Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Dla mnie super,że w ogóle odbędzie się taka impreza.Zainteresowanie duże ciekawe tylko ile osób z fan clubu się pojawi jak już dojdzie do skutku?
- rut
Thomasa tam nie będzie i to bez cienia wątpliwości wróżką nie jestem ale to normalne i nikt o to nie powinien się burzyć.Może będzie band a jak nie to i tak warto się spotkać i poznać bliżej nie mówię że do białego rana ,ale choć na 2 lub 3 godz.to już zawsze coś.
Pozdrawiam rut
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Zawsze brakowało takiego spotkania, więc jest idealna okazja by się spotkać.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- rut
Bo to jest naprawdę wstyd tyle koncertów za nami znamy się poniekąd z forum a pod sceną niewiele osób ze sobą rozmawia ,albo wcale i to jest przykre...przecież nas wszystkich łączy tak wiele wspólna pasja do tej samej muzyki i wspólnego idola...
Pozdrawiam rut
- Evaalex
Ja to zawsze w niemczech mialam szczescie kogos nowego przed koncertem Thomasa poznac.Bylam jedna z pierwszych. Siedzialysmy zawsze wiele godzin pod halami koncertowymi. Niektore dziewczyny widzialam czesto bo mieszkaja w tej samej okolicy co i ja a inne zadko. Czasem sie ktos zamiejscowy do nas doloczyl. Tak bylo w Koloni. Jedna gimnazast5ka z Koloni przyszala zaraz po szkole na koncert. Dobra babcia zapakowala jej pelna torbe jedzenia .Ona jakas czesc prowiantu sama zjadla a reszta dzielila mowiac za jak przyjdzie do domu to babcia bedzie nie zadowolona jak w jej plecaku prowiant zostenie. Babcia ma myslec ze ona wszystko zjadla
- 33ccd
- Kontakt:
Eva.
Babcia babcią a Ty dalej nie odpowiedziałaś czy będziesz w club80 i czy się ze nmą polskiej vódki napijesz
???
Babcia babcią a Ty dalej nie odpowiedziałaś czy będziesz w club80 i czy się ze nmą polskiej vódki napijesz
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex
Planuje byc a czy mi sie to uda jest zalezne od tago czy kolezanki z Zabrza taqm tez pojada. A wodki nie pijam. Jezeli chodzi o alkochol to zadko albo winko albo amaretto z jakims sokiem. Jak pije to tylko jeden kieliszek.
- 33ccd
- Kontakt:
Eva! Z prezesem się nie napijesz? A co powiesz o Campari?
Olej koleżanki jeśli marudzą, przybywaj na impreze. Do klubu trafisz. Zadensimy coś w końcu razem. Lars, Rob, Bern i Nick też się przyłączą

Olej koleżanki jeśli marudzą, przybywaj na impreze. Do klubu trafisz. Zadensimy coś w końcu razem. Lars, Rob, Bern i Nick też się przyłączą
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- xewela89x
No właśnie Eva, niewypada odmówić Patrykowi, tym bardziej że nie wiadomo kiedy taka okazja sie powtórzy 
- rut
Jeżeli chłopaki z bandu się przyłączą to cały parkiet nasz...już to widzę
ja pierdziule to wszystko było by jak sen...ja alkoholu nie piję prawie wcale ale wtedy pierwsza po niego sięgnę , jeżeli Eva przyjdzie to nie odmówi na pewno w takie święto. 
Pozdrawiam rut
- xewela89x
Nio, będziemy z Nimi balować do rana...rut pisze:Jeżeli chłopaki z bandu się przyłączą to cały parkiet nasz...
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ja alkohol piję tak okazyjnie tylko staram się zbytnio nie przesadzać bo inaczej mama mnie nie puści na żadną imprezę.
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Też się wybieram na koncert jak i imprezę w Club80.Byłem ostatnio w club80 na koncercie Fancy jak i imprezie.Patryk coś wie na ten temat i mogę uspokoic wszystkich że była pełna kultura i impreza na maxa.Duża częśc osób na tej imprezie będzie też z portalu http://www.top80.pl (również ja
)
W Club80 miał już okazje gościc takie gwiazdy jak Bad Boys Blue,Boney M. czy Stachurski.
Jeśli nie uda się na tej imprezie zobaczyc samego Thomasa Andersa to trudno
Ważne będzie też spotkac Wszystkich członków TAFCPL,fanów Thomasa,MT jak i Wszystkich sympatyków lat 80.Dobra muzyka,klimat i towarzystwo gwarantowane
.Wielu z Was często pyta o spotkania przed koncertem lub po.
Tym razem jest idealna okazja aby się spotkac,porozmawiac i zabawic.
Najbardziej ciekawi mnie jak to wyjdzie organizacyjnie jeśli chodzi właśnie o bilety dla członków TAFCPL,fanów z tego forum TA/MT,top80 oraz innych.Ja np. wybieram się z żoną i kilkoma znajomymi.Jedni są tu zarejestrowani na forum,inni na top80 a moja żona i reszta nigdzie
Jak to pogodzimy jeśli będzie dużo chętnych
Pozdrawiam
W Club80 miał już okazje gościc takie gwiazdy jak Bad Boys Blue,Boney M. czy Stachurski.
Jeśli nie uda się na tej imprezie zobaczyc samego Thomasa Andersa to trudno
Tym razem jest idealna okazja aby się spotkac,porozmawiac i zabawic.
Najbardziej ciekawi mnie jak to wyjdzie organizacyjnie jeśli chodzi właśnie o bilety dla członków TAFCPL,fanów z tego forum TA/MT,top80 oraz innych.Ja np. wybieram się z żoną i kilkoma znajomymi.Jedni są tu zarejestrowani na forum,inni na top80 a moja żona i reszta nigdzie
Jak to pogodzimy jeśli będzie dużo chętnych
Pozdrawiam
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
- Evaalex
Prawde mowiac czysty wysoko procentowy alkochol mi nie smakuje. Kiedys mial domhandlowy Sinn jakies swieto i dawali szampana ze sokiem jablkowyn za darmo, to sobie 3 wypilam. Ja by mnie to mialo cos kosztowac, to bym ani jednego nie wypila.Jak w szyciu kupowalam, alkochol to moze jedna butelke na urodziny. W mojej rodzinie nikt wiecej niz kielischka nie pije. Nienawidze stracic panoawania nad soba bo pilam. Z moimi najlepszymi kolezankami obchodze urodziny bez alkocholu, bo zadna z nas nie pije. Zawsze bawimy sie dobrze. Dla mnie dobra muzyka i taniec sa jak alkochol dla innych. Moze tez ma nienawisc do alkocholu, bo w dziecinstwie okropne zeczy zwiazana z alkocholizmem sasiadow i kolezanek rodzin przezylam. Brat mojego ojca byl tez pozadnym pijakiem. Zona mosiala go z urodzin ciagnac .bo on by bez konca pil Miele w tedy 2 malych dzieci. Jak dzieci wyrosly ona go z powodu alkoholismu wyzucila. to znaczy wyprpowacdzila sie z wspolnego mieszkania. U brata mojego ojca mieszkajacego jakies 100 km pod nas nie bylismy juz wiele lat
Powqiem wam co nie jestem calkiem zdrowa i juz od paru lat na lekaestwach .przy ktorych nie powionno sie alkoholu pic.
Powqiem wam co nie jestem calkiem zdrowa i juz od paru lat na lekaestwach .przy ktorych nie powionno sie alkoholu pic.
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Witam Evaalex!Evaalex pisze:Prawde mowiac czysty wysoko procentowy alkochol mi nie smakuje. Kiedys mial domhandlowy Sinn jakies swieto i dawali szampana ze sokiem jablkowyn za darmo, to sobie 3 wypilam. Ja by mnie to mialo cos kosztowac, to bym ani jednego nie wypila.Jak w szyciu kupowalam, alkochol to moze jedna butelke na urodziny. W mojej rodzinie nikt wiecej niz kielischka nie pije. Nienawidze stracic panoawania nad soba bo pilam. Z moimi najlepszymi kolezankami obchodze urodziny bez alkocholu, bo zadna z nas nie pije. Zawsze bawimy sie dobrze. Dla mnie dobra muzyka i taniec sa jak alkochol dla innych. Moze tez ma nienawisc do alkocholu, bo w dziecinstwie okropne zeczy zwiazana z alkocholizmem sasiadow i kolezanek rodzin przezylam. Brat mojego ojca byl tez pozadnym pijakiem. Zona mosiala go z urodzin ciagnac .bo on by bez konca pil Miele w tedy 2 malych dzieci. Jak dzieci wyrosly ona go z powodu alkoholismu wyzucila. to znaczy wyprpowacdzila sie z wspolnego mieszkania. U brata mojego ojca mieszkajacego jakies 100 km pod nas nie bylismy juz wiele lat
Nie wiem za bardzo czemu się z tego zwierzasz bo pić nikt nikomu nie będzie kazał.Jeśli się bawisz dobrze bez alkoholu to super.Są osoby które napić się lubią choćby okazyjnie na takich imprezach.Uważam że tak też jest ok.Inną sprawą jest być alkoholikiem ale nie na tym forum przecież o tym mowa.Ważna jest impreza a dokładniej koncert Thomasa i wszystko co z nim związane.Albo rozmawiamy na temat koncertu i spotkania po,albo o swoich problemach.Wygląda na to że administracja tego forum powinna założyć też osobne tematy związane z alkoholizmem itp. jeśli mamy się w ten sposób wypowiadać.
Pozdrawiam
Członek AA
Ostatnio zmieniony pn paź 24, 2011 12:19 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dla porządku i oddzielenia spraw imprezowo-procentowych od tematu głównego, wydzieliłem wątek afterparty ;)
Powód: Dla porządku i oddzielenia spraw imprezowo-procentowych od tematu głównego, wydzieliłem wątek afterparty ;)