Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: michal.czeslaw »

"No cóż,mówi się trudno i kocha się dalej".Nie ma problemu,możemy się spotkać gdzie indziej.Jest i dobra strona tej sprawy-niepełnoletni fani będą się mogli wybrać wraz z dorosłymi np.na piccę. :D
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Obawiają się ,że narobimy jakiegoś wstydu czy co :?: większość i tak pewnie by nie piła bo to kierowcy...do domu trzeba dojechać ,a w kilka godzin nie wywieje z głowy wiec nie ma szans na cokolwiek mam na myśli trunki czy jak to się tam nazywa...
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

michal.czeslaw pisze:"No cóż,mówi się trudno i kocha się dalej".Nie ma problemu,możemy się spotkać gdzie indziej.Jest i dobra strona tej sprawy-niepełnoletni fani będą się mogli wybrać wraz z dorosłymi np.na piccę. :D
Ta opcja dużo bardziej mi odpowiada, Pani Małgosiu :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Jakoś na pewno się spotkamy :)
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Nie mogę doczekać się imprezy i wspólnej zabawy z fanami. Mam nadzieję, że odnajdziemy się.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

fredka pisze:Nie mogę doczekać się imprezy i wspólnej zabawy z fanami. Mam nadzieję, że odnajdziemy się.
Fredziu, napewno sie odnajdziemy. Ja niestety musze sie przyznac ze Cie w Zabrzu nie poznalam. Moja dobra pamiec fotograficzna mnie zawiodla. A moze moje z powodu nieposkiego niewyspania zle pracowaly.To byl marato. Jak po koncercie poszlam do lozka bylym jakies 26 godzin na nogach. Do takiech zeczy jestem nie przyzwczajona. Myslalam ze jak rano przyjade do Zabrza uda mi sie pare godzin spac. Niestety oka nie zmrozylam, chodz w lozku lezalam
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Cos mi sie nie wydaje zeby Thomas swobodnie brylowal na takim after party takze wsrod zupelnie przypadkowych ludzi....Chyba ze mialby wlasna ochrone przy stoliku i ochroniarza ktory chodzilby z nim do lazienki...jakos tego nie widze,bo obawiam sie ze niektorzy ludzie mogliby nie uszanowac jego prywatnosci.Z reszta nie wiem czy na takim party Thomas bylby jeszcze 'sluzbowo' czy juz 'prywatnie'? :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

nebula4 pisze:Cos mi sie nie wydaje zeby Thomas swobodnie brylowal na takim after party takze wsrod zupelnie przypadkowych ludzi...
Właśnie o to chodzi żeby nie było przypadkowych ludzi.A po za tym Afterparty jest nie potwierdzone w miejscu w którym miało się odbyć.Tak więc najprawdopodobniej jeśli dojdzie do spotkania po koncercie to tylko Fani i w miejscu które sami ustalicie.Osobiście jakoś czarno to widzę.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Też tak widzę nasze spotkanie.Przed koncertem w Zabrzu to też było takie błąkanie się bez ładu i składu.A po koncercie to wiadomo wszyscy myślą o tym,żeby jak najprędzej wracać do domu i to jest zrozumiałe bo niektórzy mają spory kawałek do pokonania.Ja osobiście jestem do dyspozycji bo już zarezerwowałam hotel i wiem,że nie będę się nigdzie spieszyć.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Przed koncertem nie ma na nic czasu. Każdy chce zająć dobre miejsce, ja jestem zajęty :(. Jedynie po kiedy można odsapnąć.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze:Przed koncertem nie ma na nic czasu. Każdy chce zająć dobre miejsce, ja jestem zajęty :(.
No właśnie. Przed koncertem raczej odpada... Ale może - jeśli Zarządowi udałoby się zorganizować promocyjne ceny noclegów w jakimś hotelu - może wtedy więcej osób zostałoby , zamiast wracać nocą, w lutym do domów. I wtedy można się spotkać właśnie w danym hotelu.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

JoannaIzabella pisze:Ale może - jeśli Zarządowi udałoby się zorganizować promocyjne ceny noclegów w jakimś hotelu - może wtedy więcej osób zostałoby , zamiast wracać nocą, w lutym do domów. I wtedy można się spotkać właśnie w danym hotelu
Info o hotelach dawaliśmy z miesiąc temu na stronie. To wszystko co da się zrobić.
Znalazłem jeszcze hotel co na wekend daje 50% rabatu. Narazie to najtańsza propozycja.

http://www.eurohotelkatowice.pl/5,cennik.html

oraz ETAP HOTEL
http://www.accorhotels.com/pl/hotel-660 ... ndex.shtml
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
doniu21

Post autor: doniu21 »

Miałbym takie pytanie: czy mieszka ktoś w pobliżu Jeleniej Góry z osób które jadą na koncert ??
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Chetnie sie z wami po koncercie spotkam.Spotkanie po koncercie w Zabrzu bylo dla mnie nie mozliwe z powodu nie przespanej nocy przed koncertowej.Po koncercie partrzylam zeby jak najszybciej do domu dojechac i polozyc sie spac. Tym razerm ale tego problemu miec nie bende.Na temat spotkania po koncercie w jakims lokalu rozmawialam juz z kolezankami z ktorymi pojde na koncert. wszystkie sa za takim spotkaniem. Cieszylybysmy sie jak by jeszcze pare osob do nas dolaczylo. Moze ktos pochodzacy z Katowic pomugl by w znalezieniu posujacego lokalu. Wszszyskich moich znajomych z forum chtnie bym na takim spodkaniu zobaczyla. Nareszcie miala bym mozliwosc do dlurzszego porozmawiania sobie z wami.Takiew spotkaniez wieksza grupa fanow,bylo by mozliwoscia do refeflekcji i poznania wielu nowych osob.Bardzo bym za nim byla.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

33ccd pisze:oraz ETAP HOTEL
http://www.accorhotels.com/pl/hotel-660 ... ndex.shtml
nasza ekipa leszczyńska będzie nocować w hotelu Etap - tanio, blisko i super standard. miałem okazję kilkakrotnie nocować w ich hotelach i zawsze byłem zadowolony. może inne osoby też się zdecydują na nocleg w tym hotelu - wtedy nie będzie problemu, aby się po koncercie spotkać, pogadać, a może nawet wyskoczyć gdzieś całą ekipą na miasto. co wy na to?
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O, to mogę Wam polecić fajną miejscówkę, dosłownie kawałeczek od Spodka - City Rock http://www.cityrock.pl/
Point Of No Return
ODPOWIEDZ