Oni w klubach :)
- YaQb85
- Kontakt:
Oni w klubach :)
Bynajmniej nie chodzi mi o to czy spotkaliście kiedyś któregoś z panów na dyskotece. Po prostu jeśli bywacie w klubach, dyskotekach, barach czy pubach to czy zdarzyło się wam kiedykolwiek usłyszeć jakiś utwór z ich twórczości? Ja miałem to szczęście kilkakrotnie. W jednym z krakowskich klubów słyszałem Blue System "Laila" i Modern Talking "Sexy Sexy Lover", C.C. Catch "Soul Survivor"
natomiast innym razem i w innym klubie puścili C.C. Catch "Backseat Of Your Cadillac 2005". To były takie typowe kluby z dyskotekową muzyką natomiast miałem przyjemność być kilkakrotnie w klubach gdzie królowała muzyka z lat 80-tych i tam dopiero był czad
z Modernów były sztandarowe "YMHYMS" i "Cheri Cheri Lady" oczywiście w oryginalnych wersjach no i poza tym mnóstwo innych perełek z lat 80-tych.
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- Mateusz vel. Kokos
- Sewek
Chce Wam powiedziec,ze w moim klubie w każdą sobotnią imprezę puszczają piosenki autorstwa Bohlena a mianowicie: YMHYMS'84 [maxi version] YMHYMS'98 [vocal edit] oraz TAXI GIRL, to tyle jesli chodzi o MT. Ponadto puszczaja jeszcze BLUE SYSTEM - BODY TO BODY i C.C CATCH - MEGAMIX'98 [short edit]
Moge śmiało swierdzić,że wszyscy bardzo dobrze bawią się przy tych kawałkach