Witaj Gosiu. Chciałbym sprostować kilka rzeczy a propo materiałów o jakich napisałaś...

Przeliczyłem w miarę dokładnie ilość "materiałów" o jakich piszesz, a które są umieszczane na stronie Arka i widnieje przy nich moje imię i nazwisko - i przyznam, że nie osiągnęłaś przytłaczajacej większości jeśli chodzi o opisy do płyt jakie podałem i skany okładek
Otóż płyt kupionych przeze mnie w
Niemczech, Austrii, Włoszech, Anglii, Rosji, Francji, na Tajwanie itp. -
o czym świadczą komentarze na moim koncie ebay.pl oraz
allegro.pl jest
41 sztuk.
Płyt
KUPIONYCH od Ciebie jest 58 szt. z czego przynajmniej
1/2 po
walce z innymi chętnymi do ich kupna na allegro

OCZYWIŚCIE około połowy z 58 szt.
(czyli około 24) kupiłem od Ciebie osobiście poza allegro
ZA CO JESTEM CI WDZIĘCZNY.
Gosiu to nie moja strona o muzyce
Bohlena - (a być może będę zakładał własną) - zatem Arek dziękuje mi za info o płytach i czasami skany bo mu je przesłałem, a nie uważam, bym musiał również pisać od kogo je
kupowałem - bo tych ludzi
OPRÓCZ OCZYWIŚCIE CIEBIE jest jeszcze sporo.
Obiecuję, że jak będę miał swoją stronę wówczas
NA PEWNO napiszę przy poszczególnych płytach od kogo
JE KUPIŁEM.
Podałem Arkowi wyłącznie informacje o płytach - CZYLI CZASY NAGRAŃ, LABELE, TYTUŁY NAGRAŃ, NAZWY ZESPOŁÓW, WYPISUJĄC TO WSZYSTKO Z PŁYT KUPIONYCH OD RÓŻNYCH OSÓB -
KTÓRE SĄ NA DZIEŃ DZISIEJSZY JAK NAJBARDZIEJ MOJE.
A zatem nie wiem co miałaś na myśli pisząc "materiały" które mam od Ciebie - no chyba, ze chodzi Ci o
kupione od CIEBIE płyty
Reasumując KOLEKCJĘ PŁYT JAKIE POSIADAM
posiadam również DZIĘKI MAŁGOSI - WCALE TEGO NIE NEGUJĘ I ZA TO JESTEM CI WDZIĘCZNY - nie mniej jednak
DEMENTUJĘ STWIERDZENIE :
Malgosia Mayzel - MAGO - osoba która udost. i ofiarowala materialy dot MT Robertowi Latoszewskiemu:)
- za wszystko co mam i co przekazałem Arkowi, a co znajduje się w opisach na stronie www.moderntalking.pl - ZAWSZE ZAPŁACIŁEM A PŁYTY Z KTÓRYCH POCHODZĄ INFORMACJE NA TEJ STRONIE KUPIŁEM ZA WŁASNE PIENIĄDZE - ŻADNEJ Z PŁYT Z KTÓRYCH POCHODZĄ OPISY NIE DOSTAŁEM ZA DARMO !!! - NA PEWNO Z TYM SIĘ ZGODZISZ GOSIU ???
JEDYNE DARMOWE MATERIAŁY JAKIE POSIADAM OD GOSI TO
WYCINKI Z GAZET Z CAŁEGO ŚWIATA (GŁÓWNIE NIEMCY, ROSJA, POLSKA, FRANCJA, ANGLIA) DOTYCZĄCE
BOHLENA I INNYCH
"JEGO WYKONAWCÓW" -
DZIĘKUJĘ CI NAPRAWDĘ BARDZO ZA NIE 
- ALE
WYCINKÓW Z GAZET JAK DO TEJ PORY
NIE PRZEKAZAŁEM ARKOWI I NIE ZOSTAŁY ONE UMIESZCZONE NA www.moderntalking.pl
Pozdrawiam Cię Gosiu BARDZO SERDECZNIE - Robert.
Ps. Mam nadzieję, że moje sprostowanie Cię usatysfakcjonowało

Do zobaczenia mam nadzieję wkrótce