Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: michal.czeslaw »

Witajcie!Program oglądałam do bardzo póżna.Przede wszystkim odniosłam wrażenie,że Thomas jest bardzo zmęczony.Wglądał nie najlepiej.Ale o książce mówił ciekawie.Będzie warto ją nabyć i poczytać.Wiele nowego się dowiemy,o współpracy z Dieterem i Norze.Punkt widzenia Thomasa jest inny niż DB i ciekawi mnie jaki?Bo panowie za sobą nigdy nie przepadali.Myślę,że Thomas nie posunie się tak daleko jak Dieter w opisie ich wzajemnych relacji.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja tez ten program ogladalam i tez Thomas robil namnie wrrazenie bardzo zmeczonego. Dlamnie to co
Thomas w programie powiedzialbylo w 30% nowiscia.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

michal.czeslaw pisze:Program oglądałam do bardzo póżna.Przede wszystkim odniosłam wrażenie,że Thomas jest bardzo zmęczony.
Mnie to nie dziwi.Na pewno nie leży brzuchem do góry a kaska sama się leje na konto.Jak to Dieter opisał (mniej więcej w ten sposób) w swojej książce za które to słowa zresztą sporo musiał zapłacić.
michal.czeslaw pisze:Punkt widzenia Thomasa jest inny niż DB i ciekawi mnie jaki?
Wiadomo ;) ,że musi być inny tym bardziej,że Dieter przede wszystkim skupił się chyba na obrażaniu ludzi z którymi współpracował....szkoda.
No ale zobaczymy właśnie czy Dieter pokusi się o tą lekturę :) i jak ja będzie komentował.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Wczoraj w Złotych Przebojach leciało CCL a teraz leci Atlantis ! :D :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Wczoraj wybrałam się z koleżanką za miasto na wycieczkę do lasu.Długo spacerowałyśmy aż dotarłyśmy na "leśną polanę,"gdzie odbywał się festyn.Jak wielkie było moje zdziwienie,gdy usłyszałam przeboje MT.Ludzie świetnie się bawili przy dobrej muzyce.Wycieczka była podwójnie udana-miałam okazję pobawić się przy mojej ulubionej muzyce! :D
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Re: Anders & Fahrenkrog w mediach

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Dzis kolega z pracy mi mowil, ze slyszal w "Radio Zlote Przeboje" zapowiedz, ze w sobote ma byc dzien z Modern Talking.

Nie jestem teraz w stanie powiedziec, czy to prawda, czy tez mojemu koledze sie cos "przeslyszalo". Jesli ktos cos slyszal na ten temat to fajnie by bylo, gdyby to na naszym forum potwierdzil.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O, jaki miły gest z ich strony :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki za info o "weekendzie z MT" w radiu Złote Przeboje :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

WOW! Ja też wobec tego dziękuję za informację odnośnie weekendu z MT! :)
Zaraz zmienię częstotliwość co by nie zapomnieć w sobotę rano i przerzucę się z VOX na ZT.
Kilka lat temu odkryłam (o czym też była wzmianka u nas na forum) radio internetowe TOP80, polecam!
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

michal.czeslaw pisze:Wczoraj wybrałam się z koleżanką za miasto na wycieczkę do lasu.Długo spacerowałyśmy aż dotarłyśmy na "leśną polanę,"gdzie odbywał się festyn.Jak wielkie było moje zdziwienie,gdy usłyszałam przeboje MT.Ludzie świetnie się bawili przy dobrej muzyce.Wycieczka była podwójnie udana-miałam okazję pobawić się przy mojej ulubionej muzyce! :D
Ja przeżyłam takie pozytywne wibracje ze 3 tygodnie temu kiedy to wzięłam udział po raz pierwszy w życiu w masowym biegu ulicznym. Nie dość, że doping publiczności tak mnie poniósł, że zrobiłam przy okazji życiówkę, do tego pamiątkowy medal no i zaraz po biegu siedząc na trawce i ładując glikogen w postaci bananka, uszy mi nagle stanęły jak u moich psów na dźwięk w tle MT i kawałka AIC. Potem dla odmiany Samantha Fox. Szkoda, że podczas biegu nie zapodano takiej składanki, może pobiłabym rekord olimpijski, he, he:)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Właśnie szykowałam się do wyjścia z pracy po dniówce kiedy usłyszałam w Radio reklamę Weekendu z Modern Talking.
Brać udziału w konkursach nie będę,ale na pewno miło spędzę czas.Zupełnie inaczej słucha mi się naszych idoli w Radio a inaczej z CD puszczonego na wieży.Super Sprawa.Dzięki Wielkie - Radio Złote Przeboje :D
ijankowska

Post autor: ijankowska »

rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!W ogóle Radio Złote Przeboje w ostatnim czasie bardzo zmieniło się na PLUS!!!!!!!!
Tylko gratulować! A obecność Modern Talking przez cały weekend jest perełką.!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

No to będzie bardzo przyjemny weekend z radiem. Właśnie takie "akcje" są kluczem do sukcesu wydawnictw płytowych. Odświeżenie w pamięci znanych przebojów przez stację radiowe zachęca potem do zakupu płyty, np. aktualnej składanki Classic. Świetnym pomysłem był też swego czasu Sopot poświęcony artystom lat 80-tych, do dziś uważam, że była to jedna z najlepszych edycji festiwalu w całej jego historii.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Didi&Thomas pisze:Świetnym pomysłem był też swego czasu Sopot poświęcony artystom lat 80-tych, do dziś uważam, że była to jedna z najlepszych edycji festiwalu w całej jego historii.
To prawda. Jedynym, który w przeszłości zbliżył się poziomem do tego z 2008 r. był jego pierwowzór z roku 1989 ;) A co do newsa nt. weekendu z MT, to dla mnie jest również rewelacyjną wiadomością. Żywię cichą nadzieję, że nie skończy się tylko na szumnych zapowiedziach i puszczeniu po jednym kawałku dziennie, ale że będą to dłuższe bloki z muzyką MT, a może Bohlena w ogóle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ciekawe co ich nakłoniło aby zrobić taki weekend z Modern Talking?
Point Of No Return
ODPOWIEDZ