Po utworze "Heavy" wokalista grupy "The Rasmus" lansuje kolejny, ciekawy stylistycznie singiel. Nosi on tytuł "In The City" i ma wszelkie znamiona przyszłego hitu. Poza łagodną, stonowaną aranżacją nagranie wyróżnia się ponadprzeciętnymi możliwościami głosowymi wokalisty w zakresie wyższych partii, które są tu dość mocno zaznaczone. Powtórze więc swoje zdanie które przedstawiłem przy okazji premiery w Polsce singla "Heavy":
właśnie tak wyobrażałbym sobie brzmienie przyszłych, solowych produkcji Thomasa. Przy okazji mam pytanie do znawców tematu Lauri'ego lub The Rasmus:
Kto jest kompozytorem nagrań z aktualnego albumu Lauri'ego ?
http://www.youtube.com/watch?v=k-9tQhDfxJI
Lauri
- Didi&Thomas
Lauri
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Emil45677
Re: Lauri
Hmm...lansował go ale już dosyć dawno, ten singiel został wydany już w czerwcu tego rokuDidi&Thomas pisze:po utworze "Heavy" wokalista grupy "The Rasmus" lansuje kolejny, ciekawy stylistycznie singiel. Nosi on tytuł "In The City"
Nie tylko na tym nagraniu to słychać. Miałem tą przyjemność być na koncercie "The Rasmus" w zeszłym roku i naprawdę rzadko zdarza się by wokalista śpiewał tak świetnie na żywo. Przez cały koncert nie było mowy o doszukaniu się słabego punktuDidi&Thomas pisze:Poza łagodną, stonowaną aranżacją nagranie wyróżnia się ponadprzeciętnymi możliwościami głosowymi wokalisty w zakresie wyższych partii
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Zarówno "In The City" jak i wcześniejszy "Hevy" - utwory łatwo wpadające w ucho,melodyjne na długo po emisji melodia plącze się po głowie i chce się nucić te utwory.Nie znam twórczości The Rasmus więc nie wiem czy ten styl jest podobny czy zupełnie różny.Czy to pierwszy album Lauri'ego?
- Emil45677
Tak, jest to pierwszy solowy album Lauri'ego. Wydany w marcu tego roku.atlantyda ;o) pisze:Czy to pierwszy album Lauri'ego?
A tutaj miejsca albumu "New World" na rodzimej liście sprzedaży płyt w Finlandii na przestrzeni kolejnych tygodni:
http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen- ... /new+world
- MTalkingusia28
Lauri ma fajną barwę głosu i piosenki te są dość dobre chociaż w The Rasmus nagrywał o wiele lepsze. Taka jest moja opinia na ten temat. Poza tym te teledyski są okropne. Teledysk do In The City jest jeszcze badziewniejszy od teledysku do Heavy ale piosenki są dość dobre. Wolałam, gdy Lauri śpiewał w The Rasmus, bo on solo to nie za bardzo mi odpowiada. Ale The Rasmus to dla mnie najlepszy zespół rockowy obok Bon Jovi. Niespecjalnie słucham rocka ale Lauri ma dobry wokal, tak jak wspomniany przeze mnie Bon Jovi. Jak dla mnie nie za dobrze sie stało, że Lauri zaczął nagrywać solówki, bo w The Rasmus był według mnie lepszy. No to tyle
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28