http://www.c-club-berlin.de/ANDERS I FAHRENKROG: Jetzt im C-Club.
Das Konzert von ANDERS I FAHRENKROG wurde vom 29.11.11 im Huxleys auf den 29.03.12 im C-Club verlegt! Tickets behalten ihre Gültigkeit.
Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012
- Agata
Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa Niemcy 5-29 listo
Info dla mających już bilety do Berlina lub się tam wybierających:
-
jkris
a co ma niby ta moja wypowiedz wspolnego z tematem o ktorym piszemy? gdzie tu odwrocenie kota ogonem?? Ty chyba serio masz problemy z czytaniem ze zrozumieniemAtlantis pisze:A kto tak ją oceniał? Nie przypominam sobie takich sytuacji, a jeśli nawet ktoś by napisał, że płyta mu się nie podoba, bo się słabo sprzedaje, to jest to tak głupie, że aż szkoda na to odpisywać przecież.
Wtedy pisałeś mniej więcej tak, więc teraz jest to odwracanie ogonem.i to ma dla Ciebie znaczenie? bo jak dobrze pamietam byles baaaardzo pozytywnie nastawiony do tej plyty zatem jakie ma dzisiaj dla Ciebie znaczenie jak oceniaja to inni? tego wlasnie nie potrafie zrozumiec i szczegolnie Tobie sie dziwie, ze powielasz te niezrozumiale poglady...
jezeli zarzucasz mi, ze odwracam kota ogonem to wskaz mi gdzie napisalem, ze ma znaczenie pozycja na listach czy tez sprzedaz?
zacytowales fragment mojej wypowiedzi, w ktorej krytykowalem wlasnie takie podejscie- zmiane stanowiska po slabej sprzedazy. wiec w czym masz problem?
- Atlantis
No dziwne, bo ja mam wrażenie, że to Ty nie rozumiesz co czytasz.
Dziwiłeś się jak można brać to pod uwagę. m.in. ja pisałem właśnie o takim aspekcie, jak wspomnial wyżej Arek, bilety kupione i co z tego. Właśnie dlatego sprzedaż się liczy, taka nauczka na przyszłość.jezeli zarzucasz mi, ze odwracam kota ogonem to wskaz mi gdzie napisalem, ze ma znaczenie pozycja na listach czy tez sprzedaz?
A u kogo i gdzie Ty zmianę stanowiska widziales? Na prawde zobaczyłeś tu post "płyta mi się podobała, ale już mi się nie podoba, bo nikt jej nie kupił"?w ktorej krytykowalem wlasnie takie podejscie- zmiane stanowiska po slabej sprzedazy
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
-
jkris
poczytaj ZE ZROZUMIENIEM posty tutaj zamieszczone i moze zauwazysz, ze argumentem 90% krytykujacych Andersa jest slaba sprzedaz i brak sukcesu na miare MT.Atlantis pisze:A u kogo i gdzie Ty zmianę stanowiska widziales? Na prawde zobaczyłeś tu post "płyta mi się podobała, ale już mi się nie podoba, bo nikt jej nie kupił"?
temat uwazam za zakonczony, jak masz ochote go kontynuowac zapraszam na priv.
- Atlantis
Moi zdaniem źle to odbierasz. Jakbyś czytał co się tu wypisuje, to wiedziałbyś, że wszystko jest piekne. Bo kto go krytykuje? Ja i phantomas? Obaj robimy to za nagrania, a jakie wyniki osiągają to inna bajka, o której też piszemy, choć wyniki na listach znaczenia nie mają.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
No jak dla mnie to po nowym duecie. Zero zainteresowania. 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- michal.czeslaw
Może jeszcze nie wszystko stracone?Dajmy im jeszcze trochę czasu.33ccd pisze:No jak dla mnie to po nowym duecie. Zero zainteresowania.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.michal.czeslaw pisze:Może jeszcze nie wszystko stracone?Dajmy im jeszcze trochę czasu.33ccd pisze:No jak dla mnie to po nowym duecie. Zero zainteresowania.
