1. DANIEL SCHUHMACHER - TAKE ME TO THE CLOUDS
2. CHRIS NORMAN - MIDNIGHT LADY
3. ALEXANDER - TAKE ME TONIGHT
4. ERROL BROWN - LADY IN AMSTERDAM
5. MARK MEDLOCK - WONDERFUL GIRL
6. NINO DE ANGELO - SAMURAI
7. MEHRZHAD MARASHI - ROODIE ROODIE AND MORE
i tym mnie zaskoczył, bo nawet przez myśl mi nie przeszedł taki sposób typowania, choć zdaje się oczywistyPkmodern pisze:jestem ciekawy kto zwycięży? Które "Brzmienie Bohlena" ma większe przebicie u współczesnych Forumowiczów...?
Akurat ja mam 15 lat a zagłosowałem na Chrisa i Nino (jeszcze na Medlocka ale on już z tych nowych). Szczerze mówiąc to wykonanie Nino za bardzo mi się nie podoba. Facet chyba jednak stracił trochę głosu ale trudno... oddałem głos na niego dlatego że pamiętam wersję z 1989 roku.Wychodzi na to, nie wiem, może się myle, że rządzi na forum starszyznaaaaaaaa , a gdzie młodzi ??? Dacie za wygraną ???
Wskaż lepsze.Malediwy pisze:Ja osobiście uważam to zestawienie za niezbyt trafione.
Bonnie miała być w drugiej części, jeśli łączna suma głosów przekroczy 100, to i część druga się pojawi.Malediwy pisze:Jeśli natomiast w VOICE OF BOHLEN chodzi ogólnie o wykonawców którzy śpiewali piosenki Bohlena to dlaczego w takim razie nie ma w tym zestawieniu np. Bonnie Tylor?
Dla zasady trzeba było zagłosować na TRZECH, ale cóż ja mogę.Emil45677 pisze: No może jeszcze Marashi wypadł dobrze ale głosowałem tylko na jednego wokalistę - oczywiście Chris Norman.