For The Childern
-
Marcin87
For The Childern
For The Children na singlu występuje w wersjach Unicef Single i Blue System Single, ale tak prawdę mówiąc są niemalże identyczne. W wersji Unicef w refrenie może więcej słychać dziecięcy chórek, ale nie odróżnia się on aż tak bardzo od refrenu wersji Blue System
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: For The Childern
Trzeba tez zauważyć,że pod melodię "For The Children" Dieter nagrał piosenkę "If I Can Have Your Love" - zadedykowaną żonie Erice.Utwór ten można znaleźć wyłącznie na maxisinglu "For The Children".
-
Marcin87
-
Kawa Księżycowa
Re: For The Childern
"If I Can Have Your Love" - jest świetne.
Kiedyś miałam okazję dostać singiel "For The Childern", ale nie skorzystałam, wtedy jeszcze nie miałam odtwarza CD, następnie było za późno. Teraz żałuję.
Pamiętam też, jak kiedyś usłyszałam "For The Childern" w radiu wieczorem i bardzo się ucieszyłam, że udało mi się załapać.
Kiedyś miałam okazję dostać singiel "For The Childern", ale nie skorzystałam, wtedy jeszcze nie miałam odtwarza CD, następnie było za późno. Teraz żałuję.
Pamiętam też, jak kiedyś usłyszałam "For The Childern" w radiu wieczorem i bardzo się ucieszyłam, że udało mi się załapać.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.