O zdjęciach gorszych i lepszych
- Jasmine
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
Nie chodzi o żadne kółko różańcowe Thomasa czy Dietera. Widać Ciebie to śmieszy a MTalkingusie nie. Ja uważam, że to trochę przesada, żeby ich przerabiać na arabów czy talibów.
-
Jacek
A mi się wydaje, że to jest w porządku, ale ok to kwestia gustu
- Atlantis
Tu nawet nie chodzi o to, czy to jest w porządku czy nie, ale o podejście niektórych do tego. Mam wrażenie, że część z Was prowadzi zupełnie bezstresowe życie skoro tak emocjonalnie reaguje na takie rzeczy. Jestem miłośnikiem muzyki MT, ale najzwyczajniej w świecie szkoda by mi było czasu na wyszukiwanie takich fot,a tym bardziej komentowanie ich, do tego w tak emocjonalny sposób. Ludzie, ogarnijcie się trochę, odpocznijcie może od tej muzyki i jej twórców bo nadmiar tego jest ewidentnie dla niektórych szkodliwy.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- sebciu1974
- Kontakt:
Nie ma to jak zdrowe podejście do życia. Zgadzam się w 100%. Ale z drugiej strony, jak się komuś chce bawić w takie głupoty a innym to komentować to nich sobie to robią. Mnie takie obrazki ani nie bawią ani nie drażnią.Atlantis pisze:Tu nawet nie chodzi o to, czy to jest w porządku czy nie, ale o podejście niektórych do tego. Mam wrażenie, że część z Was prowadzi zupełnie bezstresowe życie skoro tak emocjonalnie reaguje na takie rzeczy. Jestem miłośnikiem muzyki MT, ale najzwyczajniej w świecie szkoda by mi było czasu na wyszukiwanie takich fot,a tym bardziej komentowanie ich, do tego w tak emocjonalny sposób. Ludzie, ogarnijcie się trochę, odpocznijcie może od tej muzyki i jej twórców bo nadmiar tego jest ewidentnie dla niektórych szkodliwy.
- MTalkingusia28
No nie, to już lekka przesada. Drogi Jacusiu, mam o wiele więcej lat niż Ci się wydaje. Niemniej jednak nie zniżę się do Twojego poziomu i nic nie napiszę na Twój temat. Nie obchodzą mnie Twoje zainteresowania fotomontażami i jak napisałam Dieter i Thomas nie są poświęcani. Może skończmy tą śmieszną rozmowę, bo się dziwna atmosfera zaczyna wytwarzać. Mocno żałuję, że skomentowałam ten głupi i ordynarny fotomontaż. Daję słowo, że to się już więcej nie powtórzy. Więcej problemu, bo chyba piszę z jakimś dzieciakiem a nie z dorosłym człowiekiem. Każdy ma swój gust i co z tego, że wyraziłam swoje oburzenie. Czy Twoja to rzecz kolego, że mnie takie zdjęcia nie bawią czy co? Skąd taki, że się tak wyrażę emocjonalny odzew na mój ostatni post? Bo podobno to ja nie umiem powstrzymywać emocji... A Ty umiesz? Z tego co piszesz? Chyba jednak nie...Jacek pisze:Ja p...O ja nie mogę co za ludzie, podwórkowe kółko modlitewne do Thomasa Andersa
Ps. Przyznaj się ModernTalkigusiu Ty chyba masz 12 lat
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Evaalex
Zdjecie zrobiome przez jedna z moich kolezanek pod domem Thomasa

- agnieszka12345
- Kontakt:
Zdjęcie cudowne Evaalex
Te oczy i ten uśmiech......
Przepiękne zdjęcie
Te oczy i ten uśmiech......
Przepiękne zdjęcie
- Agata
Fotki z książkowego eventu Thomasa w Gamehl (06.11.2011):
http://www.thomasanders-online.com/Simpleviewer/Gamehl/
http://www.thomasanders-online.com/Simpleviewer/Gamehl/
- Krzychoo
Jest w internecie takie zdjęcie gdzie Thomas stoi w basenie, a Nora na brzegu leży bez stanika. Oczywiście nie będę go wrzucał. Czy ta fotka należy do lepszych czy gorszych, to już pozostawiam tym co widzieli 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ale dlaczego nie?Krzychoo pisze:Jest w internecie takie zdjęcie gdzie Thomas stoi w basenie, a Nora na brzegu leży bez stanika. Oczywiście nie będę go wrzucał. Czy ta fotka należy do lepszych czy gorszych, to już pozostawiam tym co widzieli
Pewnie jest to ta sama sesja jaką pokazuję poniżej

No cóż dzisiaj Thomas i Claudia pewnie nie pozwolili by sobie na takie zdjęcia
- Agata
Galeria zdjęć z wtorkowego koncertu Thomasa w Twerze:
http://www.tverclub.ru/reports/id/1293
http://www.tverclub.ru/reports/id/1293
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Jasmine
Przyczajony Thomas Ukryta Claudia
Ale fajne zdjęcie, wreszcie nie jakieś stateczne
Ale fajne zdjęcie, wreszcie nie jakieś stateczne
- michal.czeslaw
Bombowa fotka
Uśmiałam się do łez.Cudownie oboje wyglądają.Claudia jak zwykle elegancka z klasą,za to Thomas to rzeczywiście"wejście smoka" 
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ale fajne to zdjęcie
.
Normalnie nie mogłam powstrzymać się od śmiechu jak to zobaczyłam.
Normalnie nie mogłam powstrzymać się od śmiechu jak to zobaczyłam.
- Evaalex