Nazwa Modern Talking czy Blue System?

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.

Która nazwa jest oryginalniejsza?

Modern Talking
31
82%
Blue System
7
18%

Liczba głosów: 38

filo1963

Re: Nazwa Modern Talking czy Blue System?

Post autor: filo1963 »

Marcin87 pisze:Która nazwa zespołu bardziej się Wam podoba? Modern Talking czy Blue System?
Dla mnie Modern Talking to oczywiście niepowtarzalna nazwa, nie ma chyba osoby która by nie znała tego określenia :D
Jednakże Blue System jest moim zdaniem bardziej oryginalna. Samo słowo "Blue" ma tu duże znaczenie; wiele zespołów używało w swoich nazwach tego słowa (Bad Boys Blue chociażby). Bardzo mi się podoba BLUE SYSTEM :wink:
kate pisze:<font><font>Modern Talking Azért választottam, mert ez egy csodálatos név hangzik, és hogyan írta Gasolina91 [quote = "Gasolina91"] Mi a legtöbb esetben jár a Modern Talking? </font><font>Két srác, egy szőke egy gitár és ének sötét hajú: D [/ quote] </font></font>
<font><font>Nem mintha nem szerette a nevét, Blue System, mert annyira titokzatos, mint én, mint, de adok olyan jó, mint a kedvenc csapata kezdeni a Modern Talking számomra ez a név jut először az eszembe.</font></font>
Modern Talking do pierwotnej nazwy zespołu, wraz z dźwiękiem piosenki lepiej niż Blue System są rejestrowane, ale są wśród moich ulubionych piosenek.

Mam nadzieję, że tłumaczenie jest dobre.
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Re: Nazwa Modern Talking czy Blue System?

Post autor: I-love-M-T »

Gasolina91 pisze:Ja postawiłam na Modern Talking - nazwa jedyna i niepowtarzalna.
Co się zawsze większości kojarzy z Modern Talking? Dwóch gości, blondyn z gitarą i śpiewający ciemnowłosy :D
No i wiadomo, dlaczego zagłosowałam na Modern Talking :D
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
ODPOWIEDZ