To jak Ty to sprawdzaleś? Patrzylam i jest polaczenie zarowno z Krakowa jak i Katowic do Kolonii, wylot 16.03 - powrot 18.03 ( ale niestety z przesiadka w Frankfurcie) przelot Lufthansa.Malediwy pisze:Przepraszam! Oczywiście chodziło mi o daty 16-18.03.2012.jedyna pisze:A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03.
Evaalex! Sprawdziłem tą Kolonię. Musiałbym wylecieć 15.03. i wracać 20.03. co zmusiłoby mnie do dodatkowych noclegów co zwiększa koszty ale przede wszystkim chciałbym być tam jak najmniej czasu...
Fan Club Party 17.03.2012
- xewela89x
Re: Fan Club Party 17.03.2012
- Malediwy
Po pierwsze sprawdzałem loty bezpośrednie.xewela89x pisze:To jak Ty to sprawdzaleś? Patrzylam i jest polaczenie zarowno z Krakowa jak i Katowic do Kolonii, wylot 16.03 - powrot 18.03 ( ale niestety z przesiadka w Frankfurcie) przelot Lufthansa.
Po drugie sprawdzałem możliwie najtańsze połączenia. Jak pisałem wyżej, do Dortmundu mam możliwość kupienia biletu w dwie strony za 88zł. Jestem więc ciekaw jak się ma relatywnie do tego koszt dotarcia Lufthansą i jeszcze z przesiadką we Frankfurcie...
Spokojem można kamień ugotować...
- Evaalex
Jesates ty za bogaty.Lufthansa jest droga. Ja fruwam do polski z Wizzair. Z frankfurtu jest napewno blizej do Koblenz i be4dzie latwiej dojechac.Lotniska we Frankfurcie i Koloni posiadaja wlasne dwoorce kolejowe. W Koloni mozna zaraz z hali odoltowej zjechac schodami ruchomymi na perony. Jak sytlacja w Frankfurcie wyglada nie wiem. Z Lotniska w Dortmundzie jedzie sie autobusem do dworca Dorfmund Wickede jakies 10 minut. Zeby dojechac do Koblenz trzevba sie hayba jeszcze na dworcu glownym w Dortmundzie przesiasc. Z frankfurtu jedzie sie pociagiem regionalnym 90 min do Koblenz koszt przejazdu w jedna strone wynosi 21,80€ Ic jedzie o 10 min krocej i jestr o 4€ drorzszy.
http://www.bahn.de/i/view/POL/pl/index.shtml
http://www.bahn.de/i/view/POL/pl/index.shtml
- Evaalex
Aneto, jak widze chyba znalazlas mozliwosc do zabrania sie z innymi na Fanklub Party.Nareszcie sie twoje mazenie spelni. Pamientam to nasze spotkanie pod czas ktorego powiedzialam Tobie o Fanclöub Party,To bylo jakies 7 lat temu w Bytomiu.Malediwy pisze:jedyna pisze:A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03.
Rozważam też przejazd samochodem. Jestem z Częstochowy więc potencjalnie z Ania(Aneta) która szuka towarzystwa byłoby nas dwoje i przydałyby się jeszcze chociaż kolejne dwie osoby aby zminimalizować koszty...
- Agata
Znamy już kolejne informacje na temat przyszłorocznego International Fanday. Odbędzie się ono w Stadthalle w miejscowości Ransbach-Baumbach. Można będzie nabyć bilety w trzech wariantach:
1. Na International Fanday, 17.03.2012, początek ok. 14.00, cena 20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket TA Internat. Fanday 2012″.
2. Na koncert duetu Anders|Fahrenkrog, 17.03..2012, początek ok. 20.00, cena: kategoria 1: 42,50 euro, kategoria 2: 39,20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket Konzert ANDERS|FAHRENKROG”.
3. Bilet “kombi” na obie imprezy, cena: kategoria 1: 62,50 euro, kategoria 2: 59,20. W temacie zamówienia trzeba podać “Kombi Ticket”
Wejście do hali od 12.30. Bilety można zamawiać pod service@thomas-anders.com
Link do strony hali: http://www.kulturkreis-ransbach-baumbach.de/
1. Na International Fanday, 17.03.2012, początek ok. 14.00, cena 20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket TA Internat. Fanday 2012″.
2. Na koncert duetu Anders|Fahrenkrog, 17.03..2012, początek ok. 20.00, cena: kategoria 1: 42,50 euro, kategoria 2: 39,20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket Konzert ANDERS|FAHRENKROG”.
