Modern Talking w mediach
-
Lynn
Re: Modern Talking w mediach
W zeszłym tygodniu w weekend w programie "Trinny&Susanna ubierają Polskę"leciał spory urywek Cheri Lady.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzisiaj przed samą dziewiątą w radiu VOX FM leciało "Brother Louie".Niestety trafiłam prawie na sam koniec piosenki 
MY DREAMS COME TRUE 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
We wczorajszym numerze gazety FAKT zamieszczony jest wywiad z Mietkiem Szczęśniakiem. Nie zwróciłbym na ten wywiad żadnej uwagi, gdyby nie to, że jednym ze zdjęć ilustrujących ten wywiad jest zdjęcie Modern Talking a dodatkowo jedno z pytań dotyczy właśnie mojego ukochanego zespołu. Brzmi ono: "Odmówił pan śpiewania w zespole Modern Talking...". Mietek odpowiedział, że Dieter Bohlen produkował wtedy różne gwiazdki muzyczne w tym popularną Sandrę (Sic!). Według Szczęśniaka Dieter chciał zrobić z niego taką właśnie gwiazdkę, ale on nie był zainteresowany taką muzyką.
No cóż jak widać Mietek Szczęśniak nie za bardzo się interesował działalnością producencką Bohlena skoro myślał, że Bohlen był producentem Sandry...
Pozdrawiam!
Edmund
We wczorajszym numerze gazety FAKT zamieszczony jest wywiad z Mietkiem Szczęśniakiem. Nie zwróciłbym na ten wywiad żadnej uwagi, gdyby nie to, że jednym ze zdjęć ilustrujących ten wywiad jest zdjęcie Modern Talking a dodatkowo jedno z pytań dotyczy właśnie mojego ukochanego zespołu. Brzmi ono: "Odmówił pan śpiewania w zespole Modern Talking...". Mietek odpowiedział, że Dieter Bohlen produkował wtedy różne gwiazdki muzyczne w tym popularną Sandrę (Sic!). Według Szczęśniaka Dieter chciał zrobić z niego taką właśnie gwiazdkę, ale on nie był zainteresowany taką muzyką.
No cóż jak widać Mietek Szczęśniak nie za bardzo się interesował działalnością producencką Bohlena skoro myślał, że Bohlen był producentem Sandry...
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- sebciu1974
- Kontakt:
A oto jak oceniono Modern Talking w dzisiejszym wydaniu The Dome 59
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Moje pytania:sebciu1974 pisze:A oto jak oceniono Modern Talking w dzisiejszym wydaniu The Dome 59
Na ile możliwych miejsc?
Przebili jakieś konkretne gwiazdy?
Kto pokonał MT?
- I-love-M-T
Też oglądałam Trinny & Susannah i byłam bardzo mile zaskoczona, gdy usłyszałam w tle jeden z hitów Modern TalkingLynn pisze:W zeszłym tygodniu w weekend w programie "Trinny&Susanna ubierają Polskę"leciał spory urywek Cheri Lady.
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Maro_D
Od dnia dzisiejszego do radia Złote Przeboje wróciły piosenki Modern Talking! 
Od północy słyszalne były piosenki: "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie" oraz, premierowo w tej rozgłośni, "You Can Win If You Want"!
Od północy słyszalne były piosenki: "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie" oraz, premierowo w tej rozgłośni, "You Can Win If You Want"!
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Re: TA Radio
Może jeszcze nie wiecie ale właśnie od samego rana piosenki Modern Talking grają w radiu Złote przeboje
Jak ktoś mi nie wierzy to podaję linka do słuchania online.
http://fm.tuba.pl/stacja-radiowa/Z%C5%82ote+Przeboje
- Ann
- Członek TAFC Polska
To super,bo ostatnio piosenki MT można był usłyszeć głównie tylko w radiu VOX FM :)A w ogóle to szkoda,że wszędzie dają tylko te najpopularniejsze piosenki MT (myśle o ogólnopolskich stacjach)Maro_D pisze:Od dnia dzisiejszego do radia Złote Przeboje wróciły piosenki Modern Talking!
MY DREAMS COME TRUE 
-
alunia13
To wspaniała nowina! Ja teraz tylko słucham Muzycznego Radia (na którym dzisiaj było "Why Do You Cry?) bo tam często jest MT. Oby nie tylko zaraz po północy grali ale również w ciągu dnia!
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Radio FEST! z zamiłowaniem puszcza "Sexy Sexy Lover"
zarówno w programie porannym jak i popołudniowym. No i standardowo można usłyszeć "Geronimo's Cadillac", "Brother Louie" czy "You're My Heart, You're My Soul".
Blue System również często leci: "Laila", "Love Suite" i wiele innych
Blue System również często leci: "Laila", "Love Suite" i wiele innych
Point Of No Return
-
Marcin87
Jeżeli chodzi o Blue System to w moim lokalnym radiu Centrum z Kalisza dość często puszczają Love Is Such A Lonely Sword albo Sorry Little SarahGasolina91 pisze:Blue System również często leci: "Laila", "Love Suite" i wiele innych
http://www.rc.fm/
Trzeba kliknąć po lewej stronie pomarańczowy napis radio on-line
-
alunia13
Przed chwilą "Atlantis..." w Złotych Przebojach! 
"You can win, If You want..."
- Maro_D
I co ważne, poleciała wersja z 1986 roku. Od 2007 roku, zarówno na Tuba.FM, jak i okazjonalnie na antenie tegoż radia, leciała wersja z 1998 roku. 
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ann pisze:Ja codziennie głosuję na Gigolo i Locomotion Tango i super by było gdyby to Thomas i Uwe byli w tym tygodniu na pierwszym miejscu a na drugim MT i tak przez kilka tygodni na zmianę
A w radio plus przestali już puszczać piosenki MT
- sebciu1974
- Kontakt:
A oto wczorajszy program Stern TV na RTL z udziałem Thomasa Andersa.