Ja osobiscie oraz z pewnosci wiekszosc fanow tego forum dam im chetnie wiecej czasu. Ale czy tak samo postapia: ich firma plytowa, organizator koncertow oraz wszyscy inni, od ktorych zalezy "byc albo nie byc" duetu Anders&Fahrenkrog? Tego nie wiem... Obawiam sie, ze nie koniecznie...
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
-
Jacek
Ale tak merytorycznie Jkris : miałem rację no nie?jkris pisze:grunt to umiec czytac ze zrozumieniem. zenujace jest OCENIANIE plyty na podstawie jej sprzedazy czy tez pozycji na listach przebojow.Atlantis pisze:Ja jestem ciekaw co w tej sprawie powiedzą ci, którzy uważają, ze sprzedaż nie ma znaczenia i że żenujące jest branie pod uwagę wyników jakie wykonawca osiąga.zdaje sie, ze dzis do wygrania w Lotto jest 25mln- moglbys na priv wyslac mi numery, kotore padna? pewnie to tez juz wiesz?Jacek pisze:Nie żebym się powtarzał, ale ja od razu mówiłem że będzie klapa zanim jeszcze płyta duetu się ukazała i zanim ogłoszono plany trasy koncertowej.
-
jkris
Coz merytorycznego jest w czarnowidztwie? poza tym, to co dla jednego jest klapa dla innego bedzie sukcesem. pisalem wiele razy, ze dla mnie liczy sie zawartosc plyty- nie jej pozycja na liscie przebojow. przekonany jestem, ze bez wzgledu na to co Thomas kiedykolwiek wyprodukuje, nigdy w zyciu nie odniesie juz sukcesu jakiego zyczyliby sobie niektorzy fani. dlatego cieszy mnie, ze wokalnie nadal jest w swietnej formie (w odroznieniu np od Sandry, ktora nie spiewa a charczy...) i wydaje plyty, ktore bardzo mi sie podobaja. dla mnie to jest sukces.Jacek pisze:Ale tak merytorycznie Jkris : miałem rację no nie?
nieco odwrotnie jest w przypadku Dietera- to co uwazane jest powszechnie za jego sukces (dobra sprzedaz plyt DSDS i wysokie pozycje na top 100) dla mnie jest jego najwieksza porazka, bo odkad zasiadl w jury, jego plyty sa okropne i niestrawne. Wolalbym zeby wyprodukowal cos w dawnym stylu, nienastawionego tylko na sukces komercyjny, nie sugerujac sie aktualnymi trendami (czytaj- bez plagiatow) i niechby to cos nie wskoczylo nawet na 99 miejsce top 100- ale zeby chcialo sie tego sluchac, jak przed laty... to bylby sukces. moze kiedys
ps
zdaje sie, ze dzis wyrac juz mozna 35 mln- jak znasz liczby to nadal czekam
- Fanka MT
Bardzo słuszne wnioski,jkris! Dla mnie również cenniejszym faktem jest to, że dany kawałek, bądź płyta brzmi w moim odczuciu dobrze, a niżeli większościjkris pisze:Coz merytorycznego jest w czarnowidztwie? poza tym, to co dla jednego jest klapa dla innego bedzie sukcesem. pisalem wiele razy, ze dla mnie liczy sie zawartosc plyty- nie jej pozycja na liscie przebojow. przekonany jestem, ze bez wzgledu na to co Thomas kiedykolwiek wyprodukuje, nigdy w zyciu nie odniesie juz sukcesu jakiego zyczyliby sobie niektorzy fani. dlatego cieszy mnie, ze wokalnie nadal jest w swietnej formie (w odroznieniu np od Sandry, ktora nie spiewa a charczy...) i wydaje plyty, ktore bardzo mi sie podobaja. dla mnie to jest sukces.Jacek pisze:Ale tak merytorycznie Jkris : miałem rację no nie?
