Thomas i Kevin Costner w Petersburgu

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Thomas i Kevin Costner w Petersburgu

Post autor: atlantyda ;o) »

Ponieważ nie każdy z pewnością odwiedza stronkę www.thomas-anders.com.pl
Postanowiłam przenieść tutaj temat.
"Thomas odwiedził dziś Petersburg, gdzie wraz z m. in. Kevinem Costnerem, jest gościem honorowym festiwalu „Białe Noce Petersburga”. Panowie odwiedzili także szpital dziecięcy i przekazali maluchom potrzebny sprzęt i podarunki."
http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=23

Obrazek
Obrazek

Dlaczego o takich wspaniałych sprawach nie mówiono w niemieckiej telewizji,czyżby przegapili? RTL czy Sat.1 :(
Thomas bardzo udziela się w przeróżnych charytatywnych akcjach ,a tak mało się o tym mówi.To nie dobrze.Thomas nie tylko zarabia grubą kasę ale też potrafi za jakąś jej część pomagać innym.Może sam artysta nie chce aby robiono z tego wielkie halo...skromność?
polaczek892
Członek TAFC Polska

Re: Thomas i Kevin Costner w Petersburgu

Post autor: polaczek892 »

atlantyda ;o) pisze:Thomas bardzo udziela się w przeróżnych charytatywnych akcjach ,a tak mało się o tym mówi.To nie dobrze.

Pewnie wolą mówić o gwiazdach młodego pokolenia między innymi o Katy Perry lub Lady Gaga.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Thomas bardzo udziela się w przeróżnych charytatywnych akcjach ,a tak mało się o tym mówi.
Niedobrze to jest wtedy, gdy ktoś udziela się w takich akcjach nie z potrzeby serca, a właśnie po to, by o tym mówiono.
Pewnie wolą mówić o gwiazdach młodego pokolenia między innymi o Katy Perry lub Lady Gaga.
To jest rzeczywiście bardzo dziwne, zupełnie jak to, że w latach 80. mówiło się i pisało o MT a nie o Muddy Watersie. :roll:
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

To jest wspaniałe co Thomas robi dla innych i potrzebujacych :D a szczegolnie jest to wspaniałe bo nie robi tego na pokaz :D
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

pysia20 pisze:To jest wspaniałe co Thomas robi dla innych i potrzebujacych :D a szczegolnie jest to wspaniałe bo nie robi tego na pokaz :D
No właśnie, mnie też to bardzo cieszy. :)

Ja dopiero z tego forum się dowiedziałam o tym, że Thomas udziela się charytatywnie. Nigdy wcześniej o tym nie wiedziałam i ubolewam nad tym, że dopiero teraz o tym wiem. Bardzo dobrze, że tutaj są zakładane takie tematy. :) Jednak dopiero teraz zauważyłam ten temat. Gdyby nie było internetu to nic by się nie wiedziało o naszych idolach. Poza tym Thomas ma jak widać dobre i szlachetne serduszko i jeszcze bardziej go za to uwielbiam. :) :) Pomagać chorym dzieciom to piękny czyn. Jak najbardziej jestem za pomaganiem chorym i potrzebującym. :)
Pamiętam jak dawniej mówiłam, że gdybym wygrała dużo pieniędzy w totolotka to większe pół bym oddała na biedne i chore dzieci. Dlatego dużo razy się w to bawiłam i wysyłałam numerki. :lol: Ciekawy miałam pomysł, no nie? Ale żeby wygrać to musiałby się cud zdarzyć. Już jakiś czas później się zniechęciłam i dałam sobie spokój, bo to niemożliwe jest do spełnienia przecież. <młotek>
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Milo tez zobaczyc Costnera ktorego od lat uwielbiam za kreacje filmowe...z tego co wiem Costner ma zespol w ktorym spiewa z powodzeniem i juz w filmach nie gra-a szkoda,moze kiedys... .Pomoc dla dzieci powinna byc zawsze sprawa priorytetowa dla ludzi zamoznych; bo przeciez myslacy czlowiek nie jest w stanie skonsumowac wszystkiego sam(chociaz tacy tez sa)...dlatego tylko tak uksztaltowani ludzie jak Thomas, o tak wysokiej moralnosci powinni byc bogaci bo wiedza jak od tego nie zwariowac a dac czastke siebie swiatu! brawo :-)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Thomas juz wielkie sumy poswiecil na fundusz pomocy dziecia chorym na raka .Kiedys nawet proosij fanow zesby samiast mu prezenty dawac, pieniadze przekazac naten fundusz.Mowil ze sam ma wszystko, a te biednie dzieci ktorych zycie nie bedzie dlugie potrzebyuja pomocy. Sam tez jezdzil do spitala do takich wlasnie dzieci.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

I Thomas Anders ma rację... :wink:
Ale mały upominek Thomasowi nie zaszkodzi dać :D
ODPOWIEDZ