I kolejna "Diskoteka 80" w Moskwie za nami. Wśród występujących tam Gwiazd lat 80-tych, niesamowitą furorę zrobiła C.C. Catch, której co prawda nie sam repertuar, ale wygląd zadziwił obecnych. Karolina Müller mająca obecnie 47 lat na scenie wyglądała na co najmniej 25 lat!
Ona zaśpiewała tradycyjne już chyba w tej imprezie utwory:
I Can Lose My Heart Tonight (w wersji rapowej z 98 roku przy pomocy dwóch chłopaków)
Heaven And Hell (w wersji albumowej)
Ale jej wizerunek zmienił się dość - wyraźnie odmłodniała... zresztą zobaczcie sami:
Cóż... w zupełności rozumiem to oświadczenie C.C. Catch, zwłaszcza w kontekście pewnych "wydarzeń" które mają nastąpić. Rozmawiałem z nią swego czasu o tym i wtedy już (kilka lat temu) powiedziała że 2012 będzie jej ostatnim rokiem w roli piosenkarki (nadmieniam że nie liczy się do końca 2012 ale w trakcie tego roku nastąpi koniec jej muzycznej działalności).
A podała powód czy można się domyśleć? Bo moje domysły są takie,że bez Bohlena nie mogła powtórzyć takiej kariery jak w latach 80'tych stąd ta rezygnacja.
Co będzie robiła po odejściu z biznesu muzycznego?
Wielka strata, szkoda i smutek. Jednak pomimo tego, że bardzo lubię jej piosenki myślę, że to dobra decyzja. Nic lepszego jej nie spotkało po rozstaniu z Dieterem. Próbowało, ale wiemy jaki był tego skutek. Osobiście bardzo żałuję, miałem cichą nadzieję na jakiś cud, że może jednak coś jeszcze z Didim sklecą. Poza tym czuję smutek, uswiadamiam sobie jak dawno zaczęła się moja przygoda z tą muzyką, z Didim Caro, to prawie 30 lat! Ale to co przeżyłem przez te wszystkie lata jest moje, nikt tego nie doświadczy z teraźniejszych fanów, nowych, to że są jest ok, jednak nigdy nie dowiedzą się co my starzy fani czuliśmy kiedy wychodził 1 Album Mt czy C.C.Catch , to jak lądowanie na księżycu.Słucham teraz mój ulubiony utwór Cause You Are Young (Maxi Version) , Stranger by night - w tym HICIE jest 1000% Bohlena, magia i fantastyczna gitarka.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
To dziwne i smutne, tak po prostu powiedziała, że schodzi ze sceny muzycznej. Ale taka jest jej decyzja a nam nie pozostaje nic innego jak tylko ją uszanować.
Jedno można jej przyznać - bez wątpienia ma swoje miejsce w historii muzyki disco! Lata 80. zawsze będą się z nią kojarzyć.
Mnie też bardzo zabolało to że kończy karierę. To moja ulubiona gwiazda. Nawet dzisiaj przed przeczytaniem tej informacji słuchałem jej pierwszego albumu w samochodzie.Wiele gwiazd bez Dietera nie potrafi powtórzyć kariery, powiem więcej żadna tego nie zrobiła. Naprawdę wielka szkoda bo myślałem że kiedyś będę na jej koncercie. Jeżeli chodzi o wygląd to faktycznie wygląda wystrzałowo. Prawdę jest że dziewczyna kiedy ma długie włosy, ładną sylwetkę i fajne ubranie zawsze będzie wyglądała super.