną możesz rozpamiętywać lata 80-te i 90-te do bóluPkmodern pisze:Zrozum z kim mam rozpamiętywać lata 80-90 te, chyba nie z 14-18 latkami... (oczywiście bez obrazy dla Nich), ale ten prawdziwy klimat szarej komuny lat 80-tych kiedy to Muza Bohlena przynosiła to oczekiwane światło mogą to w pełni zrozumieć tylko Ci co to przeżyli...
To wydaliśmy dwa majątki na płytyPkmodern pisze:Wydałem majątek na kolekcje płytowe, a Ci co mnie dobrze znają, wiedzą, że mam unikaty które w tym kraju może mieć raptem kilka osób.
Ale tak to jest - jesteśmy starszej (nie starej)
Nie chcę się odnosić do treści całego zamieszania albowiem nie rozróżniam podziałów - lubię słuchać zarówno Dietera jak i Thomasa - pomimo, że u Dietera panuje marazm ostatnio i propozycje muzyczne Andersa są naprawdę ciekawsze. Jednak słucham wcześniejszych kompozycji i płyt Didiego kiedy to on był na Topie a Anders męczył się z pierwszymi albumami solowymi, które były krótko mówiąc i delikatnie nie najlepsze...
Każdy ma swoje wzloty i upadki, niby sukcesy a tak naprawdę porażki w oczach własnych fanów - nie mniej jesteśmy tutaj dla obu Panów w jakiejś mierze.... bez obydwu bowiem nie byłoby nigdy w życiu czegoś tak fantastycznego jak Modern Talking...
I to by było na tyle....