Koniec z Estefania Dieter ma nowa laske
- kris500
Koniec z Estefania Dieter ma nowa laske
NIE WIERZYCIE?TO SPRAWDZCIE-http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/a ... ltern.html
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Proszę o niepisanie wielkimi literemi
Prasa huczała o rozstaniu już od dawna, a Dieter oficjalnie potwierdził to jeszcze w sierpniu
Dla mnie jest to właściwie sprawa obojętna. Trochę szkoda, że Dieterowi znów nie udało się ułożyć sobie życia, ale jak widać ten typ tak ma. Ciągle potrzebuje czegoś nowego, nie potrafi na dłuższą metę wytrzymać z tymi samymi osobami - trudno.
Gorzej gdyby rozstał się z tworzeniem muzyki, oj, wtedy byłbym zmartwiony
Prasa huczała o rozstaniu już od dawna, a Dieter oficjalnie potwierdził to jeszcze w sierpniu
Dla mnie jest to właściwie sprawa obojętna. Trochę szkoda, że Dieterowi znów nie udało się ułożyć sobie życia, ale jak widać ten typ tak ma. Ciągle potrzebuje czegoś nowego, nie potrafi na dłuższą metę wytrzymać z tymi samymi osobami - trudno.
Gorzej gdyby rozstał się z tworzeniem muzyki, oj, wtedy byłbym zmartwiony
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
-
jkris
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jak znam życie to co by nie nagrał, nie będzie w stanie zaskoczyć Cię pozytywnie, masz bardzo ktyryczny stosunek do jego twórczości w ostatnim czasie 
Obydwie tegoroczne produkcje podobały mi się i liczę na kolejną udaną w przyszłym roku. Także z uwagi na to, że bez stałego związku być może poświęci się bardziej muzyce - taki były chociaż pozytywny skutek tej całej sytuacji. Gazeta Ostsee-Zeitung zresztą już coś pisze o przyszłorocznej solowej płycie Bohlena.
Obydwie tegoroczne produkcje podobały mi się i liczę na kolejną udaną w przyszłym roku. Także z uwagi na to, że bez stałego związku być może poświęci się bardziej muzyce - taki były chociaż pozytywny skutek tej całej sytuacji. Gazeta Ostsee-Zeitung zresztą już coś pisze o przyszłorocznej solowej płycie Bohlena.
-
jkris
moze kiepsko znasz sie na zyciu...ArCrack pisze:Jak znam życie to co by nie nagrał, nie będzie w stanie zaskoczyć Cię pozytywnie, masz bardzo ktyryczny stosunek do jego twórczości w ostatnim czasie![]()
coz nie bede piał z zachwytu nad czyms co wg mnie jest słabe, nijakie i wtorne...
ale moze jeszcze mnie czyms zaskoczy- o ile nie bedzie to kolejny klon DSDS czy jeszcze gorszy koszmarek w stylu Caterfeldowej czy tej nowej panny.
Poki co czekam na 2 nowe plyty Sandry i Enigmy
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Serdecznie życzę, abyś w którejś z jego nowych produkcji odnalazł to co ja widzę w "Dieter - der Film" i "Licht und Schatten"
Natomiast w związku z tym, że jakiś czas temu pojawiały się sugestie o poświęcenie większej uwagi życiu prywatnemu Dietera, prezentuję fotki Kariny i Dietera:

Karina ma 22 lata, pracuje w hotelu, maturę zdała ze średnią 2,4 (na nasze 4,6). Matka jest Niemką, ojciec Libijczykiem - atrakcyjniejszych ciekawostek nie mam
Natomiast w związku z tym, że jakiś czas temu pojawiały się sugestie o poświęcenie większej uwagi życiu prywatnemu Dietera, prezentuję fotki Kariny i Dietera:

Karina ma 22 lata, pracuje w hotelu, maturę zdała ze średnią 2,4 (na nasze 4,6). Matka jest Niemką, ojciec Libijczykiem - atrakcyjniejszych ciekawostek nie mam
-
jkris
dla mnie zachowanie Bohlena jest zenujace... nie wiem jak Wy to oceniacie ale facet ewidentnie sie pogubil. szkoda tej dziewczyny, bo pewnie papa Bohlen zrobi jej dzieciaka i automatycznie zakocha sie w jakiejs 17stce... Andersowi powinni dac jakis medal, ze tyle wytrzymal z Bohlenem 
Mysle, ze lepiej byloby gdyby Dieter swoj potencjał (potencje
) wykorzystywal w muzyce i nie mysle tu o plytach pisanych w tydzien...