3. Bilet “kombi” na obie imprezy, cena: kategoria 1: 62,50 euro, kategoria 2: 59,20. W temacie zamówienia trzeba podać “Kombi Ticket”
Wejście do hali od 12.30. Bilety można zamawiać pod service@thomas-anders.com
Link do strony hali: http://www.kulturkreis-ransbach-baumbach.de/
- Evaalex
Czesc Wam
Dzis rano otrzymalam maila z wiadomosciami na temat spotkania Fanclubu Thomasa. Mam teraz urlop takze zaraz moglam sie zabrac do tlumaczenia.
Tlumaczenie nie bylo latwe, bo moja znajomosc jezyka polskiego nie jest prefekcjna . List jest pisany dobrym literackim niemieckim.Ja nieznam calkowicie tago sposobu wyrazania sie w jazyku polskim. Przepraszam za to. Jezyka polekigo uczylam sie do klasy 6 szkoly podatawowej. A pozniej z rodzicami i kolezankami komunikowalam w gwarze slaskiej.
Kochani Fani
Dzis chce Was oficjalnie na International Fanday ktory odbedzie sie 17 marca 2012 zaprosic
Rhein Mosel Halle znajduje sie wciaz jeszcze w rewmoncie z tego powodu znaleslismy inna lokalizacje, w ktorej odbedzie sie Fanclub Party i Koncert ANDERS |FAHRENKROG.
Zwiedziłem sam halle i doszedłem do wniosku, że lokalizacja idealnie
odpowiada naszym zyczenieniom i potrzeba. Halla posiada od nowoczesnej scena do udogodnien dla niepelnosprawnych wyzsyko.
Jak otrzyman potwierdzenia zwiazane z tanimi i jakosciowo dobrym noclegami i obniozonym w cenie Taxi servisem z dworca w Koblenz co powinno nastompic w nadchodzacych tygodniach wysle kazdemu z Was newsletra.W kazdym razie ciesze sie juz na International Fanday i mam nadzieje na ponowne spotkanie z wami wszystkimi.
Po Iuntarnational Fanday o godzinie 20.00 rozpocznie sie preniera Turnee ANDERS |FAHRENKROG
Wypowiedz prasowa do tego tematu
ANDERS |FAHRENKROG sa gwarantowana sensacja roku 2011. Wczesniejszy wykonawca zespolu Modern Talking i Gentelman of Musik Thoimas Anders i pop rock gwiazdor Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyli gigantyczny popowy zespul Anders/Fahrenkrog
Uwe Fahrenkrog-Petersen, ktory jako komponista miedzy innymi odpowieda jest ze Hity Neny i podukuje J. Timberlaka, Kim Wild,Saena Paula,W. Jeana i Paula Stanlego, jest komponista textrerem producentem sespolu Anders/ Fahrenkrog. Tu i teraz chca obydwoje gwiazdozy ze swoimi piosenkami swiat zdobyc
Muzyczna koncepcja obydwoch to proste melodyczne piosenki. Nowoczesne Dance i Elektrosounds sa laczone z slawnymi bitami z lat 80 tych z tego twozy siepiekny koktail muzyczny.Z tego wszystkiego twozy sie e „Wall of sound“ ktory przez niezwykly glos Thomasa Anders topowany jest.Te melodie ktore w uchu zostana razem z swietna jakoscia glosu Thomasa Andersa twoza wsponiale uczucie.
Thomas Anders do tematu „Uwe i ja chcemy poprostu najlepsze zlat 80 tych i Nena czasowo w terazniejszosc transwormowac“To sie nam, moim zdaniem, dobrze udalo.Moj glos i genialne utwory muzycznego Magika Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyly naprewde zapierający dech w piersiach modny Popalbum . Jeszcze raz w skrucie.
Tu nadchodzi apsolutny hitalbum na republike.
Bilety na obydwie imprazy mozecie zdobyc jako kombi bilet albo pojedynczo w naszym servistimie pod adressem service@thomas-anders.com Prosze o krotkiego maila z waszym adresem i iloscia zamowionych biletow.
