Moze nie wiedza, co powiedziec? W koncu beda jednak musieli zabrac glos w tej sprawie. Byc moze powiedza, ze z powodu slabej sprzedazy biletow organizator postanowil przesunac koncerty na marzec 2012. Czy do tego czasu duet bedzie jeszcze istnial??jedyna pisze:Mało tego,wszystkie pozostałe koncerty zostały przesunięte na marzec 2012 !!!![]()
http://www.ticketmaster.de/search.php?t ... Fahrenkrog
Moje bilety na koncert w Dreznie zostały przebukowane na 30.03.2012!!!
Ciekawe czemu sami artyści milczą?
Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa Niemcy 5-29 listo
You Can Win, If You Want.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Albo mają w rękawie jakiegoś asa (drugi album?), albo jest to akt rozpaczy wobec słabej sprzedaży biletów. Serce chciałoby pierwszego, ale rozum zwraca się niestety w stronę drugiego.
Planowałem wyjazd do Berlina, w tej sytuacji nie wiem jak będzie
Zauważcie, że obecnie na 17 marca zaplanowany jest koncert w Koblencji, czyli prawdopodobnie będzie połączony z Fanclub Party.
Planowałem wyjazd do Berlina, w tej sytuacji nie wiem jak będzie
Zauważcie, że obecnie na 17 marca zaplanowany jest koncert w Koblencji, czyli prawdopodobnie będzie połączony z Fanclub Party.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Evaalex
To by bylo wpamniale.ArCrack pisze: Zauważcie, że obecnie na 17 marca zaplanowany jest koncert w Koblencji, czyli prawdopodobnie będzie połączony z Fanclub Party.
- Agata
Ja mam bilet do Huxley'a kupiony w Berlinie. Piszą, że mimo zmiany miejsca bilety będą ważne. No, zobaczymy...
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jeśli tak by było w rzeczywistości to będę chciał wymienić swoje bilety z Drezna na Koblencje.Evaalex pisze:To by bylo wpamniale.ArCrack pisze: Zauważcie, że obecnie na 17 marca zaplanowany jest koncert w Koblencji, czyli prawdopodobnie będzie połączony z Fanclub Party.
- Atlantis
Ja jestem ciekaw co w tej sprawie powiedzą ci, którzy uważają, ze sprzedaż nie ma znaczenia i że żenujące jest branie pod uwagę wyników jakie wykonawca osiąga.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- michal.czeslaw
Moja odpowiedż brzmi tak:nie zniżę się do twojego poziomu i dalszą dyskusję uważam za zbędną.Atlantis pisze:Ja jestem ciekaw co w tej sprawie powiedzą ci, którzy uważają, ze sprzedaż nie ma znaczenia i że żenujące jest branie pod uwagę wyników jakie wykonawca osiąga.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Problemy ze sprzedażą (tym razem biletów) uderzyły właśnie bezpośrednio w nas. Opowiadanie, że nie powinniśmy się tym przejmować nie broni się, bo przykładowo ja mam teraz bezsensownie zaplanowany urlop, który miał być wykorzystany na wyjazd na koncert w Berlinie. Inni też mają w ręce bilety, które albo będą musieli zwracać albo wykorzystywać w terminie innym niż zamierzali.
@michał czesław - jeśli zamierzasz napisać w tej kwestii coś sensownego to napisz, a jeśli nie, to... po co zabierasz głos? Żeby nabić post? Żeby pokazać Atlantisowi jak go nie lubisz? Zbędne jest podkreślanie tego w tym miejscu w taki sposób.
@michał czesław - jeśli zamierzasz napisać w tej kwestii coś sensownego to napisz, a jeśli nie, to... po co zabierasz głos? Żeby nabić post? Żeby pokazać Atlantisowi jak go nie lubisz? Zbędne jest podkreślanie tego w tym miejscu w taki sposób.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Jacek
Nie żebym się powtarzał, ale ja od razu mówiłem że będzie klapa zanim jeszcze płyta duetu się ukazała i zanim ogłoszono plany trasy koncertowej. Wszyscy mówili : będzie hit, będzie sukces, Thomas podbije listy przebojów...bla, bla, bla. Możecie mnie z wyższością zignorować, ale ja swoje wiem - Thomas ma fajny głos, ale to taki typ, który czego się nie tknie, to sp....Over
Ostatnio zmieniony czw wrz 22, 2011 19:45 przez Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Didi&Thomas
Ja postaram się to skomentować możliwie jak najbardziej obiektywnie: Coraz bardziej staje się aktualne pytanie które zadałem jako temat innego postu - Thomas i Uwe, co dalej ? Odwołanie lub przełożenie koncertów może świadczyć o tym, że ilość sprzedanych dotychczas biletów na tę trasę była niesatysfakcjonująca, inna, ale wg. mnie mniej realna wersja wydarzeń to kłopoty organizacyjne. Za najmniej prawdopodobne uważam przełożenie koncertów z uwagi na bliski debiut drugiej płyty duetu i połączenie przyszłej trasy z promocją drugiego albumu. Sądzę też, że szalę o przełożeniu i odwołaniu części zaplanowanych koncertów mogła przeważyć nie najlepsza kondycja drugiego singla, który przechodzi jak na razie zupełnie niezauważony. Może obaj Panowie zaczęli się zastanawiać na kontynuowaniem całego przedsięwzięcia ? Thomas ma w tym przypadku znacznie więcej moim zdaniem do stracenia niż Uwe, ewentualna porażka na koncertach oznaczałaby dalsze roztrwanianie dotychczasowej kariery, rozmienienie jej na bardzo drobne. Pozostaje mieć nadzieję że solowe koncerty Thomasa, w tym koncert w Katowicach pozostaną aktualne...
Ostatnio zmieniony czw wrz 22, 2011 19:47 przez Didi&Thomas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- phantomas
- Kontakt:
Nie wiemy jeszcze jak idzie sprzedaż biletów na koncert Modern... ups, Thomasa Andersa w Katowicach...
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- sebciu1974
- Kontakt:
Nie ukrywam że ta wiadomość mnie bardzo zdołowała, czuję się nawet trochę oszukany i zawiedziony. Oczekuję oficjalnego oświadczenia ze strony Thomasa i Uwe. Ciekawy jestem co stoi za tymi zmianami. Obawiam się jednak że jest to słaba sprzedaż biletów. Chyba jest nas fanów mniej niż nam się wydaje niestety. Nie wróży to dobrze na przyszłość.
- art_system
Pierwsza myśl po przeczytaniu tego newsa jest taka jak Arek wspomniał, A/F mają w planach 2 album. Jakoś nie wyobrażam sobie zrobienie koncertu z takim repertuarem 12 piosenek. Co 35 min. i do domu za kilkanaście euro? Od początku zdziwiony byłem trasą, trochę to śmieszne. Druga myśl, bolesna ale prawdziwa, nie ma zainteresowania takiego jakiego sie duet spodziewał, kalkulacja pokazała, że to nie jest MT. Chyba niewile młodych ludzi słucha takiej muzyki, a ci starsi nie są juz takimi zagorzałymi fanami żeby jeżdzić na każdy koncert T/F. Poza tym to nigdy nie będzie Modern z jego niesamowitymi piosenkami. Trudna sprawa dla Thomasa, trochę szumu przez lato w mediach było i jakby sie rozpływał nasz nowy duet. Co przyniesie 2012?
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
jkris
grunt to umiec czytac ze zrozumieniem. zenujace jest OCENIANIE plyty na podstawie jej sprzedazy czy tez pozycji na listach przebojow.Atlantis pisze:Ja jestem ciekaw co w tej sprawie powiedzą ci, którzy uważają, ze sprzedaż nie ma znaczenia i że żenujące jest branie pod uwagę wyników jakie wykonawca osiąga.
zdaje sie, ze dzis do wygrania w Lotto jest 25mln- moglbys na priv wyslac mi numery, kotore padna? pewnie to tez juz wiesz?Jacek pisze:Nie żebym się powtarzał, ale ja od razu mówiłem że będzie klapa zanim jeszcze płyta duetu się ukazała i zanim ogłoszono plany trasy koncertowej.
Ostatnio zmieniony czw wrz 22, 2011 21:03 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
- Agata
Na koncercie miały być wykonywane również największe hity MT i Neny.art_system pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie zrobienie koncertu z takim repertuarem 12 piosenek. Co 35 min. i do domu za kilkanaście euro? Od początku zdziwiony byłem trasą, trochę to śmieszne.
- Atlantis
A kto tak ją oceniał? Nie przypominam sobie takich sytuacji, a jeśli nawet ktoś by napisał, że płyta mu się nie podoba, bo się słabo sprzedaje, to jest to tak głupie, że aż szkoda na to odpisywać przecież.
Wtedy pisałeś mniej więcej tak, więc teraz jest to odwracanie ogonem.i to ma dla Ciebie znaczenie? bo jak dobrze pamietam byles baaaardzo pozytywnie nastawiony do tej plyty zatem jakie ma dzisiaj dla Ciebie znaczenie jak oceniaja to inni? tego wlasnie nie potrafie zrozumiec i szczegolnie Tobie sie dziwie, ze powielasz te niezrozumiale poglady...
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight