Pozdrawiam
Piosenki napisane przez Thomasa
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Re: Piosenki napisane przez Thomasa
dla mnie numerem 1 jest "Love is Like Rainbow"najbardziej ja lubie
bardzo przyjemnie mi sie jej słucha,jest utworem całkiem innym niz reszta napisana przez Thomasa przynajmniej dla mnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
- adrian_mt
- Członek TAFC Polska
Witam. Mój ulubiony utwór autorstwa Thomasa to "Love Is Forever". Jednak pozostałe jego utwory też są dobre. Uważam, że teksty Thomasa są na bardzo wysokim poziomie, a i jego muzyka także szybko wpada w ucho.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- michal.czeslaw
Zdecydowanie oddaję mój głos na piosenkę Love Is Forever.Ma bardzo ładną melodię i słodki wokal Thomasa to prawdziwy balsam dla moich uszu.Pozostałe piosenki też są dobre,ale ta najlepsza.Lubię bardzo słuchać kompozycji Thomasa,bo na ogół są nastrojowe i melancholijne,a takie utwory lubię najbardziej. 
-
Kawa Księżycowa
Wszystkie z wymienionych mi się podobają, ale chyba najbardziej "I Need You Now", choć i "Love Is Like A Rainbow" niczego nie brakuje albo pozostałym "Love To Love You", "Love Is Forever" czy też "For Always And Ever". Być może Thomas nie pisze zbyt często, ale jak to już robi, nieźle mu to wychodzi.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Dubler
Uwielbiam piosenkę "Wait So Long" którą wyprodukował Thomas wraz ze swoją małżonką Norą w 1987 roku dla Man-X, szkoda, że nieznalazła się ona na 6 albumie MT. Świetnie by pasowała tam.
- adamanders
- Członek TAFC Polska
W ankiecie brakuje dwóch z 8 albumu I Hurts So Good i I'll Never Give You Up także Thomasowych
- Sussudio
Bo on napisał tylko tekst do tych piosenek.
Dieter Bohlen Królem Polski
- Fanka MT
No tak, ale w temacie nie jest sprecyzowane, czy mają być to napisane teksty, czy muzykaSussudio pisze:Bo on napisał tylko tekst do tych piosenek.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Ano napisał ...,to praktycznie jego
W każdym razie z wyżej wymienionych zdecydowanie I Need You Now jest niesamowita i ta gitarra w tle..hm bajka,zarówno w wersji z fan clubowej płyty jako demo, jak i albumowej.Doskonały materiał na drugi singiel promujący album America.
W ówczesnym czasie podobny utwór nagrał Marc Anthony pt '' I Need To Know'' i nie schodził przez dłuższy czas z list przebojów więc i ten mógł odnieść spory sukces i trafić w gusta słuchaczy w tamtym czasie, co pomogłoby wyjść MT z szuflady...
W każdym razie z wyżej wymienionych zdecydowanie I Need You Now jest niesamowita i ta gitarra w tle..hm bajka,zarówno w wersji z fan clubowej płyty jako demo, jak i albumowej.Doskonały materiał na drugi singiel promujący album America.
W ówczesnym czasie podobny utwór nagrał Marc Anthony pt '' I Need To Know'' i nie schodził przez dłuższy czas z list przebojów więc i ten mógł odnieść spory sukces i trafić w gusta słuchaczy w tamtym czasie, co pomogłoby wyjść MT z szuflady...
-
Marcin87
Tworząc ankietę wzorowałem się na tej liście:adamanders pisze:W ankiecie brakuje dwóch z 8 albumu I Hurts So Good i I'll Never Give You Up także Thomasowych
http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm
To co nas konkretnie interesuje jest w punkcie 9.