mozliwe, nie ogaldalem zadnegoz tych filmow ale czytalem, ze stroje byly wziete wlasnie z ktorego z nich...Mateusz pisze:a mnie się wydaje że scenografia nawiązuje do filmu Mad Max w reżyserii George'a Millera.
Only With You
-
Jacek Z.
Mi się najbardziej podoba w scenach gdy jest blondynką
Zresztą co by nie mówić, oba teledyski dosyć dobrze zrobione - modelka jako główna oś akcji, Dieter nie narzuca się zbyt ze swoją obecnością - zupełnie co innego niż podobno widać na koncertach
Kiedyś przy okazji powrotu MT, był na Vivie bardzo fajny program, omawiający (po niemiecku
) karierę obu panów razem i osobno, i w nim właśnie fragment teledysku "Only with You" puszczali do scenek Dietera z jego którąś nowszą sympatią (nie Erika, nie Jeanne i nie Naddel).
Kiedyś przy okazji powrotu MT, był na Vivie bardzo fajny program, omawiający (po niemiecku
-
jkris
ja bylem na koncercie w '98 w Poznaniu i nie kojarze zeby Bohlen jakos przesadnie sie narzucal. przeciwnie, pamietam, ze wrazenie jakie odnioslem po imprezie bylo takie, ze to fajny wyluzowany koles. rozsmieszal publicznosc i na szczescie nie spiewal do mikrofonuJacek Z. pisze: Dieter nie narzuca się zbyt ze swoją obecnością - zupełnie co innego niż podobno widać na koncertach![]()
-
Jacek Z.
Miałem na myśli tylko te opowieści z innego wątku, gdzie Dieter machał łapskami i przeszkadzał śpiewać Thomasowi
Pamiętam jednak pierwszy (i chyba jedyny) występ BS w Sopocie pokazywany w TV, i też odniosłem bardzo pozytywne wrażenie - spokojny gość, niczym z okładek swoich płyt. Jak wpadł na moment w publikę, to fanki były uniebione 
Wracając do "Only with You" pokazanego w tle tamtego programu Viva TV - przypomniałem sobie - realizatorzy skojarzyli przesłanie tego teledysku z miłością Dietera do Verony Feldbusch...
Kobiety w jego życiu się zmieniały. Jak widać jednak każda była dla Bohlena też jakimś bodźcem, żeby tworzyć...
Wracając do "Only with You" pokazanego w tle tamtego programu Viva TV - przypomniałem sobie - realizatorzy skojarzyli przesłanie tego teledysku z miłością Dietera do Verony Feldbusch...
Kobiety w jego życiu się zmieniały. Jak widać jednak każda była dla Bohlena też jakimś bodźcem, żeby tworzyć...
- Peter
Re: Only With You
Only with you..........
cóż za fantastyczny kawałek, Dieter u szczytu możliwości kompozytorskich/producenckich i do tego świetnie zaśpiewany. Uwielbiam tego typu utwory i uważam, ze doskonale pasują do BS.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
mogli byście napisać o co kaman w teledysku bo nie umiem sie połapać 
- Gasolina91
- you're my heart
Piosenka podoba mi się ale drażni mnie to "ladadi" .
Najbardziej w tej piosence lubię zwrotki.
Najbardziej w tej piosence lubię zwrotki.

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Średni kawałek na teledysku podoba mi się w scenach gdy jest blondynką z drugiej strony głowa Dietera
-
Marcin87
Ta piosenka to taki nowoczesny jak na Blue System kawałek. Oczywiście jest to fajny utworek pochodzący z bardzo udanej płyty.
-
Kawa Księżycowa
Pamiętam, jak pierwszy raz usłyszałam ten utwór w najmniej oczekiwanym momencie - na lekcji w-f. Byłam pod wrażeniem, od razu wpadł mi w ucho, tak dynamiczny i melodyjny. Wtedy przy pierwszej nadarzającej się okazji dorwałam tę składankę, następnie całą kasetę. Później zdarzyła się okazja, aby zobaczyć kawałek klipu, a potem długo nic.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- venturak
jak dla mnie - jeden z lepszych kawałków
a video mi się nawet podoba 
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- MTalkingusia28
Podoba mi się ta piosenka. Ma bardzo ciekawe brzmienie. Muszę przyznać, że Blue System mają kilka dobrych kawałków (w tym Only With You) i choć nie słucham ich za często to zawsze znajdzie się kilka takich kawałków do posłuchania jeden za drugim.
Nie lubię wokalu Dietera, ale piosenki w jego wykonaniu są świetne i gdyby miał dobry wokal (bez urazy dla jego Fanów) to słuchałabym tych piosenek równie często jak słucham Modern Talking i solówek Thomasa. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28