100% Anders - autobiografia Thomasa
- nebula4
Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa
No wlasnie! Zagladam tu czesto zeby cos "przychaczyc" przetlumaczonego na polski i zawsze czekam niecierpliwie ze bedzie nowy fragmencik! Bardzo mnie i innym na tym zalezy 
- Evaalex
Mi sprawia pisanie jezykiem literackim bardzo wielkie problemy. Moi rodzice i cale moje polsko jezyczne otoczenie poslogoje sie gwara slaska.To tez bylo powodem tego ze skonczylam tlumaczyc.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Akurat tam gdzie są fragmenty autobiografii na stronie fanklubu komentarze są możliwe - zapraszam do dyskusji odnośnie konkretnych przytoczonych tam fragmentów!atlantyda ;o) pisze: Ale gdzie mamy je komentować? Przecież komentarze są wyłączone.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Aaaaaa tak,teraz już wiemPkmodern pisze:Akurat tam gdzie są fragmenty autobiografii na stronie fanklubu komentarze są możliwe - zapraszam do dyskusji odnośnie konkretnych przytoczonych tam fragmentów!atlantyda ;o) pisze: Ale gdzie mamy je komentować? Przecież komentarze są wyłączone.
Taka moja sugestia : może by tak umieścić napis "skomentuj" lub "wpisz komentarz" obok tytułu będzie bardziej jasne dla wszystkich
- MTalkingusia28
Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę. Chyba, że ja coś źle zrobiłam.atlantyda ;o) pisze:Aaaaaa tak,teraz już wiemPkmodern pisze:Akurat tam gdzie są fragmenty autobiografii na stronie fanklubu komentarze są możliwe - zapraszam do dyskusji odnośnie konkretnych przytoczonych tam fragmentów!atlantyda ;o) pisze: Ale gdzie mamy je komentować? Przecież komentarze są wyłączone..Dla takich "przyciemnionych" jak ja instrukcja:trzeba kliknąć na tytuł przetłumaczonego fragmentu,pokaże się nowa strona z tłumaczeniem danego działu a na samym dole można wpisać swój komentarz
i bardzo dobrze,tak powinno być nawet przy Newsach
.
Taka moja sugestia : może by tak umieścić napis "skomentuj" lub "wpisz komentarz" obok tytułu będzie bardziej jasne dla wszystkichi na pewno zrobi się ruch w interesie
.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Odnośnie artykułu "pozory mylą"
No proszę , widać że i Thomasa stać na ciętą riposte i to taką że w pięty wchodzi
I kto by pomyślał
A Diter co? Zupka i wołowinka nie smakowala to cza zgnoić kuchcika,pięknie.Widać że był w ciemnogrodzie chowany
Za takie zachowanie kelnerzy w knajpach potrafią dorzucać różne dodatki, ciekawe ile glutków już posmakował
))
No proszę , widać że i Thomasa stać na ciętą riposte i to taką że w pięty wchodzi
A Diter co? Zupka i wołowinka nie smakowala to cza zgnoić kuchcika,pięknie.Widać że był w ciemnogrodzie chowany
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja też nie widzę,ale jak zaznaczę tekst to tekst pojawia się na niebieskim tle-tak jak by to było ukryteMTalkingusia28 pisze:Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę.
- Agata
Odsłuch próbek z audiobooka:
http://www.amazon.de/100-Prozent-Anders ... 38&sr=1-14
http://www.amazon.de/100-Prozent-Anders ... 38&sr=1-14
- Pkmodern
Jest z tym problem, ale można go obejść w taki sposób, że po wpisaniu komentarza i będzie on niewidoczny, to dajecie go ponownie, dodając np. kropkę na końcu czy przecinek. Będą dwa, ale przynajmniej jeden z nich dobrze widoczny.atlantyda ;o) pisze:Ja też nie widzę,ale jak zaznaczę tekst to tekst pojawia się na niebieskim tle-tak jak by to było ukryteMTalkingusia28 pisze:Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę..Jak wpisałam komentarze,to myślałam,ze to chwilowe i normalnie będzie tekst widoczny.
I cały czas staram się rozwiązać ten problem, choć nie mam pojęcia czemu tak się dzieje...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Komentarz Dr Mabuse jest widoczny,a mój i Adama,nie.Mimo iż postawiłam 3 kropki na końcu.
- Pkmodern
Piszesz komentarz i klikasz wyślij - jeśli jest nie widoczny, ponownie go piszesz dodając np. 3 kropki i klikasz znów wyślij - wtedy ten drugi pod tym wcześniejszym powinien być widoczny.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Reportaż z Berlina i wywiad - część pierwsza
Materiał montował 33ccd, a tłumaczył weidung.
Materiał montował 33ccd, a tłumaczył weidung.
Jak piszesz tak cię widzą.
- michal.czeslaw
Świetny reportaż.Jesteście wspaniali,Patryk i Michał-kawał dobrej roboty!Wspaniale jest jeszcze raz uczestniczyć w tym wydarzeniu.Czekam na drugą część.Pozdrawiam Was serdecznie!

- Gasolina91
"... mój były partner..." - spodobało mi się to określenie
Nie wiedziałam, że Thomas nie przeczytał książki Dietera, ciekawe czy to prawda?
Materiał świetny, dzięki wielkie dla Patryka i Michała
Nie wiedziałam, że Thomas nie przeczytał książki Dietera, ciekawe czy to prawda?
Materiał świetny, dzięki wielkie dla Patryka i Michała
Point Of No Return
- Ann
- Członek TAFC Polska
- Pkmodern
Komentarze na stronie FC widać już dobrze! Jeśli u kogoś nadal nie widać, proszę odświeżyć stronę!