Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dancefloor
- phantomas
- Kontakt:
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dance
Obydwaj panowie wyglądają jak po ciężkiej imprezie, może ten "teledysk" był kręcony w przerwie?
Bo obydwaj zdają się na bardzo zmęczonych. Nie wspominam o człowieku który "filmował" to dzieło.
Momentami film jest niedoświetlony lub wręcz przeciwnie. I do tego kadry z d..y wzięte.
Nawet te panienki wyglądają na zmęczone.
Wszystko niestety zrobione na odwal się i do tego taniochą zajeżdża na kilometr. Mogli sobie darować stworzenie tego czegoś.
Bo obydwaj zdają się na bardzo zmęczonych. Nie wspominam o człowieku który "filmował" to dzieło.
Momentami film jest niedoświetlony lub wręcz przeciwnie. I do tego kadry z d..y wzięte.
Nawet te panienki wyglądają na zmęczone.
Wszystko niestety zrobione na odwal się i do tego taniochą zajeżdża na kilometr. Mogli sobie darować stworzenie tego czegoś.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- michal.czeslaw
Niestety też odnoszę takie wrażenie po obejrzeniu teledysku.Oczywiście bardzo podoba mi się piosenka i piękne widoki.Reszta nie za bardzo.Mogli się panowie bardziej postarać.Oczekiwałam czegoś głębszego,zaskakującego widza-mnie nie zaskoczyli,wręcz zawiedli moje oczekiwania.Widziałam już lepsze teledyski z udziałem Thomasa.phantomas pisze:Obydwaj panowie wyglądają jak po ciężkiej imprezie, może ten "teledysk" był kręcony w przerwie
-
riccardo1989
a kiedy premiera nowej piosenki Now or never? Można w jakimś portalu jej w całości odsłuchać?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Video bardzo dobre,nawet jak na robione podczas przerwy miedzy drinkami
w co oczywiście nie wierzę.Klimat teledysku świetny-zwłaszcza jak na kończące się lato,ale nadal upieram się,że bardziej by tu pasowało "Summer love"...no ale cóż skoro panowie wybrali inaczej nikt już tego nie zmieni.Na promocję tego singla powinni osoby odpowiedzialne w teamie bardziej się postarać niż z poprzednim singlem.Skandal,żeby tego nie było na niemieckiej VIVIE.
- adamanders
- Członek TAFC Polska
A miało być tak piknie "Summer of love'' gorąca Ibiza ,piękne hiszpanki ,gorące plaże ,wspomnienie lata....
Drugi singiel był... a video na pewno.
Ten Fahrenkrog to wyszedł jakby z gruby wyjechoł i z łaską przyszedł na ten plan,ten fortepianek to chyba dostał od Stefana Raba i się z nim rozstać nie może,to masakra jest jakaś.On z tym pomyjokiem w ogóle nie pasuje do Thomasa dlatego proponuje rozwiązać duet Natychmiastowo.
Thomas Solo i tylko Solo !!! Uwe może pisać i tylko pisać dla niego muzyke.Proponuje Souled 2 to by był album .....
Najlepsze video Thomasa - ROAD TO HIGHER LOVE
Drugi singiel był... a video na pewno.
Ten Fahrenkrog to wyszedł jakby z gruby wyjechoł i z łaską przyszedł na ten plan,ten fortepianek to chyba dostał od Stefana Raba i się z nim rozstać nie może,to masakra jest jakaś.On z tym pomyjokiem w ogóle nie pasuje do Thomasa dlatego proponuje rozwiązać duet Natychmiastowo.
Thomas Solo i tylko Solo !!! Uwe może pisać i tylko pisać dla niego muzyke.Proponuje Souled 2 to by był album .....
Najlepsze video Thomasa - ROAD TO HIGHER LOVE
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
JESTEM ROZCZAROWANY TELEDYSKIEM!!! A miny Uwe !!! Masakra!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- I-love-M-T
A ja powiem tak: Thomas! Wrzuć Uwe i te panienki do basenu lub zrób cokolwiek innego, byle tylko nie było ich widać, i będzie naprawdę OK! 
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- kikid351
- Członek TAFC Polska
Witam,
Teledysk OK ale też się dołożę do tych co mówią, że zrobiony tak byle jak.Uwe wogóle nie pasuje do Thomasa. Te jego koszulki czy pierścienie z czaszkami. Tak to może się pokazywać w hardrockowym bandzie a nie z Thomasem który zasłynął jako słodki chłopak z Modern Talking. Thomas śpiewał i śpiewa super ale widać, że nie ma już w nim tyle wigoru i chęci, no ale już swoje lata ma, jak to mówią, i zapał też nie ten sam co u dwudziestolatka:)
Teledysk OK ale też się dołożę do tych co mówią, że zrobiony tak byle jak.Uwe wogóle nie pasuje do Thomasa. Te jego koszulki czy pierścienie z czaszkami. Tak to może się pokazywać w hardrockowym bandzie a nie z Thomasem który zasłynął jako słodki chłopak z Modern Talking. Thomas śpiewał i śpiewa super ale widać, że nie ma już w nim tyle wigoru i chęci, no ale już swoje lata ma, jak to mówią, i zapał też nie ten sam co u dwudziestolatka:)
- tanathos
budżet teledysku wygląda na niezbyt wysoki. może to świadczyć o tym, że dochody ze sprzedaży albumu "Two" w znacznej części poszły n pokrycie poniesionych wiosną wydatków na promocję. Trochę mnie to martwi, bo naprawdę chciałbym aby panowie A/F zarobili na tym projekcie sporo- bo na to zasługują.
ciekawi mnie tylko, jak rozliczono się z Darrenem Hayesem, współautorem tej piosenki, oraz jak singiel się sprzedaje. czy są już jakieś informacje?
p.s. - piosenka "No more tears..." bardzo mi się podoba. Jest świetnie zaaranżowana i wyprodukowana (chodzi mi oczywiście o wersję albumową). dynamika utworu oraz rózne "uderzenia", zwłąszcza w refrenie, przypominają mi "Heaven will know" oraz "Save me don't brake me"
ciekawi mnie tylko, jak rozliczono się z Darrenem Hayesem, współautorem tej piosenki, oraz jak singiel się sprzedaje. czy są już jakieś informacje?
p.s. - piosenka "No more tears..." bardzo mi się podoba. Jest świetnie zaaranżowana i wyprodukowana (chodzi mi oczywiście o wersję albumową). dynamika utworu oraz rózne "uderzenia", zwłąszcza w refrenie, przypominają mi "Heaven will know" oraz "Save me don't brake me"
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
-
smok04
Teledysk na kolana nie powala.O ile w Modern Talking obecność Dieter'a w klipach była w 100% uzasadniona,to teraz patrząc na to"dzieło"wygląda to na parodię teledysków z przed lat.Nie da się podejść do tego bezkrytycznie.Uwe na siłę stara się być Bohlenem co w ostateczności wygląda śmiesznie(a szkoda).
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wielu osobom nie pasuje w tym clipie Uwe i jego wygląd,rzeczywiście jakiś taki nie wyspany.A nawiązując do "fortepianiku" jak napisał adamanders to rzeczywiście mogli sobie to darować,te fragmenty kojarzą mi się z disco polowym clipem
.Po za tym uważam,że nie jest tak źle.Teledysk na pewno fajniejszy niż "Gigolo". Thomas z rozcapirzonymi włosami wygląda słodko ,hehe.
-
dawidsikorski2
Co do sprzedazy singla ogolnie jest fatalnie na zadnych listach sprzedazy nie ma tego singla:(:(:(
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
dawidsikorski2 pisze:Co do sprzedazy singla ogolnie jest fatalnie na zadnych listach sprzedazy nie ma tego singla:(:(:(
Ciezko sie temu dziwic. Kiepski wybor utworu na singiel, amatorski klip - cos sie obawiam, ze ten wozek (Anders&Fahrenkrog) daleko nie zajedzie. Nawet na niemieckim forum obu panow fani raczej slabo oceniaja klip do tego utworu, wiec "nie fani" oceniaja go zapewnie jeszcze gorzej.
Uwe rzeczywiscie robi miny, jakby cierpial na niestrawnosc...33ccd pisze:JESTEM ROZCZAROWANY TELEDYSKIEM!!! A miny Uwe !!! Masakra!!!
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- weidung
- Członek TAFC Polska
No i stało się to, czego się obawiałem... Teledysk do NMTOTD to po prostu jedna wielka ŻENADA. Akurat oglądałem na necie ze znajomymi i po obejrzeniu zapadła cisza, bo i co tutaj mówić. Odwalone na kolanie, totalnie bez koncepcji, kiepsko zrealizowane. Piosenka mówi o DANCEFLOOR a nie SWIMMING POOL! Spodziewałem się czegoś na dużą skalę, dyskoteka, piękne, seksowne panie, zadbani, przystojni panowie. A co mamy? Dwie niezbyt ciekawe laski w basenie i dwaj panowie, którzy chyba już przestali sami wierzyć w sukces własnego projektu, skoro wypuszczają w eter takie amatorskie video. Dawno nie byłem tak rozczarowany. Chyba dzisiaj się upiję...
- kris500
Witam,wlasnie slucham nowy singiel i musze powiedziec ze nie jest taki wcale zly,nowa piosenka "Now or Never"zaczyna sie obiecujaco ale refren troche przekombinowany i za duzo tego "oooooo",jesli ktos chce to moge sie podzielic:)jak cos to piszcie na priva.Pozdro
Witam ponownie,wiele ludzi jest niezadowolonych z nowego klipu oraz "min uwego"faktem jest,ze klip to niskobudzetowka a co do min uwego to ten facet ponoc kiedys jechal na koce i stad te jego dziwne miny,nawet w niektorych wywiadach z andersem to widac,zreszta zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=SyyQdjkB2Xg.Pzdr.
Witam ponownie,wiele ludzi jest niezadowolonych z nowego klipu oraz "min uwego"faktem jest,ze klip to niskobudzetowka a co do min uwego to ten facet ponoc kiedys jechal na koce i stad te jego dziwne miny,nawet w niektorych wywiadach z andersem to widac,zreszta zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=SyyQdjkB2Xg.Pzdr.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2011 16:07 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie pisać posta pod postem, a używać opcji "edytuj".
Powód: Proszę nie pisać posta pod postem, a używać opcji "edytuj".
- art_system
No!fakt, dlatego Thomas go przygarnął, wygląda jak RAINMAN w filmie z Dastinem Hofmanem:) Czysty obłęd...
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...