Ja jeszcze za bardzo nie ogarniam tej strony bo jestem tutaj dopiero nową osobą
Mam pytanie do Was ? Czy bilety na koncert tylko można zamówić przez internet ?
Z góry dziękuję za wiadomość
Brawo! Super pomysł!Evaalex pisze:Powiem wszystkim zeby mialy ze soba biely szalik.
agnieszka12345 pisze:Czy bilety na koncert Thomasa Andersa można kupić jedynie tylko przez internet ?
No właśnie, mi też wydaję się, że z nagraniem piosenki to taki sobie pomysł- powtarzanie pomysłu czyjegoś ( przyjaciół zza wschodniej granicy). No przecież będzie nas chyba stać na wymyślenie dla Thomasa czegoś oryginalnego, no nie ?JoannaIzabella pisze:Natomiast co do nagrania piosenki..... No tak będziemy z ruskich ściągać....?
No cóż, pomysł wydaje mi się całkiem fajny, jednakże z góry widać, że wymaga mnóstwa pracy i czasu. Ponad to, musiałaby się znaleźć garstka fanów preferująca jakieś oryginalne i na ogół mniej popularne potrawy, aby owe dzieło stanowiło dla Thomasa jakiś rarytas. Jeżeli znajdą się chętne osoby do podjęcia kroków w celu realizacji tej inicjatywy to popieram w 100%!KarinaMaria pisze:No właśnie, mi też wydaję się, że z nagraniem piosenki to taki sobie pomysł- powtarzanie pomysłu czyjegoś ( przyjaciół zza wschodniej granicy). No przecież będzie nas chyba stać na wymyślenie dla Thomasa czegoś oryginalnego, no nie ?JoannaIzabella pisze:Natomiast co do nagrania piosenki..... No tak będziemy z ruskich ściągać....?
Tak sobie myślę.... Thomas lubi coś tam upitrasić w kuchni. A może... Może każdy chętny spośród naszej braci przesłałby SWÓJ jakiś fajny, oryginalny przepis na coś... Zebralibyśmy to w jedną książkę np. "Tasty (for) Thomas" ;p Tam byłyby te przepisy, przy każdym fotka danego fana, no i fotka potrawy. Książka mogłaby być po angielsku albo po niemiecku - zależy kto z nas podjąłby się tłumaczenia przepisów. Jeśli chodzi o angielski to myślę, że JoannaIzabella spokojnie dałaby radęAle może mamy i dobrego germanistę
Jak myślicie? Chyba fajna by była taka książka... Może kiedyś spróbowałby coś z niej przyrządzić..? Czasu jest jeszcze ciut, jakby od razu zacząć komuś przesyłać przepisy i zdjęcia..? Jeśli chodzi o oprawienie książki - moja ciocia pracuje w drukarni-introligatorni, więc zrobiłaby to bezkosztowo
Hmmm...wydaje mi się, że aż TAKIE czasochłonne to nie jest.... jestem pewna, że w każdej rodzinie jest jakiś tam przepis na własna pychotkęFanka MT pisze:No cóż, pomysł wydaje mi się całkiem fajny, jednakże z góry widać, że wymaga mnóstwa pracy i czasu. Ponad to, musiałaby się znaleźć garstka fanów preferująca jakieś oryginalne i na ogół mniej popularne potrawy, aby owe dzieło stanowiło dla Thomasa jakiś rarytas. Jeżeli znajdą się chętne osoby do podjęcia kroków w celu realizacji tej inicjatywy to popieram w 100%!
Jeśli mowa o książce kucharskiej, to rzeczywiście tylko ta stworzona przez fanów mogłaby naprawdę zaskoczyć. Książkę z tradycyjnymi polskimi przepisami Thomas już maFanka MT pisze:A może mogłaby to być książka kucharska z typowymi polskimi daniami
To w takim razie proponuję zostać przy pomyśle KarinkiAgata pisze:Jeśli mowa o książce kucharskiej, to rzeczywiście tylko ta stworzona przez fanów mogłaby naprawdę zaskoczyć. Książkę z tradycyjnymi polskimi przepisami Thomas już maFanka MT pisze:A może mogłaby to być książka kucharska z typowymi polskimi daniami, jak i ponad 100 innych książek kucharskich.
Hehe, no właśnieAgata pisze:Jeśli mowa o książce kucharskiej, to rzeczywiście tylko ta stworzona przez fanów mogłaby naprawdę zaskoczyć.
Cieszę się, że podoba Ci się pomysł. Mam nadzieję, że innym też się spodoba. Tak myślę, że ten stelaż w kształcie serca to można nawet własnym przemysłem zrobić... Wystarczy kawałek odpowiedniego drutu, wygiąć w kształt serca i...będzie na pewno taniej, niż w kwiaciarni. Spróbuję coś takiego zrobić, ułożyć w tym jakieś kwiatki i zobaczę, czy to zdaje egzamin. Fotkę zamieszczę tunebula4 pisze:B ukiet kwiatow w ksztalcie serca to piekny akcent walentynkowy,jestem za, tylko ktos z Katowic musialby sie dogadac z jakas kwiaciarnia

JoannaIzabella pisze:A tak poza tym w kwestiach organizacyjnych - to jak w końcu będzie wyglądała FanAction? Co robimy poza szalikami...? Tuby strzelające serduszkami też będą. Róże jak zawsze i te zimne ognie (o ile naprawdę pozwolą w pomieszczeniu zamkniętym..)
A co do bukietu dla Thomasa... Może podpytać w katowickich czy innych kwiaciarniach, czy nie mają takiego drucianego stelażu do bukietu w kształcie serca? Wtedy moglibyśmy ułożyć róże właśnie w takim kształcie. Byłoby walentynkowo To taki drut, do niego przymocowuje się kwiaty stanowiące zewnętrzną ramkę, pozostałe do środka i jest bukiet w wybranym kształcie.