Który duet fajniejszy? (styl w ubiorze)

Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!

Który duet fajniejszy?

Dieter & Thomas
22
79%
Uwe & Thomas
6
21%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Który duet fajniejszy? (styl w ubiorze)

Post autor: atlantyda ;o) »

Może głupia ankieta,ale ostatnio wywiązała się prawie kłótnia o to,że Thomas w garniturze wygląda jak 70-letni dziadek,hmmm...
Pod wpływem emocji otwieram ankietę dla zainteresowanych,który "garniturowy duet" podoba Wam się bardziej?Mile widziane uzasadnienie :)

Dieter i Thomas

Obrazek

Uwe i Thomas

Obrazek

Mnie podoba się bardziej wygląd Uwe i Thomas,ponieważ nie są ubrani jak politycy ;) a po prostu elegancja i luz :) t-shirt +marynarka +jeansy -super zestaw.Jeżeli chodzi o buty to bardziej adidasy lub trampki,ale Thomas wybrał tu elegancję ;)
Duet Uwe + Thomas.
Awatar użytkownika
fanagnes97

Re: Który duet fajniejszy?

Post autor: fanagnes97 »

Wiesz ... raczej podoba mi się faktycznie Uwe & Thomas . Są tutaj...tacy "młodzi :oops: hehe...A ich fotka poprostu jest super :)
You Can Win If You Want !!
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Trampki zdecydowanie odpadają ! :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Stawiam na duet Dietera i Thomasa. Jest bardziej klasyczny jeśli chodzi o ubiór. Dla mnie, Thomas lepiej prezentował się z Dieterem.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Zdecydowanie Thomas i Dieter.Po pierwsze są młodsi,po drugie rzeczywiście są w garniturach i prezentują się świetnie.Natomiast Thomas i Uwe?Zdjęcie jest kiepskie,Thomas na nim mi się nie podoba.Co do ubioru, to to jest" misz masz" nie wiadomo co.Uwe na sportowo-ok,Thomas ?Nie wiem co to za styl.Elegancka marynarka i buty pasują do siebie i spodnie z t-hiszirtem-ok.Razem mi to nie pasuje.Teraz styliści wymyślają takie" cuda wianki",które za elegancki strój nie powinny uchodzić.Może jestem" starej daty" i głupoty piszę,ale mężczyzna w garniturze i w butach (nie w trampkach)prezentuje się zawsze elegancko.Takie jest moje zdanie jako laika w sprawach mody.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Oczywiście że wybieram Dietera i Thomasa, bardzo pasują im te stroje jak na zdjęciu. Thomasowi jeszcze na koszuli brakuje guzików i by mieli swoje 'mundurki' :lol:
Ninio

Post autor: Ninio »

przepraszam... ale Uwe wygląda jak wystraszony borsuk. Sentyment do Modern Talking nie pozwala mi uczciwie ocenic... wygrywa pierwszy duet. Pozatym to tylko jedno zdjecie...
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Jadnak zagłosowałam na Thomasa & Uwe,pomimo,że przez tyle lat towarzyszył mi duet Thomas & Dieter,ale teraz nie znoszę Dietera.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Mam wrażenie,że zwracacie tu uwagę głównie na duet jaki tworzyli Thomas z Dieterem i Thomas z Uwe,ale mnie chodzi o styl w ubiorze,może tytuł tematu powinien być inny.
Z głosów wynika,że garnitury górą-więc nie rozumiem oburzenia co poniektórych forumowiczów,że Thomas nie powinien w garniturach występować (dyskusja w innym temacie).
alunia13

Post autor: alunia13 »

Ja zdecydowanie Thomas & Dieter. Wiadomo, że byli wtedy młodsi ale dzisiejszy styl Thomasa nie przypadł mi do gustu. Robi to na mnie wrażenie "odmładzania się na siłę". Fryzura też mi nie odpowiada. Thomas wygląda tak, jakby swoim stylem chciał przyciągnąć do siebie młodszą część fanów i chce na nich zrobić dobre wrażenie. Nie pasuje mi to do niego.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja się nie kieruję tym, kogo bardziej lubię, tylko oceniam po zdjęciach. Akurat lubię taki styl jak na zdjęciu Thomasa i Dietera. Nie podoba mi się ten odcień niebieskiego na garniturze Uwe, troszkę się zlewa z tłem, przynajmniej dla mnie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Który duet fajniejszy? (styl w ubiorze)

