Modern Talking - Comeback w 2010??

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Sewek

Post autor: Sewek »

W ten sposob kaleczą światową markę MT :!: :|
Modern Talking - TAK! ale nie dla idiotów... :/
Awatar użytkownika
BlueRobson

Post autor: BlueRobson »

ArCrack pisze:A to Wy nie wiecie, że zreaktywowane Modern Talking już funkcjonuje? :>
Sami zobaczcie: http://www.modern-talking-reloaded.de/ :lol:
To nie jest nowe wcielenie MT a raczej twór z potrzeby chwili .Panowie z MT w czasach dobrego popytu nie mogli być w dwóch miejscach na raz ale znaleźli podobnych do siebie gości ;) i niemożliwe stało się realne :) Mam artykuły o tych występach w dwóch miejscach na raz :) Mam nawet fotki z występu tych podstawionych zrobione przez fanów .
Oczywiście całość playback.Ciekawią mnie tylko te terminy 2006-2007 hahah paranoja
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Widząc koncert z daleka można by się pomylić ale z bliska by nie uszło. Z drugiej strony to w pewnym sensie oszustwo - jeśli robili za dublerów.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jack

Post autor: Jack »

Modern Talking w 2010? heh , nawet jeśliby wrócili to już nie byłoby to samo , każdy wie że odeszli w 2003 na stałe dajac pamietny 90 minutowy koncert w Berlinie 21 czerwca na którym niestety mnie nie było ;( więc ich powrót jest do mnie co najmniej śmieszny jeśli by naprawde mieli robić come back to wolałbym żeby to było teraz
I'm freezin, I'm freezin, I'm cold
So so so cold
It's gonna be a long cold winter
Long cold winter without your love yea
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Niech będzie... :roll:
...ale niech nie wystepuja pod nazwą MODERN TALKING ,nawet jesli Bohlen pisałby piosenki,to jakaś paranoja !!! MODERN TALKING to THOMAS ANDERS i DIETER BOHLEN i nic innego mi nie spasuje.SORRY ale tak nie może być.
Co innego gdyby chociaż jeden członek zespołu został,DIETER bądż THOMAS i któregoś z nich ktoś zastąpił ale całkowita zmiana...SZOK !!! Może będzie sie podobało dzieciakom w wieku 10-13 lat,którzy przegapili COMEBACK MT'98-2003 ale wątpię,że "starym" fanom ,którzy znaja ich od poczatku czyli od lat 80'tych.

Pozdrowienia dla DIETERA,niech sie dobrze zastanowi...to będzie parodia a nie kontynuacja.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Przecież wszyscy doskonale wiemy, że takie coś nigdy nie dojdzie do skutku :)
Modern Talking to Dieter Bohlen i Thomas Anders i w innej formie ten zespół nie ma racji bytu - pomijając prawdopodobnie trudności prawne z przeforsowaniem jakiejkolwiek zmiany w składzie nikt by tego nowego składu nie zaakceptował ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No i całe szczęście :wink:
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

O nie, tylko nie to !
Zadnych comebackow z nowymi wersjami znowu tych samych piosenek !
Ile mozna sluchac nowych wersji YMHYMS, czy BL ? To bylo dobre w wersjach oryginalnych, ale nie ciagle w kolko to samo, bleee ble bleeeeeeeeee.

Obawiam sie, ze DB nie powola juz zadnego udanego projektu.
Bo procz samego MT, to z czym on "wyskakiwal" w latach 2000 ? Jakies durnowate malolaty z niemieckiego Idola, ktore po 2 piosenkach i tak mialy papcia Dietera w dupie. Zespoly boysbandowe tez juz sie skonczyly. Uwazam, ze kazdy nowy projekt grajacy taka muzyke, w czasach obecnych to bedzie PORAŻKA.

Jedynym sensownych posunieciem DB, bylo by reaktywowanie Blue System.
Jako marki juz sprawdzonej i akceptowalnej przez fanow. Najwyzej nie gral by koncertow zbyt czesto.
jkris

Post autor: jkris »

Daniel pisze:
Jedynym sensownych posunieciem DB, bylo by reaktywowanie Blue System.
Jako marki juz sprawdzonej i akceptowalnej przez fanow. Najwyzej nie gral by koncertow zbyt czesto.
ja akurat w tym sensu zadnego nie widze- Blue System nie sprzedawal sie dobrze- szczegolnie, ze te ostatnie plyty byly słabe... Ja bym wolal zeby Bohlen przeprosil sie z CCCatch ;)
Przemo

Post autor: Przemo »

No, tu pełna zgoda. Też uważam, że to byłoby coś ciekawego.
Przemo
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Ale wszyscy wiemy, że się NIE PRZEPROSI, więc co pozostaje ?
Ostatnie płyty BS zeczywiscie były słabe, a w szczegolności 13ta - ale wszyscy wiemy, że była nieco pisana "na kolanie", bo przecież już czekał Modern Talking i do tej płyty należało się przyłozyć.

Ale jakby nowe albumy BlueSystem mialy byc lepsze, to ja jestem na TAK ! O wiele bardziej wole powrot BS, niz ewentualnych nowych pseudo artystow typu Daniel K, Alexander czy cala reszta.

Moda na DSDS przeszla, a Dieter pozostal bez zadnego wykonawcy z prawdziwego zdarzenia, dla ktorego moglby pisac piosenki.
Eurowizja tez przeszla obok nosa, podobnie mistrzowswa swiata w pilce noznej. Niestety bolesna prawda jest taka, ze DB juz nie stanie na muzycznych nogach, a najwiekszym bledem jaki zrobil bylo ponowne rozwiazanie Modern Talking.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jeśli wypali musical, to wszystko będzie OK. Dieter będzie miał coś, na czym będzie mógł oprzeć swoją popularność na dłuższą metę, bo w przeciwieństwie do DSDS czy filmu szum z nim związany nie zniknie po dwóch miesiącach. I będzie to popularność zbudowana na muzyce, co moim zdanem umożliwi realizację kolejnych, już czysto płytowych projektów.

Jeśli nie wypali to cóż... :roll:
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

Post autor: jkris »

nie sadze zeby pomysl z musicalem wypalil- bedzie podobnie jak z filmem- wielkie plany, kupa szmalu i niewypal... zamiast szturmu na kina byla emisja w TV...
mysle, ze Bohlen jest w podobnej sytuacji jak w '97... wtedy, podobnie jak obecnie znalazl sie w martwym punkcie- tyle, ze teraz nie bedzie mogl po raz 2gi reaktywowac MT. kilka lat temu sila napedowa bylo DSDS- ale teraz nikt juz tego nie kupi.
ciekawe co zrobi, bo nie sadze zeby sie poddal... dlatego bardzo bym sie cieszyl gdyby zechcial przeprosic sie z CCCatch ;-) choc jestem realista i wiem, ze to nie nastapi.
coz- pozyjemy zobaczymy...
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Co to za dwóch gości podszywających sie pod Thomas i Dietera.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

podobni do oryginalnych modern talking jednak to bez sensu. :x nie uważam by taka podróbka starego dobrego modern talking miała wzięcie :x poza tym co ten dieter opowiada przecież on nie jest taki bardzo stary i jeszcze śmiało mógł by wyjść na scenę i zagrać czy zaśpiewać, stara to jest tina turner czy sher ale nie dieter :x
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Dieter, Thomas - wróćcie :cry: Brakuje mi Waszej muzyki. Ostatnio jak wszedłem na http://www.thomas-anders.com/ to się wzruszyłem, bo tak dawno nie słyszałem głosu Thomasa w jakiejś nowej kompozycji...
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
ODPOWIEDZ