Oto mozliwosci
International Fanday 2012
Sobota 17.03.12 od mniej wiecej 14.00 godz
Stadthalle Ransbach-Baumbach
http://www.stadthalle-ransbach-baumbach.de/
Bilety pod adresem service@thomas-anders.com
Naglowek prosze podac Ticket TA Internat. Fanday 2012
Preis: 20,00 Euro
Koncert ANDERS | FAHRENKROG
Sobota , 17.03.2012 ab mniej wiecej . 20:00 Uhr
Bilety pod service@thomas-anders.com
Naglowek Ticket Konzert ANDERS | FAHRENKROG
Ceny
Kategoria 1: Euro 42,50
Kategoria 2: Euro 39,20
Kombi-Ticket ANDERS | FAHRENKROG & INT. FANDAY 2012
Samstag, 17.03.2012
Tickets unter service@thomas-anders.com
Kombi-Ticket
Bilety :
Kategorie 1: Euro 62,50
Kategorie 2: Euro 59,20
Bilety dostepnae od zaraz i benda z kosztami wyslyki i opakowania wysylane. Naturalnie otrzymacie jak zawsze najpierw potwierdzenie zamowienia od naszego serwis teamu.
Jak byscie byli zainteresowani uczesnictwem w innych koncertach ANDERS | FAHRENKROG , mozecie macie mozliwosc zamowienia Biletow pod tym numerem telefonu 01805-969 00 00
ablo pod tym mailem http://www.ticketmaster.de/.
Jak juz mowilem wiadomosci zwoazane z Programem Fanday podam za niedlogo.
Drzwi Hali benda otwarte od 12.30 godziny, to na poczatek dla waszego planu podrozy.
Mam nadzieje ze moglem na pytania niektorych z was odpowiedziec. Wszystkie daty wystepow pod czas tourne ANDERS | FAHRENKROG TOURNEE "TWO" najdziecie pod adressem
http://www.thomas-anders.com albo pod
http://www.andersfahrenkrog.com
W moim ostatnim mailu mielismy Losowanie. Bylismy totalnnie zadowoleni z waszego wspanialego udzialu w nim. Wielu z was bralo udzial w losowaniu i wyslalo nam wlasciwa odpowiedz. Dziekuje bardzo za tyle Feetbaku! Przed zyczeniami mile sprdzonego czasu przed swiatecznego dla Was chcial bym Wam 3 zwyciescow Losowania mojej Cd Pop- Balladen podac
1. Daniela Vollmer
2. Jacek Zimnicki
3.Christoph Köhle
4.
Gratulacje! Recznie sygnowana Cd Thomas Anders-Balladen znajduje sie w drodze do Was!
Teraz zycze Wam na swieta Bozego Narodzenia z pieknego naj pieekniejsze i z dobrago naj lepsze.
"Merry Christmas" i serdeczne pozdrowienia
wasz Thomas
ourdaten ANDERS | FAHRENKROG
17.03.2012 Ransbach-Baumbach, Stadthalle
21.03.2012 Mannheim, Capitol
29.03.2012 Berlin, C-Club
30.03.2012 Dresen, Alter Schlachthof
31.03.2012 Erfurt, Alte Oper
Tlumaczenie nie bylo latwe, bo moja znajomosc jezyka polskiego nie jest prefekcjna . List jest pisany dobrym literackim niemieckim.Ja nieznam calkowicie tago sposobu wyrazania sie w jazyku polskim. Przepraszam za to. Jezyka polekigo uczylam sie do klasy 6 szkoly podatawowej. A pozniej z rodzicami i kolezankami komunikowalam w gwarze slaskiej.
Kochani Fani
Dzis chce Was oficjalnie na International Fanday ktory odbedzie sie 17 marca 2012 zaprosic
Rhein Mosel Halle znajduje sie wciaz jeszcze w rewmoncie z tego powodu znaleslismy inna lokalizacje, w ktorej odbedzie sie Fanclub Party i Koncert ANDERS |FAHRENKROG.
Zwiedziłem sam halle i doszedłem do wniosku, że lokalizacja idealnie
odpowiada naszym zyczenieniom i potrzeba. Halla posiada od nowoczesnej scena do udogodnien dla niepelnosprawnych wyzsyko.
Jak otrzyman potwierdzenia zwiazane z tanimi i jakosciowo dobrym noclegami i obniozonym w cenie Taxi servisem z dworca w Koblenz co powinno nastompic w nadchodzacych tygodniach wysle kazdemu z Was newsletra.W kazdym razie ciesze sie juz na International Fanday i mam nadzieje na ponowne spotkanie z wami wszystkimi.
Po Iuntarnational Fanday o godzinie 20.00 rozpocznie sie preniera Turnee ANDERS |FAHRENKROG
Wypowiedz prasowa do tego tematu
ANDERS |FAHRENKROG sa gwarantowana sensacja roku 2011. Wczesniejszy wykonawca zespolu Modern Talking i Gentelman of Musik Thoimas Anders i pop rock gwiazdor Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyli gigantyczny popowy zespul Anders/Fahrenkrog
Uwe Fahrenkrog-Petersen, ktory jako komponista miedzy innymi odpowieda jest ze Hity Neny i podukuje J. Timberlaka, Kim Wild,Saena Paula,W. Jeana i Paula Stanlego, jest komponista textrerem producentem sespolu Anders/ Fahrenkrog. Tu i teraz chca obydwoje gwiazdozy ze swoimi piosenkami swiat zdobyc
Muzyczna koncepcja obydwoch to proste melodyczne piosenki. Nowoczesne Dance i Elektrosounds sa laczone z slawnymi bitami z lat 80 tych z tego twozy siepiekny koktail muzyczny.Z tego wszystkiego twozy sie e „Wall of sound“ ktory przez niezwykly glos Thomasa Anders topowany jest.Te melodie ktore w uchu zostana razem z swietna jakoscia glosu Thomasa Andersa twoza wsponiale uczucie.
Thomas Anders do tematu „Uwe i ja chcemy poprostu najlepsze zlat 80 tych i Nena czasowo w terazniejszosc transwormowac“To sie nam, moim zdaniem, dobrze udalo.Moj glos i genialne utwory muzycznego Magika Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyly naprewde zapierający dech w piersiach modny Popalbum . Jeszcze raz w skrucie.
Tu nadchodzi apsolutny hitalbum na republike.
Bilety na obydwie imprazy mozecie zdobyc jako kombi bilet albo pojedynczo w naszym servistimie pod adressem service@thomas-anders.com Prosze o krotkiego maila z waszym adresem i iloscia zamowionych biletow.
Oto mozliwosci
International Fanday 2012
Sobota 17.03.12 od mniej wiecej 14.00 godz
Stadthalle Ransbach-Baumbach
http://www.stadthalle-ransbach-baumbach.de/
Bilety pod adresem service@thomas-anders.com
Naglowek prosze podac Ticket TA Internat. Fanday 2012
Preis: 20,00 Euro
Koncert ANDERS | FAHRENKROG
Sobota , 17.03.2012 ab mniej wiecej . 20:00 Uhr
Bilety pod service@thomas-anders.com
Naglowek Ticket Konzert ANDERS | FAHRENKROG
Ceny
Kategoria 1: Euro 42,50
Kategoria 2: Euro 39,20
Kombi-Ticket ANDERS | FAHRENKROG & INT. FANDAY 2012
Samstag, 17.03.2012
Tickets unter service@thomas-anders.com
Kombi-Ticket
Bilety :
Kategorie 1: Euro 62,50
Kategorie 2: Euro 59,20
Bilety dostepnae od zaraz i benda z kosztami wyslyki i opakowania wysylane. Naturalnie otrzymacie jak zawsze najpierw potwierdzenie zamowienia od naszego serwis teamu.
Jak byscie byli zainteresowani uczesnictwem w innych koncertach ANDERS | FAHRENKROG , mozecie macie mozliwosc zamowienia Biletow pod tym numerem telefonu 01805-969 00 00
ablo pod tym mailem http://www.ticketmaster.de/.
Jak juz mowilem wiadomosci zwoazane z Programem Fanday podam za niedlogo.
Drzwi Hali benda otwarte od 12.30 godziny, to na poczatek dla waszego planu podrozy.
Mam nadzieje ze moglem na pytania niektorych z was odpowiedziec. Wszystkie daty wystepow pod czas tourne ANDERS | FAHRENKROG TOURNEE "TWO" najdziecie pod adressem
http://www.thomas-anders.com albo pod
http://www.andersfahrenkrog.com
W moim ostatnim mailu mielismy Losowanie. Bylismy totalnnie zadowoleni z waszego wspanialego udzialu w nim. Wielu z was bralo udzial w losowaniu i wyslalo nam wlasciwa odpowiedz. Dziekuje bardzo za tyle Feetbaku! Przed zyczeniami mile sprdzonego czasu przed swiatecznego dla Was chcial bym Wam 3 zwyciescow Losowania mojej Cd Pop- Balladen podac
1. Daniela Vollmer
2. Jacek Zimnicki
3.Christoph Köhle
4.
Gratulacje! Recznie sygnowana Cd Thomas Anders-Balladen znajduje sie w drodze do Was!
Teraz zycze Wam na swieta Bozego Narodzenia z pieknego naj pieekniejsze i z dobrago naj lepsze.
"Merry Christmas" i serdeczne pozdrowienia
wasz Thomas
ourdaten ANDERS | FAHRENKROG
17.03.2012 Ransbach-Baumbach, Stadthalle
21.03.2012 Mannheim, Capitol
29.03.2012 Berlin, C-Club
30.03.2012 Dresen, Alter Schlachthof
31.03.2012 Erfurt, Alte Oper
- Kontakt:
Nie tania to będzie impreza!!!
- dodatkowy dojazd z Koblenz na miejsce
- krótsze spotkanie z Thomasem / od 14 maksymalnie do 18 / gdzie czas na zdjęcie i rozmowę, pytania od fanów?
- prawdopodobnie koszt zrobienia zdjęcia przez Guido
- zakupy w sklepiku
- dodatkowy dojazd z Koblenz na miejsce
- krótsze spotkanie z Thomasem / od 14 maksymalnie do 18 / gdzie czas na zdjęcie i rozmowę, pytania od fanów?
- prawdopodobnie koszt zrobienia zdjęcia przez Guido
- zakupy w sklepiku
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
To prawda.Zapewne znów będzie nas garstka.Koszty dość spore i do tego miesiąc po Katowicach.Rzeczywiście czas Thomasa dla fanów wydaje się być nieco za krótki.Zastanawiam się,jak to będzie zorganizowane jeżeli ktoś nie kupi biletu na koncert?wyproszą z sali czy jak?Zobaczy się na miejscu.Z tego co wiem,to ekipa z Leszna będzie w pełnym składzie.Do zobaczenia.33ccd pisze:Nie tania to będzie impreza!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Wszyscy bedą wyproszenie z sali i przed koncertem wpuszczani ponownie z nowym biletem.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Malediwy
Widzę, że generalnie FCP zmienia trochę swój charakter. Z tego co się orientuję, to zawsze było spotkanie połączone z recitalem. Teraz spotkanie osobno i koncert osobno. Koncert otwierający zresztą całą trasę. Mam wrażenie, że Thomas chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu...
- Evaalex
Wielu fanow cieszy sie z tego ze obydwie imprezy odbenda sie w jednym dniu , bo im to koszty pobytu w Hotelu zmniejsza. Zamiast dwoch noclegow tylko jeden.
Znam wiuele osob ktore bilet na koncert w Koblenz juz od dlozszego czasu posiadaja.i myslaly ze benda musly w podruz do Koblenz sie dwa razy udac, chcac uczesnichyc w odbydwoch imprezach. Zlaczeniem dwoch imprez pomogl Thomas fanom.
Znam wiuele osob ktore bilet na koncert w Koblenz juz od dlozszego czasu posiadaja.i myslaly ze benda musly w podruz do Koblenz sie dwa razy udac, chcac uczesnichyc w odbydwoch imprezach. Zlaczeniem dwoch imprez pomogl Thomas fanom.
- Malediwy
Tak, tylko recital dla uczestników FCP a ogólnodostępny koncert to dwa różne klimaty chyba...
- Evaalex
Ja sie z tego bardzo ciesze ze tak bedzie. Koncert dopiero od chyba 4 lat jest czescia Fanday. Wczesniej zawsze byla tylko fanday bez koncertu. Ippreza trwala jekies 2 godziny. Znam sie natym bo od 91 roku na sporkania jerzdze. Jezeli chodzi o zdjecia z Thomasem ten punkt programu tez nie na kazdej fasnclub party byl.
- Mona Lisa
Zgadzam się w 100% i szkoda mi atmosfery jaka była w KuFie czyli było kameralnie,przytulnie i to miało niepotarzalny urok.Malediwy pisze:Widzę, że generalnie FCP zmienia trochę swój charakter. Z tego co się orientuję, to zawsze było spotkanie połączone z recitalem. Teraz spotkanie osobno i koncert osobno. Koncert otwierający zresztą całą trasę. Mam wrażenie, że Thomas chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu...
- Malediwy
No właśnie. Może dlatego, że jeździłaś regularnie na to FCP dla Ciebie taka zmiana jest jak najbardziej pozytywna...Evaalex pisze:Znam sie natym bo od 91 roku na sporkania jerzdze.
- Evaalex
Ta zmiana moim zdaniem bedzie tylko w tym roku z powodu przesuniecia czasu Turnee. Zaloze sie ze na fanday bedzie o wiele mniej osob niz na koncercie.