Udało mi się wejść w posiadanie tego boxa. Od razu odpowiem na pytanie, dotyczące "You Can Win If You Want" - zamieszczona jest wersja albumowa, a zatem na pudełku jest błąd. Generalnie są to popakowane w kartoniki wznowienia dotychczasowych krążków, więc skąd taka informacja? Najpewniej ktoś w Sony Music poszedł za ciosem, bo ostatnio 7" wersje często gościły na różnych składankach
Opiszę wydawnictwo od strony wyglądu. Kartoniki, które od biedy można nazwać okładkami, prezentują oryginalne wydania winylowe. W spisie piosenek dokonano podziału na stronę 1 i 2 (zupełnie jak na winylach). Wyjątkiem jest cover-back "Ready For Romance" - tutaj lista leci od 1 do 10...nie wiem jak było na wydaniu Hansa, na węgierskim jest podział na dwie strony. A tak w ogóle to patrząc na kartoniki można dostrzec różne "cuda na kiju" - i tak: "Let's Talk About Love", "In The Middle Of Nowhere" oraz "In The Garden Of Venus" oznaczone są logiem Hansy, "The First Album" - źródłem było wydanie duńskie (gości logo Mega Records oraz adres tejże wytwórni), z kolei na "Ready For Romance" zero informacji o wydawcy. W ogóle jakość okładki "Gotowych na Romans" nie powala - zdjęcia duetu i gołębi rozmazane (na zasadzie oglądać w HD program, dostosowany do jakości SD

).
Muzyka - właśnie wziąłem się za odsłuch, więc z góry nie będę oceniał

.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań