od ok. 3 min 17 sek Niekryty Krytyk robi nawiązanie do Modern Talking
Niekryty Krytyk a Modern Talking
- tanathos
Niekryty Krytyk a Modern Talking
obejrzyjcie!
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- MTalkingusia28
Re: Niekryty Krytyk a Modern Talking
Już to oglądałam i zupełnie nie trawię tego gościa. Wkurza mnie nie tylko swoim wyglądem, ale i wcale nie śmieszną gadką. A mój młodszy braciszek go codziennie słucha i ma niezły ubaw z tego co ten krytyk mówi. Oglądałam z nim raz tego krytyka i akurat oglądał o tych reklamach. Tu trochę śmieszne było, jednak niepotrzebnie wspomniał w swoich wygłupach o wokaliście Modern Talking. A właściwie co on powiedział... że "mamy Ewę i Adama granego przez wokalistę Modern Talking..." trochę niefortunnie mu to wyszło, szczerze powiedziawszy. Jakoś dziwnie to ujął. Może trochę podobny ten Adam z odcinka do Thomasa, bo te czarne włosy do ramion spływające, a takie dawniej Thomas miał i panu krytykowi takie skojarzenie się nasunęło, jednak nie widzę w jego odcinkach niczego śmiesznego. Oczywiście nie mam nic do ludzi, którzy go lubią. Nie ma co ukrywać, oglądalność ów gość ma ogromną. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
To zupełnie tak jak ja też nie rozumiem co ten facet powiedział
.
A wracając do tego fragmentu najwidoczniej pomylił go z jakimś aktorem grającym w tej reklamie.
A wracając do tego fragmentu najwidoczniej pomylił go z jakimś aktorem grającym w tej reklamie.
- maaateusz
7. dnia Bóg nie odpoczywał tylko montował chłodnicę w Clio

niezłe...
niezłe...

- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Nie znalem goscia wczesniej ani nie znam innych jego "skeczy", ale ten o reklamach naprawde mnie ubawil. Moim zdaniem ma gosciu zadatki na niezlego komedianta. Fragment o Thomasie calkiem trafiony. Rzeczywiscie facet z tej reklamy przypomina swoim wygladem Thomasa z czasow pierwszej swietnosci Modern Talking.
Szczerze mowiac nie za bardzo rozumiem oburzenia naszej forumowej kolezanki MTalkingusia28. I co w tym zlego, ze wymieniono w sposob dowcipny nasz ukochany zespol? Modern Talking a takze Thomas Anders czy Dieter Bohlen to nie sa swiete krowy. Tylko swietych krow i to tylko w Indiach sie w zaden sposob "nie tyka" i z nich nie zartuje
Pozdrawiam!
Nie znalem goscia wczesniej ani nie znam innych jego "skeczy", ale ten o reklamach naprawde mnie ubawil. Moim zdaniem ma gosciu zadatki na niezlego komedianta. Fragment o Thomasie calkiem trafiony. Rzeczywiscie facet z tej reklamy przypomina swoim wygladem Thomasa z czasow pierwszej swietnosci Modern Talking.
Szczerze mowiac nie za bardzo rozumiem oburzenia naszej forumowej kolezanki MTalkingusia28. I co w tym zlego, ze wymieniono w sposob dowcipny nasz ukochany zespol? Modern Talking a takze Thomas Anders czy Dieter Bohlen to nie sa swiete krowy. Tylko swietych krow i to tylko w Indiach sie w zaden sposob "nie tyka" i z nich nie zartuje
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- tanathos
ten filmik świadczy o tym, że Modern Talking to jednak popularny zespół, znany szerokim kręgom odbiorców
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
- MTalkingusia28
A czy ja mówię, że Thomas to święta krowa czy co? Poza tym czemu ma mi się podobać to co innym się podoba. Co Tobie do tego za przeproszeniem, że mnie to zniesmaczyło? To tylko moje zdanie i nie bierz sobie kolego za bardzo do serca tego co napisałam wcześniej. Nie cierpię tego krytyka i wolę, gdy gada te swoje głupoty nie nachodząc na Modern Talking. Mnie to nie odpowiada i już. Nie zmienię swojego zdania i swojego nastawienia do tego krytyka. Koniec kropka.edmund1974 pisze:Witam.