Mysle, ze lepiej byloby gdyby Dieter swoj potencjał (potencje
- Atlantis
szkoda tej dziewczyny, bo pewnie papa Bohlen zrobi jej dzieciaka i automatycznie zakocha sie w jakiejs 17stce...
Tak, bo ona biedna zakochała się w Dieterze, w jego błękitnych oczach i nienagannych manierach. Wszyscy dobrze wiemy, że te panienki lecą wyłącznie na kase i nic więcej, sprawę z tego zdaje sobie na pewno też sam Bohlen.
O ile wiem to Anders przy Bohlenie dorobił się największych pięniędzy, wszyscy znają Cheri Cheri Lady, ale Standing Alone już mało kto. Rola Andersa ograniczała się do śpiewania, a nigdzie nie jest powiedziane, że członkowie zespołu muszą być powiązani na gruncie towarzyskim.Andersowi powinni dac jakis medal, ze tyle wytrzymal z Bohlenem
Mnie życie prywatne Dietera zupełnie nie obchodzi, liczy się tylko muzyka, a ma on przecież prawo do poszukiwań-ostatecznie szczęście dla każdego jest czymś innym.
Ze swej strony mogę tylko napisać, że jego nowa dziewczyna zupełnie mi się nie podoba, Estefania wygląda dużo lepiej.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
-
jkris
widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...Atlantis pisze: Wszyscy dobrze wiemy, że te panienki lecą wyłącznie na kase i nic więcej, sprawę z tego zdaje sobie na pewno też sam Bohlen.
O ile wiem to Anders przy Bohlenie dorobił się największych pięniędzy, wszyscy znają Cheri Cheri Lady, ale Standing Alone już mało kto.
natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak imponuje im portfelem...jkris pisze:widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...
Z tym się zgadzam.jkris pisze:natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A czym stary pryk Bohlen zmieniający co parę lat partnerkę na "nowszy model" może zainponować jak nie kasą?jkris pisze:widac wiesz to doskonale Ty, bo jak sadze Bohlen potrafi mimo wszystko jeszcze zaiponowac dziewczynom. ewidentnie to wykorzystuje...
Obiektywizm podpowiada, że gdyby się nie spotkali żaden nie osiągnąłby tego co ma teraz.jkris pisze:natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy. i gdyby to on zapsiewal CCL nikt by o tej piosence nie slyszal. wiecej obiektywizmu kolego...
Faktem jest jednak, że przed powstaniem Modern Talking cztery single stworzone przez Dietera zaistniały na niemieckiej Top 75 (jeden był nawet sporym przebojem) , a w wypadku Thomasa żaden.
Kwestia zasług dla zespołu kontynuowana tutaj: viewtopic.php?t=609
- Deja Vu
Na jakiej podstawie uważasz, że to dzięki Andersowi dorobił się kasy?jkris pisze: natomiast o ile ja wiem to Bohlen dzieki Andersowi dorobil sie najwiekszych pieniedzy
Ja uważam zupełnie odwrotnie. Czytałem kiedyś, że gdy Anders bawił się w gorzałki to Diter ciężko pracował nad muzyką, aranżacją itd. Anders dał jedynie głos i to wszystko
Chciałbym poznać Twoje argumenty które przemawiają za tym, że to dzięki Andersowi się Bohlen dorobił.
Love Suite