Modern Talking - TAK! ale nie dla idiotów...
Modern Talking - Comeback w 2010??
- BlueRobson
To nie jest nowe wcielenie MT a raczej twór z potrzeby chwili .Panowie z MT w czasach dobrego popytu nie mogli być w dwóch miejscach na raz ale znaleźli podobnych do siebie gościArCrack pisze:A to Wy nie wiecie, że zreaktywowane Modern Talking już funkcjonuje?
Sami zobaczcie: http://www.modern-talking-reloaded.de/
Oczywiście całość playback.Ciekawią mnie tylko te terminy 2006-2007 hahah paranoja
- Elltoja
- Jack
Modern Talking w 2010? heh , nawet jeśliby wrócili to już nie byłoby to samo , każdy wie że odeszli w 2003 na stałe dajac pamietny 90 minutowy koncert w Berlinie 21 czerwca na którym niestety mnie nie było ;( więc ich powrót jest do mnie co najmniej śmieszny jeśli by naprawde mieli robić come back to wolałbym żeby to było teraz
I'm freezin, I'm freezin, I'm cold
So so so cold
It's gonna be a long cold winter
Long cold winter without your love yea
So so so cold
It's gonna be a long cold winter
Long cold winter without your love yea
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Niech będzie...
...ale niech nie wystepuja pod nazwą MODERN TALKING ,nawet jesli Bohlen pisałby piosenki,to jakaś paranoja !!! MODERN TALKING to THOMAS ANDERS i DIETER BOHLEN i nic innego mi nie spasuje.SORRY ale tak nie może być.
Co innego gdyby chociaż jeden członek zespołu został,DIETER bądż THOMAS i któregoś z nich ktoś zastąpił ale całkowita zmiana...SZOK !!! Może będzie sie podobało dzieciakom w wieku 10-13 lat,którzy przegapili COMEBACK MT'98-2003 ale wątpię,że "starym" fanom ,którzy znaja ich od poczatku czyli od lat 80'tych.
Pozdrowienia dla DIETERA,niech sie dobrze zastanowi...to będzie parodia a nie kontynuacja.
...ale niech nie wystepuja pod nazwą MODERN TALKING ,nawet jesli Bohlen pisałby piosenki,to jakaś paranoja !!! MODERN TALKING to THOMAS ANDERS i DIETER BOHLEN i nic innego mi nie spasuje.SORRY ale tak nie może być.
Co innego gdyby chociaż jeden członek zespołu został,DIETER bądż THOMAS i któregoś z nich ktoś zastąpił ale całkowita zmiana...SZOK !!! Może będzie sie podobało dzieciakom w wieku 10-13 lat,którzy przegapili COMEBACK MT'98-2003 ale wątpię,że "starym" fanom ,którzy znaja ich od poczatku czyli od lat 80'tych.
Pozdrowienia dla DIETERA,niech sie dobrze zastanowi...to będzie parodia a nie kontynuacja.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przecież wszyscy doskonale wiemy, że takie coś nigdy nie dojdzie do skutku 
Modern Talking to Dieter Bohlen i Thomas Anders i w innej formie ten zespół nie ma racji bytu - pomijając prawdopodobnie trudności prawne z przeforsowaniem jakiejkolwiek zmiany w składzie nikt by tego nowego składu nie zaakceptował
Modern Talking to Dieter Bohlen i Thomas Anders i w innej formie ten zespół nie ma racji bytu - pomijając prawdopodobnie trudności prawne z przeforsowaniem jakiejkolwiek zmiany w składzie nikt by tego nowego składu nie zaakceptował
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Daniel
O nie, tylko nie to !
Zadnych comebackow z nowymi wersjami znowu tych samych piosenek !
Ile mozna sluchac nowych wersji YMHYMS, czy BL ? To bylo dobre w wersjach oryginalnych, ale nie ciagle w kolko to samo, bleee ble bleeeeeeeeee.
Obawiam sie, ze DB nie powola juz zadnego udanego projektu.
Bo procz samego MT, to z czym on "wyskakiwal" w latach 2000 ? Jakies durnowate malolaty z niemieckiego Idola, ktore po 2 piosenkach i tak mialy papcia Dietera w dupie. Zespoly boysbandowe tez juz sie skonczyly. Uwazam, ze kazdy nowy projekt grajacy taka muzyke, w czasach obecnych to bedzie PORAŻKA.
Jedynym sensownych posunieciem DB, bylo by reaktywowanie Blue System.
Jako marki juz sprawdzonej i akceptowalnej przez fanow. Najwyzej nie gral by koncertow zbyt czesto.
Zadnych comebackow z nowymi wersjami znowu tych samych piosenek !
Ile mozna sluchac nowych wersji YMHYMS, czy BL ? To bylo dobre w wersjach oryginalnych, ale nie ciagle w kolko to samo, bleee ble bleeeeeeeeee.
Obawiam sie, ze DB nie powola juz zadnego udanego projektu.
Bo procz samego MT, to z czym on "wyskakiwal" w latach 2000 ? Jakies durnowate malolaty z niemieckiego Idola, ktore po 2 piosenkach i tak mialy papcia Dietera w dupie. Zespoly boysbandowe tez juz sie skonczyly. Uwazam, ze kazdy nowy projekt grajacy taka muzyke, w czasach obecnych to bedzie PORAŻKA.
Jako marki juz sprawdzonej i akceptowalnej przez fanow. Najwyzej nie gral by koncertow zbyt czesto.
-
jkris
ja akurat w tym sensu zadnego nie widze- Blue System nie sprzedawal sie dobrze- szczegolnie, ze te ostatnie plyty byly słabe... Ja bym wolal zeby Bohlen przeprosil sie z CCCatchDaniel pisze:
- Daniel
Ale wszyscy wiemy, że się NIE PRZEPROSI, więc co pozostaje ?
Ostatnie płyty BS zeczywiscie były słabe, a w szczegolności 13ta - ale wszyscy wiemy, że była nieco pisana "na kolanie", bo przecież już czekał Modern Talking i do tej płyty należało się przyłozyć.
Ale jakby nowe albumy BlueSystem mialy byc lepsze, to ja jestem na TAK ! O wiele bardziej wole powrot BS, niz ewentualnych nowych pseudo artystow typu Daniel K, Alexander czy cala reszta.
Moda na DSDS przeszla, a Dieter pozostal bez zadnego wykonawcy z prawdziwego zdarzenia, dla ktorego moglby pisac piosenki.
Eurowizja tez przeszla obok nosa, podobnie mistrzowswa swiata w pilce noznej. Niestety bolesna prawda jest taka, ze DB juz nie stanie na muzycznych nogach, a najwiekszym bledem jaki zrobil bylo ponowne rozwiazanie Modern Talking.
Ostatnie płyty BS zeczywiscie były słabe, a w szczegolności 13ta - ale wszyscy wiemy, że była nieco pisana "na kolanie", bo przecież już czekał Modern Talking i do tej płyty należało się przyłozyć.
Ale jakby nowe albumy BlueSystem mialy byc lepsze, to ja jestem na TAK ! O wiele bardziej wole powrot BS, niz ewentualnych nowych pseudo artystow typu Daniel K, Alexander czy cala reszta.
Moda na DSDS przeszla, a Dieter pozostal bez zadnego wykonawcy z prawdziwego zdarzenia, dla ktorego moglby pisac piosenki.
Eurowizja tez przeszla obok nosa, podobnie mistrzowswa swiata w pilce noznej. Niestety bolesna prawda jest taka, ze DB juz nie stanie na muzycznych nogach, a najwiekszym bledem jaki zrobil bylo ponowne rozwiazanie Modern Talking.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli wypali musical, to wszystko będzie OK. Dieter będzie miał coś, na czym będzie mógł oprzeć swoją popularność na dłuższą metę, bo w przeciwieństwie do DSDS czy filmu szum z nim związany nie zniknie po dwóch miesiącach. I będzie to popularność zbudowana na muzyce, co moim zdanem umożliwi realizację kolejnych, już czysto płytowych projektów.
Jeśli nie wypali to cóż...
Jeśli nie wypali to cóż...
Jak piszesz tak cię widzą.
-
jkris
nie sadze zeby pomysl z musicalem wypalil- bedzie podobnie jak z filmem- wielkie plany, kupa szmalu i niewypal... zamiast szturmu na kina byla emisja w TV...
mysle, ze Bohlen jest w podobnej sytuacji jak w '97... wtedy, podobnie jak obecnie znalazl sie w martwym punkcie- tyle, ze teraz nie bedzie mogl po raz 2gi reaktywowac MT. kilka lat temu sila napedowa bylo DSDS- ale teraz nikt juz tego nie kupi.
ciekawe co zrobi, bo nie sadze zeby sie poddal... dlatego bardzo bym sie cieszyl gdyby zechcial przeprosic sie z CCCatch
choc jestem realista i wiem, ze to nie nastapi.
coz- pozyjemy zobaczymy...
mysle, ze Bohlen jest w podobnej sytuacji jak w '97... wtedy, podobnie jak obecnie znalazl sie w martwym punkcie- tyle, ze teraz nie bedzie mogl po raz 2gi reaktywowac MT. kilka lat temu sila napedowa bylo DSDS- ale teraz nikt juz tego nie kupi.
ciekawe co zrobi, bo nie sadze zeby sie poddal... dlatego bardzo bym sie cieszyl gdyby zechcial przeprosic sie z CCCatch
coz- pozyjemy zobaczymy...
- only love
- Kontakt:
podobni do oryginalnych modern talking jednak to bez sensu.
nie uważam by taka podróbka starego dobrego modern talking miała wzięcie
poza tym co ten dieter opowiada przecież on nie jest taki bardzo stary i jeszcze śmiało mógł by wyjść na scenę i zagrać czy zaśpiewać, stara to jest tina turner czy sher ale nie dieter 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Triko80
Dieter, Thomas - wróćcie
Brakuje mi Waszej muzyki. Ostatnio jak wszedłem na http://www.thomas-anders.com/ to się wzruszyłem, bo tak dawno nie słyszałem głosu Thomasa w jakiejś nowej kompozycji...
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!