Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
- Malediwy
Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
Generalnie jak wejdziecie większą grupą to chyba nie będą legitymować każdego z osobna? Dziewczyny dzisiaj szybko dojrzewają...
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
W tym cała nadzieja, że jakoś uda się przemycić tych kilka osób ;p Chociaż podobno ich bramka to niezłe sito....Malediwy pisze:Generalnie jak wejdziecie większą grupą to chyba nie będą legitymować każdego z osobna? Dziewczyny dzisiaj szybko dojrzewają...
- Fanka MT
Wiecie co, wydaje mi się, że prawo jest prawem i czasami nie mamy na niego wpływu.... Mają swoje wymogi, które mogą być nie do przeskoczenia.. Bardzo chętnie bym się z Wami spotkała i poznała wiele osób bliżej, ale pewnie i tak jak zabiorę parę osób swoim autem będę zobowiązana jak najszybciej ich odwieźć do domu (wiele osób nawet pamięta jak pojechałam do Kielc i obróciłam 11 i 12 dwa razy)... Sara raczej w ogóle nie wybierze się na koncert, więc jeżeli chodzi o nas to się nie martwcie i nie róbcie zamieszania
Z pewnością są nastoletni fani, którzy chcieli by się pobawić w tym klubie do rana, dlatego też dla nich ewentualnie możecie pokombinować
Życzę Wam udanej zabawy! I jak będę pełnoletnia to na pewno zostanę na następnym after party! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Malediwy
Jak ludzie kupują w sklepie papierosy czy alkohol to nie wszyscy bez wyjątku są legitymowani. O dokumenty zwykle sprzedawca pyta tych, których wygląd wzbudza wątpliwości co do ich pełnoletności. Tobie Daria raczej to nie grozi...Fanka MT pisze:Wiecie co, wydaje mi się, że prawo jest prawem i czasami nie mamy na niego wpływu... Mają swoje wymogi, które mogą być nie do przeskoczenia.
Fakt! Pamiętam swoje zdziwienie gdy zaproponowałem jakieś pójście do pubu po pierwszym koncercie w Kielcach i usłyszałem, że wracacie do Bydgoszczy i jutro przyjeżdżacie z powrotem do Kielc...Fanka MT pisze:wiele osób nawet pamięta jak pojechałam do Kielc i obróciłam 11 i 12 dwa razy
- JoannaIzabella
No cóż, obecna młodzież wyrośnięta i naprawdę rzadko kto nie wygląda na pełnoletnią osobęMalediwy pisze: O dokumenty zwykle sprzedawca pyta tych, których wygląd wzbudza wątpliwości co do ich pełnoletności. Tobie Daria raczej to nie grozi...
- Atlantis
Temat mnie ani specjalnie nie interesuje, ani tym bardziej dotyczy, ale dziwię się Wam. To chyba jasne, że wejście do porządniejszych lokali jest dla pełnoletnich i w odpowiednim stroju. A tu jest najpierw zdziwienie, że w bluzie z kapturem nie można przyjść, a teraz płacz, że niepełnoletnich nie wpuszczają, i co zrobić by to obejść. Tak to jest, że na świecie panują jakieś zasady, a skoro one są, to należy je przestrzegać. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że osoby najbardziej zainteresowane, te niepełnoletnie, zdają się przejawiać o wiele więcej rozsądku, niż te dorosłe, które teoretycznie powinny mieć tych młodszych pod opieką.
Skoro te stroje i to, że sprawdzają dowody to taki problem, to następnym razem zamiast klubu z zasadami wybierzcie jakąś nasiadówę dresiarzy i powinno być ok
. A już zupełnie nie rozumiem tego, że najbardziej kombinuje osoba, która tak oburzyła się na skandaliczny pomysł podarowania Thomasowi butelki polskiego alkoholu. Moralność Kalego jako żywo.
Skoro te stroje i to, że sprawdzają dowody to taki problem, to następnym razem zamiast klubu z zasadami wybierzcie jakąś nasiadówę dresiarzy i powinno być ok
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- JoannaIzabella
Easy, nie rusza mnie toAtlantis pisze:A już zupełnie nie rozumiem tego, że najbardziej kombinuje osoba, która tak oburzyła się na skandaliczny pomysł podarowania Thomasowi butelki polskiego alkoholu. Moralność Kalego jako żywo.
Atlantis pisze:Temat mnie ani specjalnie nie interesuje, ani tym bardziej dotyczy
Dorośli i w tym klubie miałyby owe maleństwa pod opieką FAKTYCZNIE, nie TEORETYCZNIE.Atlantis pisze:dorosłe, które teoretycznie powinny mieć tych młodszych pod opieką.
Troszkę może nie był trafiony pomysł ze zorganizowaniem imprezy w takim klubie, ale trudno. O kilku niepełnoletnich, z których nawet właściwie nie wiadomo, kto by się pojawił nie będziemy kruszyć kopii. Aczkolwiek oni sami mogą to uznać za pewną dyskryminację
Twój tekst
jest oczywiście, jak zawsze powiesz, wyrażeniem Twojego zdania, ale odrobina taktu przy opiniowaniu też by się przydałaAtlantis pisze:następnym razem zamiast klubu z zasadami wybierzcie jakąś nasiadówę dresiarzy i powinno być ok
- Atlantis
A co takiego nietaktownego w tym widzisz, przecież to szczera prawda. Zasady są jasne i wbrew pozorom nie są z kosmosu. Ubieramy się stosownie, (nie wiem skąd takie zaskoczenie co do tego u niektórych, a tekstów o dyskryminacji to już w ogóle nie rozumiem, do teatru też w gumowcach?, zakaz sprzedaży nieletnim alkoholu to też dyskryminowanie ich?), wstęp od 18 lat, a przecież są i takie miejsca, gdzie jest od 21 i należy to tylko pochwalić, a nie szukać drogi jak to obejść, a robi to jeszcze dorosła osoba...
Z pewnością jest więcej młodych osób, które chciałyby się bawić w tym klubie i mają swoje ku temu powody, nie musi to być Thomas Anders, może ich też wpuścić? A może niech przyjdą z rodzicami?
Tak jak napisałem, ci najmłodsi, których to dotyczy podeszli do tego bardziej dorosło, niż ci, którzy mogą się już tam bawić.
Z pewnością jest więcej młodych osób, które chciałyby się bawić w tym klubie i mają swoje ku temu powody, nie musi to być Thomas Anders, może ich też wpuścić? A może niech przyjdą z rodzicami?
Tak jak napisałem, ci najmłodsi, których to dotyczy podeszli do tego bardziej dorosło, niż ci, którzy mogą się już tam bawić.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- JoannaIzabella
A to może mamy różne wyobrażenia o after-party?????? Dla nas to okazja do spotkania się, nie do ochlaju i impry, której nieletnie oko nie powinno widzieć.Atlantis pisze: zakaz sprzedaży nieletnim alkoholu to też dyskryminowanie ich?)
Poza tym - po co ciągnąć ten akurat temat..? Nie można to nie i już
Powtarzam: ów pewnego rodzaju BUNT miał na celu jedno: aby jak najwięcej z nas miało możliwość spotkania się. Ot i cały sens. Żadne zarzewie rewolucji
- Fanka MT
Co masz na myśli, Malediwy??Malediwy pisze:Tobie Daria raczej to nie grozi...
He heMalediwy pisze:Fakt! Pamiętam swoje zdziwienie gdy zaproponowałem jakieś pójście do pubu po pierwszym koncercie w Kielcach i usłyszałem, że wracacie do Bydgoszczy i jutro przyjeżdżacie z powrotem do Kielc...I pomyśleć, że mnie się do Częstochowy nie chciało wracać i wolałem się w hotelu zatrzymać. Czapki z głów przed "bydgoszczankami"!:-)
Dziękuję...
Dziękuję...
- Malediwy
Tylko tyle, że zdecydowanie wyglądasz na osobę pełnoletnią:-)Fanka MT pisze:Co masz na myśli, Malediwy??
- Fanka MT
He he
No to wyglądam poważnie jak na swój wiek - ładny numer
To ponoć niekorzystne dla kobiet

Dziękuję...
Dziękuję...
- Malediwy
Nie, nie, teraz to jeszcze bardzo korzystne. dopiero po 30-tce lepiej jak jest w drugą stronę... 
- happyboy
Super!!! znowu się będzie można świetnie bawić tak jak zawsze przy muzyce MT
Ja też nie mogę się doczekać:)
You Can Win if You Want
- Paradise
- Kontakt:
Fajna impreza się szykuje,ale niestey ja nie będę mogła na niej być,mam nadzieję,że zdacie relacje na łamach Forum 
"You can win if You want..."
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie.
Dostałem maila z prśbą o opublikowanie komunikatu:
"Management Artysty na chwilę obecną, tzn. na dzień 10.11.2011 nie potwierdza, żadnego After Party po koncercie Thomasa Andersa dnia 11.02.2012. O ewentualnej zmianie decyzji Fan Club zostanie poinformowany"
Solaris Music
Dostałem maila z prśbą o opublikowanie komunikatu:
"Management Artysty na chwilę obecną, tzn. na dzień 10.11.2011 nie potwierdza, żadnego After Party po koncercie Thomasa Andersa dnia 11.02.2012. O ewentualnej zmianie decyzji Fan Club zostanie poinformowany"
Solaris Music
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl