Zmiany w szablonie strony
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zmiany w szablonie strony
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące drobnej zmiany w szablonie strony, jaka została wprowadzona dzisiaj.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie, również dobór pozycji do kolumny bardzo trafiony. Ale jedno pytanie: czy przy okazji zmiany nie zapodziało się przypadkiem kalendarium bp nie widzę go tam, a może akurat dziś nie ma żadnych rocznic ?
Nie widzę też księgi gości (akurat nie pamiętam kiedy ostatnio korzystałem ale przyzwyczaiłem się, że jest
)
Pozdrawiam
Piotrek
Nie widzę też księgi gości (akurat nie pamiętam kiedy ostatnio korzystałem ale przyzwyczaiłem się, że jest
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kalendarium jest po prawej stronie, kolejne wydarzenia będą wyświetlane pod datą. Sierpień to u Dietera i Thomasa od dawien dawna sezon ogórkowy, więc dat jest mało - dopiero w niedzielę będzie można zobaczyć jak prezentuje się ono w nowym miejscu 
Księgi gości chwilowo nie ma, ale w najbliższym czasie powinno to się zmienić. Miała ona bardzo słabe zabezpieczenia i umożliwiała zaśmiecanie jej np. 20 wpisami o takiej samej treści naraz. Gdy znajdę nowy, odpowiedni skrypt, księga powróci.
Księgi gości chwilowo nie ma, ale w najbliższym czasie powinno to się zmienić. Miała ona bardzo słabe zabezpieczenia i umożliwiała zaśmiecanie jej np. 20 wpisami o takiej samej treści naraz. Gdy znajdę nowy, odpowiedni skrypt, księga powróci.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Alonedb
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
-
Rene
Cześć,
O ile dobrze pamiętam, chyba kiedyś, około 6-8 miesięcy temu bywałem na tej stronie. Czytałem wtedy urywki polskiego tłumaczenia pierwszej książki Dietera (o ile nie pomyliły mi sie strony...). Teraz przypomniałem sobie o Was, ale nie umiem znaleźć na str jakiegokolwiek linku do wspomnianej pozycji:-/ Są trzy mozliwości - albo pomyliłem strony, albo tłumaczenie zniknęło ze względu np. na kwestię praw autorskich, albo poprostu po udoskonaleniu strony nie widzę interesującego mnie linka.
Będę wdzięczny za jakieś wyjaśnienie.
pzdrwm
O ile dobrze pamiętam, chyba kiedyś, około 6-8 miesięcy temu bywałem na tej stronie. Czytałem wtedy urywki polskiego tłumaczenia pierwszej książki Dietera (o ile nie pomyliły mi sie strony...). Teraz przypomniałem sobie o Was, ale nie umiem znaleźć na str jakiegokolwiek linku do wspomnianej pozycji:-/ Są trzy mozliwości - albo pomyliłem strony, albo tłumaczenie zniknęło ze względu np. na kwestię praw autorskich, albo poprostu po udoskonaleniu strony nie widzę interesującego mnie linka.
Będę wdzięczny za jakieś wyjaśnienie.
pzdrwm
- Robert73