Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
- michal.czeslaw
Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
"No cóż,mówi się trudno i kocha się dalej".Nie ma problemu,możemy się spotkać gdzie indziej.Jest i dobra strona tej sprawy-niepełnoletni fani będą się mogli wybrać wraz z dorosłymi np.na piccę. 
- rut
Obawiają się ,że narobimy jakiegoś wstydu czy co
większość i tak pewnie by nie piła bo to kierowcy...do domu trzeba dojechać ,a w kilka godzin nie wywieje z głowy wiec nie ma szans na cokolwiek mam na myśli trunki czy jak to się tam nazywa...
Pozdrawiam rut
- Fanka MT
Ta opcja dużo bardziej mi odpowiada, Pani Małgosiumichal.czeslaw pisze:"No cóż,mówi się trudno i kocha się dalej".Nie ma problemu,możemy się spotkać gdzie indziej.Jest i dobra strona tej sprawy-niepełnoletni fani będą się mogli wybrać wraz z dorosłymi np.na piccę.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- JoannaIzabella
Jakoś na pewno się spotkamy 
- fredka
- Członek TAFC Polska
Nie mogę doczekać się imprezy i wspólnej zabawy z fanami. Mam nadzieję, że odnajdziemy się.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- Evaalex
Fredziu, napewno sie odnajdziemy. Ja niestety musze sie przyznac ze Cie w Zabrzu nie poznalam. Moja dobra pamiec fotograficzna mnie zawiodla. A moze moje z powodu nieposkiego niewyspania zle pracowaly.To byl marato. Jak po koncercie poszlam do lozka bylym jakies 26 godzin na nogach. Do takiech zeczy jestem nie przyzwczajona. Myslalam ze jak rano przyjade do Zabrza uda mi sie pare godzin spac. Niestety oka nie zmrozylam, chodz w lozku lezalamfredka pisze:Nie mogę doczekać się imprezy i wspólnej zabawy z fanami. Mam nadzieję, że odnajdziemy się.
- nebula4
Cos mi sie nie wydaje zeby Thomas swobodnie brylowal na takim after party takze wsrod zupelnie przypadkowych ludzi....Chyba ze mialby wlasna ochrone przy stoliku i ochroniarza ktory chodzilby z nim do lazienki...jakos tego nie widze,bo obawiam sie ze niektorzy ludzie mogliby nie uszanowac jego prywatnosci.Z reszta nie wiem czy na takim party Thomas bylby jeszcze 'sluzbowo' czy juz 'prywatnie'? 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Właśnie o to chodzi żeby nie było przypadkowych ludzi.A po za tym Afterparty jest nie potwierdzone w miejscu w którym miało się odbyć.Tak więc najprawdopodobniej jeśli dojdzie do spotkania po koncercie to tylko Fani i w miejscu które sami ustalicie.Osobiście jakoś czarno to widzę.nebula4 pisze:Cos mi sie nie wydaje zeby Thomas swobodnie brylowal na takim after party takze wsrod zupelnie przypadkowych ludzi...
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Też tak widzę nasze spotkanie.Przed koncertem w Zabrzu to też było takie błąkanie się bez ładu i składu.A po koncercie to wiadomo wszyscy myślą o tym,żeby jak najprędzej wracać do domu i to jest zrozumiałe bo niektórzy mają spory kawałek do pokonania.Ja osobiście jestem do dyspozycji bo już zarezerwowałam hotel i wiem,że nie będę się nigdzie spieszyć.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Przed koncertem nie ma na nic czasu. Każdy chce zająć dobre miejsce, ja jestem zajęty
. Jedynie po kiedy można odsapnąć.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
No właśnie. Przed koncertem raczej odpada... Ale może - jeśli Zarządowi udałoby się zorganizować promocyjne ceny noclegów w jakimś hotelu - może wtedy więcej osób zostałoby , zamiast wracać nocą, w lutym do domów. I wtedy można się spotkać właśnie w danym hotelu.33ccd pisze:Przed koncertem nie ma na nic czasu. Każdy chce zająć dobre miejsce, ja jestem zajęty.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Info o hotelach dawaliśmy z miesiąc temu na stronie. To wszystko co da się zrobić.JoannaIzabella pisze:Ale może - jeśli Zarządowi udałoby się zorganizować promocyjne ceny noclegów w jakimś hotelu - może wtedy więcej osób zostałoby , zamiast wracać nocą, w lutym do domów. I wtedy można się spotkać właśnie w danym hotelu
Znalazłem jeszcze hotel co na wekend daje 50% rabatu. Narazie to najtańsza propozycja.
http://www.eurohotelkatowice.pl/5,cennik.html
oraz ETAP HOTEL
http://www.accorhotels.com/pl/hotel-660 ... ndex.shtml
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
doniu21
Miałbym takie pytanie: czy mieszka ktoś w pobliżu Jeleniej Góry z osób które jadą na koncert ??
- Evaalex
Chetnie sie z wami po koncercie spotkam.Spotkanie po koncercie w Zabrzu bylo dla mnie nie mozliwe z powodu nie przespanej nocy przed koncertowej.Po koncercie partrzylam zeby jak najszybciej do domu dojechac i polozyc sie spac. Tym razerm ale tego problemu miec nie bende.Na temat spotkania po koncercie w jakims lokalu rozmawialam juz z kolezankami z ktorymi pojde na koncert. wszystkie sa za takim spotkaniem. Cieszylybysmy sie jak by jeszcze pare osob do nas dolaczylo. Moze ktos pochodzacy z Katowic pomugl by w znalezieniu posujacego lokalu. Wszszyskich moich znajomych z forum chtnie bym na takim spodkaniu zobaczyla. Nareszcie miala bym mozliwosc do dlurzszego porozmawiania sobie z wami.Takiew spotkaniez wieksza grupa fanow,bylo by mozliwoscia do refeflekcji i poznania wielu nowych osob.Bardzo bym za nim byla.
- weidung
- Członek TAFC Polska
nasza ekipa leszczyńska będzie nocować w hotelu Etap - tanio, blisko i super standard. miałem okazję kilkakrotnie nocować w ich hotelach i zawsze byłem zadowolony. może inne osoby też się zdecydują na nocleg w tym hotelu - wtedy nie będzie problemu, aby się po koncercie spotkać, pogadać, a może nawet wyskoczyć gdzieś całą ekipą na miasto. co wy na to?33ccd pisze:oraz ETAP HOTEL
http://www.accorhotels.com/pl/hotel-660 ... ndex.shtml
- Gasolina91
O, to mogę Wam polecić fajną miejscówkę, dosłownie kawałeczek od Spodka - City Rock http://www.cityrock.pl/
Point Of No Return