Nasze 1-września

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Nasze 1-września

Post autor: Didi&Thomas »

Tak sobie pomyślałem, że z uwagi na jutrzejszą, szczególną datę warto podzielić się refleksjami z czym się ona dla każdego z nas kojarzy. Ja np. ochodzę 1 września 2011 roku już 10-tą rocznicę ślubu 8). I tak oprócz rocznicy wybuchu wojny, początku roku szkolnego mam jeszcze jeden, szczególny powód by wyróznić w kalendarzu tę datę. Ogólnie jednak kojarzy mi się ten dzień z pewną granicą - taki symboliczny koniec lata, wakacji, a jednocześnie poczatek nowych obowiązków, tłoku na przystankach i w autobusach :lol: i taki wstęp, powiedzmy prolog do końca roku ;)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Re: Nasze 1-września

Post autor: pysia20 »

mi oczywiscie kojarzy sie z wybuchem wojny :( ale takze poczatkiem roku szkolnego zawsze z kolegami i kolezankami twierdzilismy ze nadchodzi 10 miesiecy żałoby :lol: :lol: ale miło wspominam te czasy z gimnazjum :D
ale wogole lubie wrzesien poniewaz zdobyłam we wrzesniu swoj pierwszy medal ze swoim zespołem w siatkowce :D :D
takze rzecz biorac wrzesien jest dla mnie miłym miesiącem 8)
You Are Not Alone..!!
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Dla mnie wrzesień to okropny miesiąc bo wtedy zaczyna się jesień :( :( :( .
A co do szkoły mam trochę luzu ponieważ lekcje mam przez dwa weekendy w miesiącu :D :D :D .
alunia13

Post autor: alunia13 »

Mi wrzesień kojarzy się oczywiście z początkiem roku szkolnego, chociaż od tego roku mnie już nie dotyczy :P
Kojarzy mi się również z początkiem jesieni, którą bardzo bardzo uwielbiam :D
"You can win, If You want..."
ODPOWIEDZ