Dowiedziałem sie dopiero przed chwilą
Exclusiv już za nami, ale z tego co czytałem nie pokazano nic szczególnie ciekawego. Dieter jest z dziećmi na wakacjach, i to właściwie tyle.
Za parę minut Explosiv, może tam będzie coś więcej
Tak naprawdę to było dośc ciekawe, bowiem pokazali Dietera jak jadł na Majorce picce razem z jednym ze synów - który to to nie wiem (pokazali syna z boku - chyba po raz pierwszy tak wyraźnie).
Wydaje mi się, ze Marc - zdecydowanie bardziej wyglądał na 21 lat niż na 17
Prawdę mówiąc, to nie chciałbym aby kiedykolwiek mój wakacyjny wyjazd wyglądał tak jak u Dietera - na każdym kroku fani proszący o autografy, pstrykający fotki, chwili spokoju nie ma...
I oczywiście w BLITZ! na Sat1 - było o Dieterze!!! (Szansa na powtórkę nad ranem!!!) - było o tym że Dieter jest sam na Ibizie bez Estefani! A jako expert wypowiadała się jego była kochanka......
No tak, Sat1 nie mógł przepuścić tematu
Niedawno podobno w tym samym programie wypowiadał się niejaki Helmut Bohlen (podobno rodzina Dietera). Było oczywiście o tym, jak źle ostatnio jest między Dieterem i Estefanią, że właściwie już nie są razem bo Dieter kogoś ma.
Nagrałem Explosiv, ale nie mam w komputerze Tunera TV żeby przerobić to na format cyfrowy i wrzucić do netu
Jestem jedynie wstanie zgrać to co mówił Dieter do mp3, ale nie będzie to przecież to samo.
No szkoda. Mp3 mnie akurat niepotrzebne bo i tak nic nie zrozumię:-) Niestety nie mam RTLu, a szkoda bo od dawna mam nagrywarke DVD z twardym dyskiem więc umieszczenie pliku w sieci nie byłoby problem.
No trudno... A może ktoś inny się jeszce odezwie i będzie miał.
Ech, nie było mnie o tej godzinie w domu
Z tego co przeczytałem na niemieckich forach Dieter zdementował pogłoski o rozstaniu z Estefanią, czy to prawda?
Dieter powiedział że Estefania musiała zostac w domu z dziecmi i dlatego jej z nim na Majorce nie ma. Było też o castingu do DSDS - w tym wypowiedzi uczestników.