Szczerze mowiac nie za bardzo rozumiem oburzenia naszej forumowej kolezanki MTalkingusia28. I co w tym zlego, ze wymieniono w sposob dowcipny nasz ukochany zespol? Modern Talking a takze Thomas Anders czy Dieter Bohlen to nie sa swiete krowy. Tylko swietych krow i to tylko w Indiach sie w zaden sposob "nie tyka" i z nich nie zartuje![]()
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Sussudio
Krótko, ten Pan po prostu nie śmieszny.
Teksty, sposób zmontowania materiału, wzorowanie się na amerykańskich vlogach - głupie i nie śmieszne.
Tyle ode mnie.
Teksty, sposób zmontowania materiału, wzorowanie się na amerykańskich vlogach - głupie i nie śmieszne.
Tyle ode mnie.
Dieter Bohlen Królem Polski
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Mnie śmieszy, ale oczywiście nie odmawiam nikomu prawa do tego, by miał swoje zdanie. Do mnie ten humor trafia - może to nie mistrzostwo świata, ale zupełnie przyzwoite, jak na amatora. Do Ciebie nie trafia taki humor i ja w pełni to szanuję.Sussudio pisze:Krótko, ten Pan po prostu nie śmieszny.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Sussudio
Lubię cynizm i ironie, ale nie w tym wydaniuedmund1974 pisze:Mnie śmieszy, ale oczywiście nie odmawiam nikomu prawa do tego, by miał swoje zdanie. Do mnie ten humor trafia - może to nie mistrzostwo świata, ale zupełnie przyzwoite, jak na amatora. Do Ciebie nie trafia taki humor i ja w pełni to szanuję.Sussudio pisze:Krótko, ten Pan po prostu nie śmieszny.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam!
Dieter Bohlen Królem Polski
- Kellok
Nie wiem czemu niektórzy tak się bulwersują na niekrytego
Mam nadzieję tylko, że nie z powodu porównania gościa w długich włosach do dawnej wersji Thomasa, bo porównanie jest po prostu fajne, z jajem i trafne, bo... no nasz Anders miał z owym panem wiele cech wspólnych np. wymodelowana fryzura, odpicowania buzia
Mam nadzieję, że nie było tu takich osób co odebrały to osobiście, na wszystko trzeba patrzeć z dystansem... nawet na siebie
A jeśli jest inaczej... to na pewno nie wytrzymalibyście przy filmikach niejakiego Testovirona 
Wracając do krytyka - jest on osobą innowatorską, bo nie słyszałem wcześniej o nikim jemu podobnym, który prezentowałby satyrę z dzisiejszych mediów i sytuacji w kraju (szydzenie przy okazji do kościoła, chrześcijaństwa itp.) w formie monologowych video-audycji. Sam humor, przynajmniej jak dla mnie może nie jest taki, że rozbawia do rozpuku, ale na pewno celuje w odpowiednie punkty i zlewa tematy tego co "krytykuje" wzorowo
Wracając do krytyka - jest on osobą innowatorską, bo nie słyszałem wcześniej o nikim jemu podobnym, który prezentowałby satyrę z dzisiejszych mediów i sytuacji w kraju (szydzenie przy okazji do kościoła, chrześcijaństwa itp.) w formie monologowych video-audycji. Sam humor, przynajmniej jak dla mnie może nie jest taki, że rozbawia do rozpuku, ale na pewno celuje w odpowiednie punkty i zlewa tematy tego co "krytykuje" wzorowo
- AT-omka
- Kontakt:
ciekawostka
nie wiem gdzie to zamieścić ale jakiś czas temu moja córka znalała w necie :
http://www.youtube.com/watch?v=9ceWtQOScAA
przyjrzyjcie się dokładnie zwłaszcza w 3:20 minucie tego programu
Arek jeśli jest gdzie to przenieś ten post bo nie bardzo wiem gdzie to pasuje - dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=9ceWtQOScAA
przyjrzyjcie się dokładnie zwłaszcza w 3:20 minucie tego programu
Arek jeśli jest gdzie to przenieś ten post bo nie bardzo wiem gdzie to pasuje - dzieki
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: ciekawostka
Nigdy nie widziałam tego programu.Gość to jakiś etatowy pajac na własne życzenie
i ten tekst " że gość z reklamy to wokalista Modern Talking"
Załamałam się po tym tekście 
- MTalkingusia28
To ten sam filmik z pierwszego postu od samej góry.
Pozdrawiam 
- AT-omka
- Kontakt: