Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Malediwy

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: Malediwy »

Generalnie jak wejdziecie większą grupą to chyba nie będą legitymować każdego z osobna? Dziewczyny dzisiaj szybko dojrzewają...:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Malediwy pisze:Generalnie jak wejdziecie większą grupą to chyba nie będą legitymować każdego z osobna? Dziewczyny dzisiaj szybko dojrzewają...:-)
W tym cała nadzieja, że jakoś uda się przemycić tych kilka osób ;p Chociaż podobno ich bramka to niezłe sito.... :/
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Wiecie co, wydaje mi się, że prawo jest prawem i czasami nie mamy na niego wpływu.... Mają swoje wymogi, które mogą być nie do przeskoczenia.. Bardzo chętnie bym się z Wami spotkała i poznała wiele osób bliżej, ale pewnie i tak jak zabiorę parę osób swoim autem będę zobowiązana jak najszybciej ich odwieźć do domu (wiele osób nawet pamięta jak pojechałam do Kielc i obróciłam 11 i 12 dwa razy)... Sara raczej w ogóle nie wybierze się na koncert, więc jeżeli chodzi o nas to się nie martwcie i nie róbcie zamieszania ;) Z pewnością są nastoletni fani, którzy chcieli by się pobawić w tym klubie do rana, dlatego też dla nich ewentualnie możecie pokombinować ;) Życzę Wam udanej zabawy! I jak będę pełnoletnia to na pewno zostanę na następnym after party! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Fanka MT pisze:Wiecie co, wydaje mi się, że prawo jest prawem i czasami nie mamy na niego wpływu... Mają swoje wymogi, które mogą być nie do przeskoczenia.
Jak ludzie kupują w sklepie papierosy czy alkohol to nie wszyscy bez wyjątku są legitymowani. O dokumenty zwykle sprzedawca pyta tych, których wygląd wzbudza wątpliwości co do ich pełnoletności. Tobie Daria raczej to nie grozi... :-)
Fanka MT pisze:wiele osób nawet pamięta jak pojechałam do Kielc i obróciłam 11 i 12 dwa razy
Fakt! Pamiętam swoje zdziwienie gdy zaproponowałem jakieś pójście do pubu po pierwszym koncercie w Kielcach i usłyszałem, że wracacie do Bydgoszczy i jutro przyjeżdżacie z powrotem do Kielc... :-) I pomyśleć, że mnie się do Częstochowy nie chciało wracać i wolałem się w hotelu zatrzymać. Czapki z głów przed "bydgoszczankami"!:-)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Malediwy pisze: O dokumenty zwykle sprzedawca pyta tych, których wygląd wzbudza wątpliwości co do ich pełnoletności. Tobie Daria raczej to nie grozi... :-)
No cóż, obecna młodzież wyrośnięta i naprawdę rzadko kto nie wygląda na pełnoletnią osobę ;) Tylko że tam, niestety, dokumenty sprawdzają....
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Temat mnie ani specjalnie nie interesuje, ani tym bardziej dotyczy, ale dziwię się Wam. To chyba jasne, że wejście do porządniejszych lokali jest dla pełnoletnich i w odpowiednim stroju. A tu jest najpierw zdziwienie, że w bluzie z kapturem nie można przyjść, a teraz płacz, że niepełnoletnich nie wpuszczają, i co zrobić by to obejść. Tak to jest, że na świecie panują jakieś zasady, a skoro one są, to należy je przestrzegać. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że osoby najbardziej zainteresowane, te niepełnoletnie, zdają się przejawiać o wiele więcej rozsądku, niż te dorosłe, które teoretycznie powinny mieć tych młodszych pod opieką.
Skoro te stroje i to, że sprawdzają dowody to taki problem, to następnym razem zamiast klubu z zasadami wybierzcie jakąś nasiadówę dresiarzy i powinno być ok :roll: . A już zupełnie nie rozumiem tego, że najbardziej kombinuje osoba, która tak oburzyła się na skandaliczny pomysł podarowania Thomasowi butelki polskiego alkoholu. Moralność Kalego jako żywo.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Atlantis pisze:A już zupełnie nie rozumiem tego, że najbardziej kombinuje osoba, która tak oburzyła się na skandaliczny pomysł podarowania Thomasowi butelki polskiego alkoholu. Moralność Kalego jako żywo.
Easy, nie rusza mnie to :) Mogę jedynie się uśmiechnąć :) Ostatecznie to forum, każdemu wolno coś pisać. "Kombinowanie" było po to, aby jak najwięcej z nas, będących na koncercie mogło się spotkać an after-party. Ale, jak słusznie wspominasz,
Atlantis pisze:Temat mnie ani specjalnie nie interesuje, ani tym bardziej dotyczy
Atlantis pisze:dorosłe, które teoretycznie powinny mieć tych młodszych pod opieką.
Dorośli i w tym klubie miałyby owe maleństwa pod opieką FAKTYCZNIE, nie TEORETYCZNIE.

