didi90 pisze:a do kiedy mozna zamawiac bilety ? bo narazie nie mam kasyy ;(
Dlaczego nie czytasz postów powyżej?
ArCrack pisze:Przy okazji - kilka osób pytało już mnie, czy bilety do sektora FAN są dostępne tylko dla fanklubowiczów.
Tak długo jak bilety te będą jeszcze dostępne, zamówić może je każdy na stronie http://www.thomas-anders.pl/spodek.php.
didi90 pisze:a do kiedy mozna zamawiac bilety ? bo narazie nie mam kasyy ;(
Sprawa wygląda tak:
Teretycznie można zamawiać je do 31 stycznia, lecz ja dostaję je w pakietach po 100szt. Właśnie teraz dozbierała się kolejna setka i dostanę je za kilka dni. Jak następne osoby zamówią to będą musiały czekać na kolejną setkę niewiadomo jak długo. Trzeba też wiedziec że sektor nie jest z gumy i wkońcu ich zabraknie. Sporo jest już sprzedanych a z organizatorem ustaliliśmy że będzie ich max 300.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Ludzie!! Właśnie się dowiedziałam, że pojadę na ten koncert!! Ogromnie się ciesze rozmawiałam z rodzicami i powiedzieli, że za to, że przeszłam latem poważną operacje, to będzie taka "mała" rekompensata!! jutro zamawiam bilety
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Bardzo dziękuję Pani Małgosiu i Michale !! Również bardzo się ciesze, że się ponownie spotkamy !! Poza tym, raduje mnie fakt, że udaje mi się podtrzymywać postanowienie i nie opuszczę kolejnego koncertu idola w Polsce jestem fanką Thomasa od ponad dwóch lat i od 2009 roku nie przegapiłam żadnego jego występu w naszym kraju !! Nie mogę się już doczekać, zważając na fakt, że to koncert walentynkowy
Również się cieszę, Karinko!! fajnie będzie się znowu spotkać
Fanka MT pisze:Poza tym, raduje mnie fakt, że udaje mi się podtrzymywać postanowienie i nie opuszczę kolejnego koncertu idola w Polsce jestem fanką Thomasa od ponad dwóch lat i od 2009 roku nie przegapiłam żadnego jego występu w naszym kraju !! Nie mogę się już doczekać, zważając na fakt, że to koncert walentynkowy
Zgadza się jesteś jedną z niewielu osób,które z takim oddaniem towarzyszą Thomasowi w koncertowaniu po Polsce.Gdybym mogła to wręczyła bym Ci za to medal!A Walentynkowy koncert spodziewam się,.że będzie szczególny, taki jak nigdy dotąd i na zawsze zostanie w naszej pamięci i sercach.Pozdrawiam wszystkich zakochanych i tych,którzy dopiero się zakochają!!!
co do tego, że damy czadu to nie ma żadnych wątpliwości!! Ja na każdym koncercie daje z siebie wszystko!! poza tym, bardzo dziękuję za tak wielkie uznanie, Pani Małgosiu !! staram się jak tylko mogę, by Thomas czuł się u nas dobrze i niepowtarzalnie
He he wielkie dzięki, Beatko!!! Na szczęście do koncertu sporo czasu i dolegliwości pooperacyjne zdążą ustąpić Więc na pewno damy czadu!!
Daria! Na 3 ostatnich koncertach podziwiałem Cię za Twoją niespożytą energię. Tym razem nie będzie mi to dane. Ale nie mam wątpliwości, że znowu będziesz się wyróżniać spośród innych fanów. Pozytywnie oczywiście!:-)
Jejciu, jest mi bardzo miło, że aż tylu fanów mnie zauważa naprawdę, bardzo dziękuję !! Mam nadzieję, że sam Thomas też widzi moje szaleństwo
Witajcie.
Osoby które czekają na kolejną partię biletów informuję że wysyłane będą gdzieś w ciągu 8-10 dni. Sam czekam na przesyłkę do mnie. Potem opieczętować, koperty, zaadresować i na pocztę. Ci co dopiero teraz niedawno zapłacili muszą się liczyć że teraz dla nich nie wystarczy i trzeba będzie czekać na kolejną wysyłkę. Kolejna jak uzbiera sie jakaś przyzwoita ilośc. Stawiam na listopad?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl