Fan Club Party 17.03.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
xewela89x

Re: Fan Club Party 17.03.2012

Post autor: xewela89x »

Malediwy pisze:
jedyna pisze:A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03. :lol:
Przepraszam! Oczywiście chodziło mi o daty 16-18.03.2012.

Evaalex! Sprawdziłem tą Kolonię. Musiałbym wylecieć 15.03. i wracać 20.03. co zmusiłoby mnie do dodatkowych noclegów co zwiększa koszty ale przede wszystkim chciałbym być tam jak najmniej czasu...
To jak Ty to sprawdzaleś? Patrzylam i jest polaczenie zarowno z Krakowa jak i Katowic do Kolonii, wylot 16.03 - powrot 18.03 ( ale niestety z przesiadka w Frankfurcie) przelot Lufthansa.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

xewela89x pisze:To jak Ty to sprawdzaleś? Patrzylam i jest polaczenie zarowno z Krakowa jak i Katowic do Kolonii, wylot 16.03 - powrot 18.03 ( ale niestety z przesiadka w Frankfurcie) przelot Lufthansa.
Po pierwsze sprawdzałem loty bezpośrednie.
Po drugie sprawdzałem możliwie najtańsze połączenia. Jak pisałem wyżej, do Dortmundu mam możliwość kupienia biletu w dwie strony za 88zł. Jestem więc ciekaw jak się ma relatywnie do tego koszt dotarcia Lufthansą i jeszcze z przesiadką we Frankfurcie...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Jesates ty za bogaty.Lufthansa jest droga. Ja fruwam do polski z Wizzair. Z frankfurtu jest napewno blizej do Koblenz i be4dzie latwiej dojechac.Lotniska we Frankfurcie i Koloni posiadaja wlasne dwoorce kolejowe. W Koloni mozna zaraz z hali odoltowej zjechac schodami ruchomymi na perony. Jak sytlacja w Frankfurcie wyglada nie wiem. Z Lotniska w Dortmundzie jedzie sie autobusem do dworca Dorfmund Wickede jakies 10 minut. Zeby dojechac do Koblenz trzevba sie hayba jeszcze na dworcu glownym w Dortmundzie przesiasc. Z frankfurtu jedzie sie pociagiem regionalnym 90 min do Koblenz koszt przejazdu w jedna strone wynosi 21,80€ Ic jedzie o 10 min krocej i jestr o 4€ drorzszy.

http://www.bahn.de/i/view/POL/pl/index.shtml
Awatar użytkownika
Evaalex

Malediwy pisze:
jedyna pisze:A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03. :lol:

Rozważam też przejazd samochodem. Jestem z Częstochowy więc potencjalnie z Ania(Aneta) która szuka towarzystwa byłoby nas dwoje i przydałyby się jeszcze chociaż kolejne dwie osoby aby zminimalizować koszty...
Aneto, jak widze chyba znalazlas mozliwosc do zabrania sie z innymi na Fanklub Party.Nareszcie sie twoje mazenie spelni. Pamientam to nasze spotkanie pod czas ktorego powiedzialam Tobie o Fanclöub Party,To bylo jakies 7 lat temu w Bytomiu.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Znamy już kolejne informacje na temat przyszłorocznego International Fanday. Odbędzie się ono w Stadthalle w miejscowości Ransbach-Baumbach. Można będzie nabyć bilety w trzech wariantach:

1. Na International Fanday, 17.03.2012, początek ok. 14.00, cena 20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket TA Internat. Fanday 2012″.

2. Na koncert duetu Anders|Fahrenkrog, 17.03..2012, początek ok. 20.00, cena: kategoria 1: 42,50 euro, kategoria 2: 39,20 euro. W temacie zamówienia trzeba podać “Ticket Konzert ANDERS|FAHRENKROG”.

3. Bilet “kombi” na obie imprezy, cena: kategoria 1: 62,50 euro, kategoria 2: 59,20. W temacie zamówienia trzeba podać “Kombi Ticket”

Wejście do hali od 12.30. Bilety można zamawiać pod service@thomas-anders.com

Link do strony hali: http://www.kulturkreis-ransbach-baumbach.de/
Awatar użytkownika
Evaalex

Czesc Wam
Dzis rano otrzymalam maila z wiadomosciami na temat spotkania Fanclubu Thomasa. Mam teraz urlop takze zaraz moglam sie zabrac do tlumaczenia.
Tlumaczenie nie bylo latwe, bo moja znajomosc jezyka polskiego nie jest prefekcjna . List jest pisany dobrym literackim niemieckim.Ja nieznam calkowicie tago sposobu wyrazania sie w jazyku polskim. Przepraszam za to. Jezyka polekigo uczylam sie do klasy 6 szkoly podatawowej. A pozniej z rodzicami i kolezankami komunikowalam w gwarze slaskiej.

Kochani Fani
Dzis chce Was oficjalnie na International Fanday ktory odbedzie sie 17 marca 2012 zaprosic
Rhein Mosel Halle znajduje sie wciaz jeszcze w rewmoncie z tego powodu znaleslismy inna lokalizacje, w ktorej odbedzie sie Fanclub Party i Koncert ANDERS |FAHRENKROG.
Zwiedziłem sam halle i doszedłem do wniosku, że lokalizacja idealnie
odpowiada naszym zyczenieniom i potrzeba. Halla posiada od nowoczesnej scena do udogodnien dla niepelnosprawnych wyzsyko.

Jak otrzyman potwierdzenia zwiazane z tanimi i jakosciowo dobrym noclegami i obniozonym w cenie Taxi servisem z dworca w Koblenz co powinno nastompic w nadchodzacych tygodniach wysle kazdemu z Was newsletra.W kazdym razie ciesze sie juz na International Fanday i mam nadzieje na ponowne spotkanie z wami wszystkimi.

Po Iuntarnational Fanday o godzinie 20.00 rozpocznie sie preniera Turnee ANDERS |FAHRENKROG

Wypowiedz prasowa do tego tematu

ANDERS |FAHRENKROG sa gwarantowana sensacja roku 2011. Wczesniejszy wykonawca zespolu Modern Talking i Gentelman of Musik Thoimas Anders i pop rock gwiazdor Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyli gigantyczny popowy zespul Anders/Fahrenkrog

Uwe Fahrenkrog-Petersen, ktory jako komponista miedzy innymi odpowieda jest ze Hity Neny i podukuje J. Timberlaka, Kim Wild,Saena Paula,W. Jeana i Paula Stanlego, jest komponista textrerem producentem sespolu Anders/ Fahrenkrog. Tu i teraz chca obydwoje gwiazdozy ze swoimi piosenkami swiat zdobyc
Muzyczna koncepcja obydwoch to proste melodyczne piosenki. Nowoczesne Dance i Elektrosounds sa laczone z slawnymi bitami z lat 80 tych z tego twozy siepiekny koktail muzyczny.Z tego wszystkiego twozy sie e „Wall of sound“ ktory przez niezwykly glos Thomasa Anders topowany jest.Te melodie ktore w uchu zostana razem z swietna jakoscia glosu Thomasa Andersa twoza wsponiale uczucie.

Thomas Anders do tematu „Uwe i ja chcemy poprostu najlepsze zlat 80 tych i Nena czasowo w terazniejszosc transwormowac“To sie nam, moim zdaniem, dobrze udalo.Moj glos i genialne utwory muzycznego Magika Uwe Fahrenkrog-Petersen utwozyly naprewde zapierający dech w piersiach modny Popalbum . Jeszcze raz w skrucie.
Tu nadchodzi apsolutny hitalbum na republike.

Bilety na obydwie imprazy mozecie zdobyc jako kombi bilet albo pojedynczo w naszym servistimie pod adressem service@thomas-anders.com Prosze o krotkiego maila z waszym adresem i iloscia zamowionych biletow.

Oto mozliwosci
International Fanday 2012
Sobota 17.03.12 od mniej wiecej 14.00 godz
Stadthalle Ransbach-Baumbach
http://www.stadthalle-ransbach-baumbach.de/
Bilety pod adresem service@thomas-anders.com
Naglowek prosze podac Ticket TA Internat. Fanday 2012
Preis: 20,00 Euro
Koncert ANDERS | FAHRENKROG
Sobota , 17.03.2012 ab mniej wiecej . 20:00 Uhr
Bilety pod service@thomas-anders.com
Naglowek Ticket Konzert ANDERS | FAHRENKROG
Ceny
Kategoria 1: Euro 42,50
Kategoria 2: Euro 39,20

Kombi-Ticket ANDERS | FAHRENKROG & INT. FANDAY 2012
Samstag, 17.03.2012
Tickets unter service@thomas-anders.com
Kombi-Ticket
Bilety :
Kategorie 1: Euro 62,50
Kategorie 2: Euro 59,20

Bilety dostepnae od zaraz i benda z kosztami wyslyki i opakowania wysylane. Naturalnie otrzymacie jak zawsze najpierw potwierdzenie zamowienia od naszego serwis teamu.
Jak byscie byli zainteresowani uczesnictwem w innych koncertach ANDERS | FAHRENKROG , mozecie macie mozliwosc zamowienia Biletow pod tym numerem telefonu 01805-969 00 00
ablo pod tym mailem http://www.ticketmaster.de/.

Jak juz mowilem wiadomosci zwoazane z Programem Fanday podam za niedlogo.
Drzwi Hali benda otwarte od 12.30 godziny, to na poczatek dla waszego planu podrozy.
Mam nadzieje ze moglem na pytania niektorych z was odpowiedziec. Wszystkie daty wystepow pod czas tourne ANDERS | FAHRENKROG TOURNEE "TWO" najdziecie pod adressem

http://www.thomas-anders.com albo pod
http://www.andersfahrenkrog.com

W moim ostatnim mailu mielismy Losowanie. Bylismy totalnnie zadowoleni z waszego wspanialego udzialu w nim. Wielu z was bralo udzial w losowaniu i wyslalo nam wlasciwa odpowiedz. Dziekuje bardzo za tyle Feetbaku! Przed zyczeniami mile sprdzonego czasu przed swiatecznego dla Was chcial bym Wam 3 zwyciescow Losowania mojej Cd Pop- Balladen podac
1. Daniela Vollmer

2. Jacek Zimnicki

3.Christoph Köhle
4.
Gratulacje! Recznie sygnowana Cd Thomas Anders-Balladen znajduje sie w drodze do Was!
Teraz zycze Wam na swieta Bozego Narodzenia z pieknego naj pieekniejsze i z dobrago naj lepsze.
"Merry Christmas" i serdeczne pozdrowienia
wasz Thomas
ourdaten ANDERS | FAHRENKROG

17.03.2012 Ransbach-Baumbach, Stadthalle
21.03.2012 Mannheim, Capitol
29.03.2012 Berlin, C-Club
30.03.2012 Dresen, Alter Schlachthof
31.03.2012 Erfurt, Alte Oper
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Nie tania to będzie impreza!!!

- dodatkowy dojazd z Koblenz na miejsce
- krótsze spotkanie z Thomasem / od 14 maksymalnie do 18 / gdzie czas na zdjęcie i rozmowę, pytania od fanów?
- prawdopodobnie koszt zrobienia zdjęcia przez Guido
- zakupy w sklepiku
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Nie tania to będzie impreza!
To prawda.Zapewne znów będzie nas garstka.Koszty dość spore i do tego miesiąc po Katowicach.Rzeczywiście czas Thomasa dla fanów wydaje się być nieco za krótki.Zastanawiam się,jak to będzie zorganizowane jeżeli ktoś nie kupi biletu na koncert?wyproszą z sali czy jak?Zobaczy się na miejscu.Z tego co wiem,to ekipa z Leszna będzie w pełnym składzie.Do zobaczenia. :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Wszyscy bedą wyproszenie z sali i przed koncertem wpuszczani ponownie z nowym biletem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Malediwy

Widzę, że generalnie FCP zmienia trochę swój charakter. Z tego co się orientuję, to zawsze było spotkanie połączone z recitalem. Teraz spotkanie osobno i koncert osobno. Koncert otwierający zresztą całą trasę. Mam wrażenie, że Thomas chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu...
Awatar użytkownika
Evaalex

Wielu fanow cieszy sie z tego ze obydwie imprezy odbenda sie w jednym dniu , bo im to koszty pobytu w Hotelu zmniejsza. Zamiast dwoch noclegow tylko jeden.
Znam wiuele osob ktore bilet na koncert w Koblenz juz od dlozszego czasu posiadaja.i myslaly ze benda musly w podruz do Koblenz sie dwa razy udac, chcac uczesnichyc w odbydwoch imprezach. Zlaczeniem dwoch imprez pomogl Thomas fanom.
Awatar użytkownika
Malediwy

Tak, tylko recital dla uczestników FCP a ogólnodostępny koncert to dwa różne klimaty chyba...
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja sie z tego bardzo ciesze ze tak bedzie. Koncert dopiero od chyba 4 lat jest czescia Fanday. Wczesniej zawsze byla tylko fanday bez koncertu. Ippreza trwala jekies 2 godziny. Znam sie natym bo od 91 roku na sporkania jerzdze. Jezeli chodzi o zdjecia z Thomasem ten punkt programu tez nie na kazdej fasnclub party byl.
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Malediwy pisze:Widzę, że generalnie FCP zmienia trochę swój charakter. Z tego co się orientuję, to zawsze było spotkanie połączone z recitalem. Teraz spotkanie osobno i koncert osobno. Koncert otwierający zresztą całą trasę. Mam wrażenie, że Thomas chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu...
Zgadzam się w 100% i szkoda mi atmosfery jaka była w KuFie czyli było kameralnie,przytulnie i to miało niepotarzalny urok.
Awatar użytkownika
Malediwy

Evaalex pisze:Znam sie natym bo od 91 roku na sporkania jerzdze.
No właśnie. Może dlatego, że jeździłaś regularnie na to FCP dla Ciebie taka zmiana jest jak najbardziej pozytywna...
Awatar użytkownika
Evaalex

Ta zmiana moim zdaniem bedzie tylko w tym roku z powodu przesuniecia czasu Turnee. Zaloze sie ze na fanday bedzie o wiele mniej osob niz na koncercie.
ODPOWIEDZ