10 grudnia, zakończył się drugi półfinał popularnego niemieckiego show - Das Supertalent. Po wynikach głosowania Mark Ashley (znany z tego, że nader dobrze imituje głos Thomasa Andersa) - przeszedł do finału.

Miesiąc temu, w pierwszym swoim wystąpienie na show Mark zaśpiewał solową kompozycję „Tango in the Night” a także piosenkę „You Are Not Alone” (Modern Talking) i otrzymał przychylne oceny od członków jury konkursu, a w szczególności od Dietera Bohlena. W następnej turze, jak i w sobotnim półfinale wykonał „You're My Heart, You're My Soul” dzięki któremu otrzymał możliwość wzięcia udziału w finale konkursu oraz usłyszał szereg kolejnych komplementów od Dietra Bohlena.
Między innymi Dieter powiedział: "powiem prawdę, którą nikt nie dotąd nie znał. Kiedy z Thomasem Andersem nagrywaliśmy w studio tą piosenkę, po prostu obracaliśmy taśmę szybciej, żeby uzyskać od głosu Thomasa słodszą, bardziej kobiecą barwę dźwięku. Ale ty śpiewasz tą piosenkę po prostu super, słowo honoru! Całymi latami występowałem gościnnie z Thomasem i mogę powiedzieć że śpiewasz nawet lepiej niż Thomas. Śpiewasz jak «kopia» Thomasa Andersa. I z takim żywym występem, to moja uczciwa opinia, jesteś godny tego, żeby być w finale."
Finał rozstrzygnie się już 17 grudnia. Zwycięzca dostanie nagrodę - 100 000 €.
Głosować można do sobotniego Finału "Das Supertalent"!