Metamorfoza C.C. Catch i... koniec kariery!
-
talk talk
Re: Metamorfoza C.C. Catch i... koniec kariery!
I do Polski już raczej nie zawita, no chyba że prywatnie.
- Daniel
Tak naprawdę, to ona już od roku 1989 nie ma żadnej kariery.
Jak może brakować kogoś, kto praktycznie... nic na rynku muzycznym nie robi?
Pewnie że brakuje jej, ale z lat współpracy z Dieterem. A teraz? Ani mnie ziębi, ani grzeje.
Na koncerty do Polski i tak nie przyjeżdża...
Jak może brakować kogoś, kto praktycznie... nic na rynku muzycznym nie robi?
Pewnie że brakuje jej, ale z lat współpracy z Dieterem. A teraz? Ani mnie ziębi, ani grzeje.
Na koncerty do Polski i tak nie przyjeżdża...
Ostatnio zmieniony pt gru 02, 2011 23:03 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Didi&Thomas
Tak naprawdę cała "kariera" Caro wiąże się jedynie z okresem współpracy z Dieterem. Wszystko co w muzyce spotkało ją dobrego zawdzięcza Bohlenowi, prawdopodobnie gdyby nie on, nigdy świat by o niej nie usłyszał. Próbowała zaistnieć na rynku muzycznym parokrotnie, w tym ostatni raz całkiem przecież niedawno - z jakim skutkiem, każdy sam może to ocenić. Ja podsumuje to tak:
Bardzo się cieszę, że dzięki niej mogłem podziwiać muzykę Dietera w nieco innej, niż z znanej z MT formie. Dziękuję jej za to, że została chwilę dłużej z Dieterem, co było dla mnie szczególnie ważne po rozpadzie MT. Była dla mnie łącznikiem pomiędzy MT a pełną akceptacją Blue System. Uważam że potrafiła dobrze śpiewać, szczególnie podobały mi się sławne "wysokie końcówki" vocalu, nigdy nie była jednak wyjątkową artystką, a jej największe sukcesy zaczynają się i kończą w Hansa Records. Dziennikarze najczęściej mówili o niej "Jednoosobowe Modern Talking w spódnicy". Ja dodam tylko - i chwała że w spódnicy, patrząc na te fragmenty z ostatniej Discoteki 80 aż miło robi się na sercu i duszy zresztą też
Dba o linię, młodnieje, kusi mini - może ma lepszy sposób na dalsze życie niż Jej mentor i odkrywca ?

Bardzo się cieszę, że dzięki niej mogłem podziwiać muzykę Dietera w nieco innej, niż z znanej z MT formie. Dziękuję jej za to, że została chwilę dłużej z Dieterem, co było dla mnie szczególnie ważne po rozpadzie MT. Była dla mnie łącznikiem pomiędzy MT a pełną akceptacją Blue System. Uważam że potrafiła dobrze śpiewać, szczególnie podobały mi się sławne "wysokie końcówki" vocalu, nigdy nie była jednak wyjątkową artystką, a jej największe sukcesy zaczynają się i kończą w Hansa Records. Dziennikarze najczęściej mówili o niej "Jednoosobowe Modern Talking w spódnicy". Ja dodam tylko - i chwała że w spódnicy, patrząc na te fragmenty z ostatniej Discoteki 80 aż miło robi się na sercu i duszy zresztą też
2012 dla nas wszystkich może być ostatnim - tak przynajmniej twierdzą Majowie. Ale żeby z tego powodu odchodzić z muzyki ? A co jeśli oni coś pomylili ?Pkmodern pisze:powiedziała że 2012 będzie jej ostatnim rokiem
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
-
sq9tm
- Kontakt:
Szkoda że nie nawiązała współpracy z Systems In Blue tak jak Patty Rayan. Bardzo mi się podobało jej nagranie Summer Night In Moscow. Przynajmniej przypomniała nam trochę muzykę Dietera. Prawda jest taka że C.C.Catch nie znalazła dobrego producenta a wydawało jej się że znajdzie.
- Gasolina91
Ciśnie mi się na usta zdanie: Bez Dietera wam się nie uda...
Point Of No Return
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tu mamy reportaż i wywiad z Caro:
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
Modern
Bardzo będzie mi jej brakowało szkoda, miałam nadzieje że kiedyś się z Dieterem, pogodzi ale no cóż jej decyzja szanuje ją.
Wiem ja młody fan nie urodziłam się w tamtych czasach bardzo tego żałuje , ale moja pasja związana z MT , CC.Catch ,BS i Thomasem Andersem , DB
trwa ładne 15 lat a ma 17 lat.
Wiem ja młody fan nie urodziłam się w tamtych czasach bardzo tego żałuje , ale moja pasja związana z MT , CC.Catch ,BS i Thomasem Andersem , DB
trwa ładne 15 lat a ma 17 lat.
-
Marcin87
Dokładnie. Bez Dietera Caroline nie osiągnęła praktycznie niczego. Dla mnie jej kariera została zakończona w momencie rozstania się z Dieterem.Didi&Thomas pisze:Tak naprawdę cała "kariera" Caro wiąże się jedynie z okresem współpracy z Dieterem.