Anders & Fahrenkrog w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Anders & Fahrenkrog w mediach

Post autor: ArCrack »

W facebookowym kanale termin ten jest podany nieco inaczej: godzina 22:00 i RTL, data ta sama.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Co tu duzo mowic swietne wystepy i bardzo dobry Duet
Oby tak dalej THOMAS :D :D
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Najbliższe terminy TV:
14. 09. 2011
Stern TV (RTL) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Leute heute (ZDF) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Brisant (ARD) – THOMAS ANDERS
20. 09. 2011
ZDF MORGENMAGAZIN – ANDERS | FAHRENKROG
30. 09. 2011
Riverboat (MDR) – THOMAS ANDERS
09. 10. 2011
Damals wars (MDR) – ANDERS | FAHRENKROG
23. 10.r 2011
ZDF Herbstshow – ANDERS | FAHRENKROG
04. 11. 2011
Plasberg persönlich (WDR) – THOMAS ANDERS
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Koleżanka powiedziała mi dzisiaj,że słyszała w zeszłym tygodniu piosenkę "Gigolo" w Pierwszym Programie Polskiego Radia :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Modern

Anders Fahrenkrog dlaczego nie puszczją ich na naszych stacj

Post autor: Modern »

Albo chociaż w radiu ciągle na tych stacjach muzycznych puszczją gwiadeczki a nie puszcza Thomasa Andersa Aalbo Anders/Fahrenkrog :roll:
Ostatnio zmieniony pt wrz 02, 2011 20:45 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie zakładaj nowych tematów do takich pytań, mamy ich już na forum wystarczająco wiele. Zwróć też uwagę na interpunkcję - ciężko się czyta wypowiedzi pisane ciągiem.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Anders/Fahrenkrog w dzisiejszym programie ZDF Morgenmagazin zaśpiewali na żywo,ale moja radość nie trwała długo ... już na początku refrenu ucięli występ i były wiadomości.Może do 10tej zaśpiewają jeszcze raz i w całości.
Po za tym Thomas oczywiście króciutko opowiedział o książce.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Raczej nie liczyłbym na to,program Morgenmagazin trwa do godz 9,także już koniec.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ale jaja,bez sensu było wstawać.No to teraz się wkurzyłam :evil:
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Oto dzisiejszy występ na ZDF - Zapraszam i życzę miłego oglądania. A tak przy okazji pozdrawiam wszystkich fanów.

Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No cóż, obejrzałam ten filmik i coś mi się wydaje, że Panom może być ciężko wykonywać ten utwór na żywo, bez odpowiedniego podkładu muzycznego...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Fanka MT pisze:No cóż, obejrzałam ten filmik i coś mi się wydaje, że Panom może być ciężko wykonywać ten utwór na żywo, bez odpowiedniego podkładu muzycznego...
Niestety, ale ja również odnoszę takie wrażenie :/ A szkoda, bo kawałek naprawdę fajny ;) Pozostaje tylko mieć nadzieję, że Thomas i Uwe dopracują, co trzeba, jeszcze przed występami w kolejnych programach i samą trasą koncertową.
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
szkoda tylko, że panowie w ogóle nie przygotowali się do występu (początek wyszedł wręcz fatalnie)
NMTOTD nie może zaczynać się tak jak na singlu/albumie jeśli chcą ją wykonywać live - powinni pomyśleć o zupełnie innym początku utworu do występów tego typu - takie jest moje zdanie
a co Wy o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

weidung pisze:wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
szkoda tylko, że panowie w ogóle nie przygotowali się do występu (początek wyszedł wręcz fatalnie)
NMTOTD nie może zaczynać się tak jak na singlu/albumie jeśli chcą ją wykonywać live - powinni pomyśleć o zupełnie innym początku utworu do występów tego typu - takie jest moje zdanie
a co Wy o tym sądzicie?
Zgadzam się z Tobą w 100%. Coś nie poszło tak jak miało. Thomas był nawet jakby zaskoczony na początku tym że ma spiewać na żywo. Zaśpiewał jednak na medal. Tylko brak było prawdziwej wersji playback.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

sebciu1974 pisze:
weidung pisze:wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
a co Wy o tym sądzicie?
Zgadzam się z Tobą w 100%. Coś nie poszło tak jak miało. Thomas był nawet jakby zaskoczony na początku tym że ma spiewać na żywo. Zaśpiewał jednak na medal. Tylko brak było prawdziwej wersji playback.
No właśnie, tylko początek troszkę zepsuli, :wink: ale dalej było dobrze. :) Szkoda tylko, że tak króciutko. Troszkę się rozczarowałam, bo już usiadłam wygodnie w fotelu, a występu było tylko odrobinę. Chciałabym usłyszeć tę wersję w całości. Poza tym byłam ciekawa i obejrzałam całość programu, które wrzucił tu sebciu1974, ale z powodu mojej niewiedzy niemieckiego nic nie udało mi się zrozumieć niestety. Wtedy oglądanie programu miałoby sens.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

W jednym z kolorowych tygodników pojawiła się dziś wzmianka o Thomasie w kontekście jego książki. Zacytowano fragment o Bohlenie i prezerwatywach. Tytułu gazety nie pamiętam, ale zapewne któraś z pań na to natrafi.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Thomas i Uwe będą jutro gośćmi show "Goldene Henne", początek o 20.15 na kanale MDR: http://www.mdr.de/tv/goldene-henne124.html
Być może da się oglądać na żywo: http://www.mdr.de/mediathek/livestreams ... index.html
ODPOWIEDZ