Czyli wychodzi na to,że Thomas w garniturze stojący obok Dietera ubranego tak samo -jest ok,ale już przy Uwe nie.
Jak to skomentują panowie z naszego forum,którzy uważają,że garnitury postarzają ?
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Zdecydowanie duet Dieter & Thomas i to nie dlatego, że lepiej się na powyższym zdjęciu prezentują, choć o to tu chodzi, tylko, że Thomas i Dieter to był nieporównywalny duet i już. Jednak tu chodzi o wybór zdjęcia i rzecz jasna stawiam na elegancję. Thomas do Uwe nie pasuje pod żadnym względem, chociaż muzycznie bardzo się dopełniają. Styl najnowszej płyty Thomasa w bardzo moim guście. Już się wypowiadałam w innym temacie na temat ubioru Thomasa, więc zbędnym by było to pisać jeszcze raz. W każdym bądź razie jestem za garniturami i nie ma dla mnie żadnej innej opcji. Do Thomasa jeansy i trampki absolutnie nie pasują. Poza tym akurat zdjęcie Dietera i Thomasa zostało akurat takie w eleganckich strojach wybrane, a przecież mogło być każde inne. Dieter różnie się przecież ubierał. :)
Przyznam się szczerze, że ja przywiązuję wielką wagę do tego co Thomas na siebie zakłada. Dla mnie to naprawdę bardzo ważne. :) :)
michal.czeslaw pisze:Może jestem" starej daty" i głupoty piszę,ale mężczyzna w garniturze i w butach (nie w trampkach)prezentuje się zawsze elegancko.Takie jest moje zdanie jako laika w sprawach mody.
W takim razie to ja też należę do tej starej daty. :) Podzielam całkowicie Twoje zdanie jeśli chodzi o ubiór mężczyzn. Więcej już nic nie muszę dodawać. :) Pozdrawiam 8)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Jak to skomentują panowie z naszego forum,którzy uważają,że garnitury postarzają ?
Ja skomentuje to w ten sposób, że są garnitury i garnitury. Są takie, które wyglądają, tak jak na zdjęciu z MT, są takie, które nie wyglądają-Uwe, Thomas i dotyczy to ich obydwu. Ubiór Bohlena na ostatnim koncercie mi się też nie podobał, wolałbym coś nieco luźniejszego, chociażby to co miał na swoim "występie" w Moskwie.

Thomas niestety często ubiera się tak, jakby miał wiele więcej lat niż ma w rzeczywistości. Garnitur może sprawiać że wyglądamy poważnie i elegancko, ale źle dobrany powoduje, że nie przystajemy do epoki, w której występujemy. Tak właśnie było na owym występie, gdzie dodatkowo Thomas udawał że śpiewa 70, 80-letnim paniom, że nie będzie już łez na parkiecie. Zabrakło jeszcze tylko Gigolo.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

Według mnie zdecydowanie lepiej wygląda Dieter & Thomas. Nie rozumiem dla czego sie czepiacie że Thomas chodzi tylko w garniturze i marynarkach itd. On ma swój styl którego sie trzyma i chwała mu za to, tak samo jak Dieter. Dla mnie Thomas dobrze sie ubierał,nie przypadkowo użyłem czasu przeszłego.
Od czasu kiedy Thomas zaczą "tworzyc" z Uwe to pod tym wzledem sie zmienił, zakłada jakieś granatowe marynarki które w ogóle do niego nie pasują oraz
jakaś marynarka która jest w cekiny. Nie wiem czym to jest spowodowane ale jeśli Thomas korzysta z porady stylisty Uwe to powinien tego zaprzestac.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Również zagłosowałam na duet Thomas & Dieter :) sama nie wiem, dlaczego ale chyba mam jakiś sentyment i nikt nie będzie wyglądał lepiej z Andersem niż sam Bohlen :) co do ubioru - moim zdaniem Thomas by wyglądał najlepiej w jeansach i luźnej koszuli :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