Troszkę może nie był trafiony pomysł ze zorganizowaniem imprezy w takim klubie, ale trudno. O kilku niepełnoletnich, z których nawet właściwie nie wiadomo, kto by się pojawił nie będziemy kruszyć kopii. Aczkolwiek oni sami mogą to uznać za pewną dyskryminację ;)
Twój tekst
Atlantis pisze:następnym razem zamiast klubu z zasadami wybierzcie jakąś nasiadówę dresiarzy i powinno być ok
jest oczywiście, jak zawsze powiesz, wyrażeniem Twojego zdania, ale odrobina taktu przy opiniowaniu też by się przydała :)
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

A co takiego nietaktownego w tym widzisz, przecież to szczera prawda. Zasady są jasne i wbrew pozorom nie są z kosmosu. Ubieramy się stosownie, (nie wiem skąd takie zaskoczenie co do tego u niektórych, a tekstów o dyskryminacji to już w ogóle nie rozumiem, do teatru też w gumowcach?, zakaz sprzedaży nieletnim alkoholu to też dyskryminowanie ich?), wstęp od 18 lat, a przecież są i takie miejsca, gdzie jest od 21 i należy to tylko pochwalić, a nie szukać drogi jak to obejść, a robi to jeszcze dorosła osoba...
Z pewnością jest więcej młodych osób, które chciałyby się bawić w tym klubie i mają swoje ku temu powody, nie musi to być Thomas Anders, może ich też wpuścić? A może niech przyjdą z rodzicami?
Tak jak napisałem, ci najmłodsi, których to dotyczy podeszli do tego bardziej dorosło, niż ci, którzy mogą się już tam bawić.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Atlantis pisze: zakaz sprzedaży nieletnim alkoholu to też dyskryminowanie ich?)
A to może mamy różne wyobrażenia o after-party?????? Dla nas to okazja do spotkania się, nie do ochlaju i impry, której nieletnie oko nie powinno widzieć.
Poza tym - po co ciągnąć ten akurat temat..? Nie można to nie i już :) Nikt z tego powodu nie będzie się wieszał. Co do ubioru zaś to byłam i jestem jak najbardziej za selekcją. Są miejsca, które samoistnie generują pewien styl i to jest w porządku. Nie powinno nikogo oburzać.
Powtarzam: ów pewnego rodzaju BUNT miał na celu jedno: aby jak najwięcej z nas miało możliwość spotkania się. Ot i cały sens. Żadne zarzewie rewolucji ;)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Malediwy pisze:Tobie Daria raczej to nie grozi... :-)
Co masz na myśli, Malediwy?? :)
Malediwy pisze:Fakt! Pamiętam swoje zdziwienie gdy zaproponowałem jakieś pójście do pubu po pierwszym koncercie w Kielcach i usłyszałem, że wracacie do Bydgoszczy i jutro przyjeżdżacie z powrotem do Kielc... :-) I pomyśleć, że mnie się do Częstochowy nie chciało wracać i wolałem się w hotelu zatrzymać. Czapki z głów przed "bydgoszczankami"!:-)
He he ;) Wielkie dzięki ;) Ale czapki z głów raczej przed naszymi kierowcami ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Malediwy

Fanka MT pisze:Co masz na myśli, Malediwy?? :)
Tylko tyle, że zdecydowanie wyglądasz na osobę pełnoletnią:-)
Awatar użytkownika
Fanka MT

He he ;) No to wyglądam poważnie jak na swój wiek - ładny numer :) To ponoć niekorzystne dla kobiet :lol: :lol:

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Malediwy

Nie, nie, teraz to jeszcze bardzo korzystne. dopiero po 30-tce lepiej jak jest w drugą stronę... :-)
Awatar użytkownika
happyboy

Post autor: happyboy »

Super!!! znowu się będzie można świetnie bawić tak jak zawsze przy muzyce MT :D Ja też nie mogę się doczekać:)
You Can Win if You Want
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Fajna impreza się szykuje,ale niestey ja nie będę mogła na niej być,mam nadzieję,że zdacie relacje na łamach Forum :)
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Dostałem maila z prśbą o opublikowanie komunikatu:

"Management Artysty na chwilę obecną, tzn. na dzień 10.11.2011 nie potwierdza, żadnego After Party po koncercie Thomasa Andersa dnia 11.02.2012. O ewentualnej zmianie decyzji Fan Club zostanie poinformowany"

Solaris Music
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
ODPOWIEDZ