nieco odwrotnie jest w przypadku Dietera- to co uwazane jest powszechnie za jego sukces (dobra sprzedaz plyt DSDS i wysokie pozycje na top 100) dla mnie jest jego najwieksza porazka, bo odkad zasiadl w jury, jego plyty sa okropne i niestrawne. Wolalbym zeby wyprodukowal cos w dawnym stylu, nienastawionego tylko na sukces komercyjny, nie sugerujac sie aktualnymi trendami (czytaj- bez plagiatow) i niechby to cos nie wskoczylo nawet na 99 miejsce top 100- ale zeby chcialo sie tego sluchac, jak przed laty... to bylby sukces. moze kiedys
ps
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Evaalex
Czesc Wam
Jedna dziewczyna na niemiewckim forum napisala ze byla w ponkcie sprzedazy biletuw koncertowych. Sprzedawca powiedzial ze sam sprawy odwolania koncertow nie rozumie. Sprzedaz biletow nawet niezle szla.Jego zdaniem koncerty nie sa odwolane z powodu niskiej sprzedazy biletow
Jedna dziewczyna na niemiewckim forum napisala ze byla w ponkcie sprzedazy biletuw koncertowych. Sprzedawca powiedzial ze sam sprawy odwolania koncertow nie rozumie. Sprzedaz biletow nawet niezle szla.Jego zdaniem koncerty nie sa odwolane z powodu niskiej sprzedazy biletow
-
Jacek
Nie wiem, czy zauważyłeś kolego, ale ja nigdy nie wypowiadałem się na temat wyników Totka. Płyta Thomasa była dosyć fajna, ale okazała się klapą tak jak to przewidziałem, a czego ty nie potrafisz przyjąć do wiadomości, zresztą na podstawie czytania twoich postów zdziwiłbym się gdybyś potrafił. Z trasą koncertowa Thomas pobił już wszelkie rekordy niekompetencji, zrobił większość was w bambuko, żeby nie użyć brzydszych wyrazów. No, ale skoro ma tak mało wymagających fanów, którzy zawsze będą myśleli o niemal jak o Bogu, niezależnie od tego co zrobi i co wyda...Np. jego bonusowe kawałki na Stronga to już czysta żenada, chciałoby się powiedzieć - z czym do ludzijkris pisze:Coz merytorycznego jest w czarnowidztwie? poza tym, to co dla jednego jest klapa dla innego bedzie sukcesem. pisalem wiele razy, ze dla mnie liczy sie zawartosc plyty- nie jej pozycja na liscie przebojow. przekonany jestem, ze bez wzgledu na to co Thomas kiedykolwiek wyprodukuje, nigdy w zyciu nie odniesie juz sukcesu jakiego zyczyliby sobie niektorzy fani. dlatego cieszy mnie, ze wokalnie nadal jest w swietnej formie (w odroznieniu np od Sandry, ktora nie spiewa a charczy...) i wydaje plyty, ktore bardzo mi sie podobaja. dla mnie to jest sukces.Jacek pisze:Ale tak merytorycznie Jkris : miałem rację no nie?
ps
- Evaalex
Jak maja plyte ludzie kupic jak mutworow z niej w radiu prawie ze nie graja? Z kad ludzie meja wiedziec ze ona jast dobr<a?
-
Jacek
Masz rację, że muzyka nie jest zła, a niestety nie grają jej w radiu, ale przynajmniej część decyzji jakie Thomas podejmuje, chodzi mi o negocjacje dotyczące kontraktów, dobór współpracowników, niedopięcie na ostatni guzik trasy koncertowej, czy brak profesjonalnego video do singla owocuje właśnie w ten sposób. Oczywiście to nie tylko jego wina
- Evaalex
Thom,as przeciez mowil ze wyprodukowanie profesjonalnego clipu jest nie mozewnie drogie. W niemczech tylko w tych inwestuja ktorzy maja opotencjal do zrobienia wielkich pieniedzy. Jaki tani byl naprzyklad klip Alexandera Klawska. Pod czas clipu siedzial na lawce znajdujacej sie na peronie.A ja zabardzo na efekty specjalmne tez nie jestem. Jak wole teledyski w ktorych nie ma za duzo np jak I sould be so lakialbo Its just the way it is baby.Genialnym teledyskiem Thomasa byl One Thing. Wiecej nie w tym teledysku sie znajduje do szczescia nie potrzebuje