Zmiany w szablonie strony

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Zmiany w szablonie strony

Post autor: ArCrack »

Będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące drobnej zmiany w szablonie strony, jaka została wprowadzona dzisiaj.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

spoko jest :D
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie, również dobór pozycji do kolumny bardzo trafiony. Ale jedno pytanie: czy przy okazji zmiany nie zapodziało się przypadkiem kalendarium bp nie widzę go tam, a może akurat dziś nie ma żadnych rocznic ? :D
Nie widzę też księgi gości (akurat nie pamiętam kiedy ostatnio korzystałem ale przyzwyczaiłem się, że jest :D )

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Kalendarium jest po prawej stronie, kolejne wydarzenia będą wyświetlane pod datą. Sierpień to u Dietera i Thomasa od dawien dawna sezon ogórkowy, więc dat jest mało - dopiero w niedzielę będzie można zobaczyć jak prezentuje się ono w nowym miejscu ;)
Księgi gości chwilowo nie ma, ale w najbliższym czasie powinno to się zmienić. Miała ona bardzo słabe zabezpieczenia i umożliwiała zaśmiecanie jej np. 20 wpisami o takiej samej treści naraz. Gdy znajdę nowy, odpowiedni skrypt, księga powróci.
Jak piszesz tak cię widzą.
Alonedb

Post autor: Alonedb »

Zmiany jak najbardziej są potzrebne, bo wtedy widać że coś się dzieje. Mnie się to podoba.
Taki mi się pomysł nasunął - moze wstawić jakąś animację z logiem MT, BS itp. np. w dziale downloads? Niestety ja się na tym nie znam dlatego moze ktoś kto zna się na tym, by coś takiego przygotował
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

SUPER !!! :wink:
Rene

Post autor: Rene »

Cześć,
O ile dobrze pamiętam, chyba kiedyś, około 6-8 miesięcy temu bywałem na tej stronie. Czytałem wtedy urywki polskiego tłumaczenia pierwszej książki Dietera (o ile nie pomyliły mi sie strony...). Teraz przypomniałem sobie o Was, ale nie umiem znaleźć na str jakiegokolwiek linku do wspomnianej pozycji:-/ Są trzy mozliwości - albo pomyliłem strony, albo tłumaczenie zniknęło ze względu np. na kwestię praw autorskich, albo poprostu po udoskonaleniu strony nie widzę interesującego mnie linka.
Będę wdzięczny za jakieś wyjaśnienie.
pzdrwm
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Oto link do strony z tłumaczeniem książki Bohlena

http://www.nictylkoprawda.republika.pl/
ODPOWIEDZ