Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: polaczek892 »

A pro po C C Catch właśnie leci "Cause you are young" w TV Disco :) .
Oczywiście w programie "Niech żyje bal'' :wink: .
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

A przed chwilą, także w TV.Disco, tylko w audycji "Serca Dwa", poleciał występ z utworem "Keep Love Alive" (oznaczone jako "Kepp Love Alive" :P ). Jest nieco inny od tego, który znamy z wydanej w 1986 roku kasety VHS - po prostu na wstępie i zakończeniu nie ma przerywników w postaci okładek, w zamian pokazywana jest owacja publiczności.

I standardowo ;) :

Obrazek
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Zobaczcie to:
http://www.voxfm.pl/index.php?page=anki ... czna_voxfm
Ja oddaję głos na MT a jako propozycję podałam Thomasa i Uwe :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Czescv Wam
Thomas Anders bedzie dzis moderowal uroczystosci zakonczeniowe Gugi. Kanal SWr pokaze w reportaz z tych uroczystosci o 20.15 dzis.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy był dzisiaj na SWR ten reportaż z uroczystośći BUGA,którą miał prowadzić Thomas?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Patrzylam na ten program ale Thomasa nie bylo w nim
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Za to tu mamy kilka fotek z wczorajszej imprezy, na kilku jest Thomas:
http://www.buga2011.de/web/de/rueckblic ... 0&oid=7623

Planowany na jutro program z Thomasem u Markusa Lanza na ZDF został przeniesiony. Pokazany będzie najprawdopodobniej 15 listopada o 23.30.
Awatar użytkownika
Maro_D

Uwaga! Już za moment cała godzina z Modern Talking w TV.Disco! Oglądać można on-line: http://www.tvdisco.pl/live.html
Taka informacja wyskoczyła mi w ramówce TV.Disco: http://www.tvdisco.pl/ramowka.html (stan na teraz, zmienia się zgodnie z upływem czasu).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

Maro_D pisze:Uwaga! Już za moment cała godzina z Modern Talking w TV.Disco! Oglądać można on-line: http://www.tvdisco.pl/live.html
Taka informacja wyskoczyła mi w ramówce TV.Disco: http://www.tvdisco.pl/ramowka.html (stan na teraz, zmienia się zgodnie z upływem czasu).
zobaczyłem twój wpis dopiero o 19.20. Ciekawe czy są powtórki ;)
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Dostali nawet własny ident :

Obrazek

Na co się załapałem (lecę z pamięci) :

- In 100 Years
- Give Me Peace On Earth
- You're My Heart, You're My Soul (84)
- Sexy Sexy Lover
- Tv Makes The Superstar
- Ready For The Victory
- Juliet
- Win The Race
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Maro_D

A oto co ja widziałem w ramach "Moje Disco Modern Talking":

* Atlantis is Calling (SOS For Love)
* Brother Louie'98
* Keep Love Alive
* Jet Airliner
* Cheri, Cheri Lady
* You Are Not Alone
* Last Exit To Brooklyn
* Geronimo's Cadillac
* China In Her Eyes
* In 100 Years
* Give Me Peace On Earth
* You're My Heart, You're My Soul'84
* Sexy, Sexy Lover
* TV Makes The Superstar
* Ready For The Victory
* Juliet
* Win The Race

Jednym słowem wyemitowano niemal całe DVD + "Keep Love Alive" w wersji nieco dłuższej niż ta, zawarta na wydanym w 1986 roku VHS-ie.
Tak czy owak - dawno nie widziałem w polskiej stacji TV całej godziny klipów naszego duetu! :o Nie wspomnę o tym, że chyba żadna polska telewizja nie pokazała klipu do "In 100 Years" (pozostałe widziano m.in. w Vivie i MTV Classic).

Do Kaiser - polecam śledzić link, który podałem...może w sobotę coś powtórzą...tak było przynajmniej z nadającą w poniedziałki o 19:00 audycji "Moje Disco 80s" - spodziewałem się, że to ona dziś poleci a tu M.T. :)
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Sussudio pisze:Na co się załapałem (lecę z pamięci) : - In 100 Years- Give Me Peace On Earth- You're My Heart, You're My Soul (84)- Sexy Sexy Lover- Tv Makes The Superstar- Ready For The Victory- Juliet- Win The Race

Też zacząłem oglądać od piosenki In 100 Years :wink: Bardzo fajna audycja :D
Obrazek
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Maro_D pisze:A oto co ja widziałem w ramach "Moje Disco Modern Talking":

* Atlantis is Calling (SOS For Love)
* Brother Louie'98
* Keep Love Alive
* Jet Airliner
* Cheri, Cheri Lady
* You Are Not Alone
* Last Exit To Brooklyn
* Geronimo's Cadillac
* China In Her Eyes
* In 100 Years
* Give Me Peace On Earth
* You're My Heart, You're My Soul'84
* Sexy, Sexy Lover
* TV Makes The Superstar
* Ready For The Victory
* Juliet
* Win The Race

Jednym słowem wyemitowano niemal całe DVD + "Keep Love Alive" w wersji nieco dłuższej niż ta, zawarta na wydanym w 1986 roku VHS-ie.
Tak czy owak - dawno nie widziałem w polskiej stacji TV całej godziny klipów naszego duetu! :o Nie wspomnę o tym, że chyba żadna polska telewizja nie pokazała klipu do "In 100 Years" (pozostałe widziano m.in. w Vivie i MTV Classic).

Do Kaiser - polecam śledzić link, który podałem...może w sobotę coś powtórzą...tak było przynajmniej z nadającą w poniedziałki o 19:00 audycji "Moje Disco 80s" - spodziewałem się, że to ona dziś poleci a tu M.T. :)
Witam.

Czy ktoś z Was nagrywał może ten program na DVD (mam na myśli w możliwie najlepszej jakości)? Jeśli tak to czy istniałaby możliwość zrobienia dla mnie kopii z zarejestrowanego materiału? Z pewnością znalazłbym coś na wymianę. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

edmund1974 pisze: Witam.

Czy ktoś z Was nagrywał może ten program na DVD (mam na myśli w możliwie najlepszej jakości)? Jeśli tak to czy istniałaby możliwość zrobienia dla mnie kopii z zarejestrowanego materiału? Z pewnością znalazłbym coś na wymianę. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie!
mam oczywiście nagrany strumień z satelity, ale od Last Exit To Brooklyn.
Włączę dekoder na nagrywanie przez całą noc, może będzie powtórka.
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Nie bardzo rozumiem, przecież ten sam materiał jest wydany na DVD, w dobrej jakości i to bez loga na pół ekranu...
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Maro_D

Prawie ten sam materiał...na DVD jednak nie ukazało się "Keep Love Alive", które w ogóle nie było teledyskiem. Swoją drogą ciekawe, TV.Disco to kolejna stacja, która emituje ów występ. Wcześniej piosenkę widziano na MTV Classic, a jakiś czas temu w...brytyjskim Vh1 Classic :o Z uwagi, że próżno szukać kompletnej wersji "Keep Love Alive" na oficjalnych nośnikach, pozwolę sobie zamieścić film zarejestrowany właśnie na Vh1 Classic. Oto on:

ODPOWIEDZ