100% Anders - autobiografia Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nebula4

Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa

Post autor: nebula4 »

No wlasnie! Zagladam tu czesto zeby cos "przychaczyc" przetlumaczonego na polski i zawsze czekam niecierpliwie ze bedzie nowy fragmencik! Bardzo mnie i innym na tym zalezy :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Mi sprawia pisanie jezykiem literackim bardzo wielkie problemy. Moi rodzice i cale moje polsko jezyczne otoczenie poslogoje sie gwara slaska.To tez bylo powodem tego ze skonczylam tlumaczyc.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

atlantyda ;o) pisze: Ale gdzie mamy je komentować? Przecież komentarze są wyłączone.
Akurat tam gdzie są fragmenty autobiografii na stronie fanklubu komentarze są możliwe - zapraszam do dyskusji odnośnie konkretnych przytoczonych tam fragmentów!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pkmodern pisze:
atlantyda ;o) pisze: Ale gdzie mamy je komentować? Przecież komentarze są wyłączone.
Akurat tam gdzie są fragmenty autobiografii na stronie fanklubu komentarze są możliwe - zapraszam do dyskusji odnośnie konkretnych przytoczonych tam fragmentów!
Aaaaaa tak,teraz już wiem :D .Dla takich "przyciemnionych" jak ja instrukcja:trzeba kliknąć na tytuł przetłumaczonego fragmentu,pokaże się nowa strona z tłumaczeniem danego działu a na samym dole można wpisać swój komentarz :) i bardzo dobrze,tak powinno być nawet przy Newsach :).

Taka moja sugestia : może by tak umieścić napis "skomentuj" lub "wpisz komentarz" obok tytułu będzie bardziej jasne dla wszystkich :) i na pewno zrobi się ruch w interesie :).
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

atlantyda ;o) pisze:
Pkmodern pisze:
Aaaaaa tak,teraz już wiem :D .Dla takich "przyciemnionych" jak ja instrukcja:trzeba kliknąć na tytuł przetłumaczonego fragmentu,pokaże się nowa strona z tłumaczeniem danego działu a na samym dole można wpisać swój komentarz :) i bardzo dobrze,tak powinno być nawet przy Newsach :).

Taka moja sugestia : może by tak umieścić napis "skomentuj" lub "wpisz komentarz" obok tytułu będzie bardziej jasne dla wszystkich :) i na pewno zrobi się ruch w interesie :).
Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę. Chyba, że ja coś źle zrobiłam. <młotek>
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Odnośnie artykułu "pozory mylą"
No proszę , widać że i Thomasa stać na ciętą riposte i to taką że w pięty wchodzi :) I kto by pomyślał
A Diter co? Zupka i wołowinka nie smakowala to cza zgnoić kuchcika,pięknie.Widać że był w ciemnogrodzie chowany :) Za takie zachowanie kelnerzy w knajpach potrafią dorzucać różne dodatki, ciekawe ile glutków już posmakował :)))
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

MTalkingusia28 pisze:Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę.
Ja też nie widzę,ale jak zaznaczę tekst to tekst pojawia się na niebieskim tle-tak jak by to było ukryte <bezradny> .Jak wpisałam komentarze,to myślałam,ze to chwilowe i normalnie będzie tekst widoczny.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Awatar użytkownika
Pkmodern

atlantyda ;o) pisze:
MTalkingusia28 pisze:Czemu tam nie widać treści komentarza? Czy ja czegoś znowu nie wiem? Widać tylko nick i uśmieszki w polu komentarza. Pewnie ja znowu coś źle zrobiłam, ale nie tylko mojej treści tam nie ma ale i komentarza mojej poprzedniczki tam nie widzę.
Ja też nie widzę,ale jak zaznaczę tekst to tekst pojawia się na niebieskim tle-tak jak by to było ukryte <bezradny> .Jak wpisałam komentarze,to myślałam,ze to chwilowe i normalnie będzie tekst widoczny.
Jest z tym problem, ale można go obejść w taki sposób, że po wpisaniu komentarza i będzie on niewidoczny, to dajecie go ponownie, dodając np. kropkę na końcu czy przecinek. Będą dwa, ale przynajmniej jeden z nich dobrze widoczny.
I cały czas staram się rozwiązać ten problem, choć nie mam pojęcia czemu tak się dzieje...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Komentarz Dr Mabuse jest widoczny,a mój i Adama,nie.Mimo iż postawiłam 3 kropki na końcu.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Piszesz komentarz i klikasz wyślij - jeśli jest nie widoczny, ponownie go piszesz dodając np. 3 kropki i klikasz znów wyślij - wtedy ten drugi pod tym wcześniejszym powinien być widoczny.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Reportaż z Berlina i wywiad - część pierwsza

Materiał montował 33ccd, a tłumaczył weidung.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Świetny reportaż.Jesteście wspaniali,Patryk i Michał-kawał dobrej roboty!Wspaniale jest jeszcze raz uczestniczyć w tym wydarzeniu.Czekam na drugą część.Pozdrawiam Was serdecznie! :D :D :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

"... mój były partner..." - spodobało mi się to określenie :wink:

Nie wiedziałam, że Thomas nie przeczytał książki Dietera, ciekawe czy to prawda?
Materiał świetny, dzięki wielkie dla Patryka i Michała :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki za bardzo fajny reportaż :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Pkmodern

Komentarze na stronie FC widać już dobrze! Jeśli u kogoś nadal nie widać, proszę odświeżyć stronę!
ODPOWIEDZ