Koniec z Estefania Dieter ma nowa laske

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
kris500

Koniec z Estefania Dieter ma nowa laske

Post autor: kris500 »

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Proszę o niepisanie wielkimi literemi :!:
Prasa huczała o rozstaniu już od dawna, a Dieter oficjalnie potwierdził to jeszcze w sierpniu :)
Dla mnie jest to właściwie sprawa obojętna. Trochę szkoda, że Dieterowi znów nie udało się ułożyć sobie życia, ale jak widać ten typ tak ma. Ciągle potrzebuje czegoś nowego, nie potrafi na dłuższą metę wytrzymać z tymi samymi osobami - trudno.
Gorzej gdyby rozstał się z tworzeniem muzyki, oj, wtedy byłbym zmartwiony :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Że też się Dieterowi chce tak szaleć na starośc, ale cóz widocznie taki ma charakter i nie moze wytrzymac długo z jedną osoba.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No to Estefania sie ustawiła na całe życie.
Wiedziała dziewczyna co robi.
Ja tam Dietera nie żałóję :lol:
jkris

Post autor: jkris »

ArCrack pisze:Gorzej gdyby rozstał się z tworzeniem muzyki, oj, wtedy byłbym zmartwiony :D
to on sie z tym nie rozstał? wg mnie jest juz po nim i chyba sam ma tez tego swiadomosc. no ale oby mnie czyms zaskoczyl- ale nie kolejną, mlodszka kochanką...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Jak znam życie to co by nie nagrał, nie będzie w stanie zaskoczyć Cię pozytywnie, masz bardzo ktyryczny stosunek do jego twórczości w ostatnim czasie ;)
Obydwie tegoroczne produkcje podobały mi się i liczę na kolejną udaną w przyszłym roku. Także z uwagi na to, że bez stałego związku być może poświęci się bardziej muzyce - taki były chociaż pozytywny skutek tej całej sytuacji. Gazeta Ostsee-Zeitung zresztą już coś pisze o przyszłorocznej solowej płycie Bohlena.
jkris

ArCrack pisze:Jak znam życie to co by nie nagrał, nie będzie w stanie zaskoczyć Cię pozytywnie, masz bardzo ktyryczny stosunek do jego twórczości w ostatnim czasie ;)
moze kiepsko znasz sie na zyciu...
coz nie bede piał z zachwytu nad czyms co wg mnie jest słabe, nijakie i wtorne...
ale moze jeszcze mnie czyms zaskoczy- o ile nie bedzie to kolejny klon DSDS czy jeszcze gorszy koszmarek w stylu Caterfeldowej czy tej nowej panny.
Poki co czekam na 2 nowe plyty Sandry i Enigmy ;-)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Serdecznie życzę, abyś w którejś z jego nowych produkcji odnalazł to co ja widzę w "Dieter - der Film" i "Licht und Schatten" 8)

Natomiast w związku z tym, że jakiś czas temu pojawiały się sugestie o poświęcenie większej uwagi życiu prywatnemu Dietera, prezentuję fotki Kariny i Dietera:
ObrazekObrazek
Karina ma 22 lata, pracuje w hotelu, maturę zdała ze średnią 2,4 (na nasze 4,6). Matka jest Niemką, ojciec Libijczykiem - atrakcyjniejszych ciekawostek nie mam :lol:
jkris

dla mnie zachowanie Bohlena jest zenujace... nie wiem jak Wy to oceniacie ale facet ewidentnie sie pogubil. szkoda tej dziewczyny, bo pewnie papa Bohlen zrobi jej dzieciaka i automatycznie zakocha sie w jakiejs 17stce... Andersowi powinni dac jakis medal, ze tyle wytrzymal z Bohlenem ;-)
Mysle, ze lepiej byloby gdyby Dieter swoj potencjał (potencje ;-) ) wykorzystywal w muzyce i nie mysle tu o plytach pisanych w tydzien...
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

szkoda tej dziewczyny, bo pewnie papa Bohlen zrobi jej dzieciaka i automatycznie zakocha sie w jakiejs 17stce...

Tak, bo ona biedna zakochała się w Dieterze, w jego błękitnych oczach i nienagannych manierach. Wszyscy dobrze wiemy, że te panienki lecą wyłącznie na kase i nic więcej, sprawę z tego zdaje sobie na pewno też sam Bohlen.

Andersowi powinni dac jakis medal, ze tyle wytrzymal z Bohlenem
O ile wiem to Anders przy Bohlenie dorobił się największych pięniędzy, wszyscy znają Cheri Cheri Lady, ale Standing Alone już mało kto. Rola Andersa ograniczała się do śpiewania, a nigdzie nie jest powiedziane, że członkowie zespołu muszą być powiązani na gruncie towarzyskim.

Mnie życie prywatne Dietera zupełnie nie obchodzi, liczy się tylko muzyka, a ma on przecież prawo do poszukiwań-ostatecznie szczęście dla każdego jest czymś innym.

Ze swej strony mogę tylko napisać, że jego nowa dziewczyna zupełnie mi się nie podoba, Estefania wygląda dużo lepiej.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Kiedys to przebieranie w panienkach go zgubi.
Zaniedługo będzie miał kobiety młodsze od swojej córki.
On nie potrafi kochać to maniak seksualny.
jkris

Atlantis pisze: Wszyscy dobrze wiemy, że te panienki lecą wyłącznie na kase i nic więcej, sprawę z tego zdaje sobie na pewno też sam Bohlen.

O ile wiem to Anders przy Bohlenie dorobił się największych pięniędzy, wszyscy znają Cheri Cheri Lady, ale Standing Alone już mało kto.
widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...

natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

jkris pisze:widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...
Tak imponuje im portfelem...

jkris pisze:natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
Z tym się zgadzam.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

jkris pisze:widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...
A czym stary pryk Bohlen zmieniający co parę lat partnerkę na "nowszy model" może zainponować jak nie kasą? :D
jkris pisze:natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
Obiektywizm podpowiada, że gdyby się nie spotkali żaden nie osiągnąłby tego co ma teraz.
Faktem jest jednak, że przed powstaniem Modern Talking cztery single stworzone przez Dietera zaistniały na niemieckiej Top 75 (jeden był nawet sporym przebojem) , a w wypadku Thomasa żaden.

Kwestia zasług dla zespołu kontynuowana tutaj: viewtopic.php?t=609
jkris

widze, ze moja odp zostala przeniesiona- a juz myslalem, ze usunieta ...
Awatar użytkownika
Deja Vu

Post autor: Deja Vu »

jkris pisze: natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy
Na jakiej podstawie uważasz, że to dzięki Andersowi dorobił się kasy?
Ja uważam zupełnie odwrotnie. Czytałem kiedyś, że gdy Anders bawił się w gorzałki to Diter ciężko pracował nad muzyką, aranżacją itd. Anders dał jedynie głos i to wszystko
Chciałbym poznać Twoje argumenty które przemawiają za tym, że to dzięki Andersowi się Bohlen dorobił.
Love Suite
ODPOWIEDZ