Muzyczne dzieci Bohlena

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
piotras1272

Muzyczne dzieci Bohlena

Post autor: piotras1272 »

Witam Serdecznie

Co byście powiedzieli na to aby ktoś kiedyś zorganizował koncert na którym wystąpiły by wszystkie gwiazdy, które wylansował Dieter Bohlen. Chodzi mi oczywiście o Thomasa Andersa (to chyba jego największe dziecko :D) C.C Catch i całą resztę : )
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Dzieci Bohlena

Post autor: atlantyda ;o) »

Pamiętam jak w latach 90 tych mówiono o zorganizowaniu takiego koncertu,ale oczywiście wtedy pod znakiem zapytania był Thomas Anders.Dieter był z nim przecież na wojennej ścieżce.Thomas nie chciał o Dieterze śpiewać.Tymczasem doczekaliśmy się w 98 roku comebacku Modern Talking,a koncertu z udziałem jego Gwiazd,nie.Ja oczywiście jestem jak najbardziej za tym pomysłem.Tylko prędzej chyba Ruski są w stanie zorganizować tego rodzaju koncert,aniżeli jakikolwiek inny kraj,że o naszym nie wspomnę.Na pewno było by to wielkie wydarzenie.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Muzyczne dzieci Bohlena

Post autor: ArCrack »

Powiedziałbym, że ten ktoś jest cudotwórcą jeśli zorganizuje taki koncert. Większość byłych podopiecznych Bohlena nie wspomina go ciepło i niesamowitą sztuką byłoby nakłonienie ich do występu niejako na cześć Bohlena.
Jak piszesz tak cię widzą.
piotras1272

Re: Muzyczne dzieci Bohlena

Post autor: piotras1272 »

Dokładnie masz rację, bo w Rosji jest obecnie moda na takich wokalistów i koncerty. Thomas nagrał ostatio przecież album Strong w Rosji. Więc czekamy dalej.
I jestem ciekawy jakby Thomas zareagował na ten pomysł
Ostatnio zmieniony śr wrz 07, 2011 20:59 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