Oczywiście opowiadał historie,które już dobrze znamy z innych wcześniejszych wywiadów,gŁównie o powstaniu duetu ANDERS/FAHRENKROG.
Anders & Fahrenkrog w mediach
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Anders & Fahrenkrog w mediach
A ja wczoraj skupiłam się głównie na wyglądzie Thomasa.Nie podoba mi się,że znów go malują
,zauważcie jaką ma korektę brwi,mocno podrasowane kredką
Oczywiście opowiadał historie,które już dobrze znamy z innych wcześniejszych wywiadów,gŁównie o powstaniu duetu ANDERS/FAHRENKROG.
- Agata
atlantyda ;o) pisze:zauważcie jaką ma korektę brwi,mocno podrasowane kredką![]()
Ja nie zauważyłam, ale może ktoś się dopatrzy:

Oto pierwsza część programu, gdzie głównie rozmawiano z Thomasem:
(+ wskazówka jak dbać o zęby
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wyraźnie widać,że Thomas ma ciemniejsze brwi niż we wcześniejszych programach.
- MTalkingusia28
Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby zwracać uwagę na to czy Thomas ma coś takie czy owakie na twarzy... Poza tym uroczy jest, czyż nie?
Ma śliczne oczy.
:)
Zawsze najbardziej wyszczególniam w nim jego ubiór. Uwielbiam go oglądać w tych marynarkach jakie nosi. Tak elegancko w nich wygląda.
Uwielbiam go oglądać w koncertówkach ale i też słuchać jego cudownego wokalu. 
Zawsze najbardziej wyszczególniam w nim jego ubiór. Uwielbiam go oglądać w tych marynarkach jakie nosi. Tak elegancko w nich wygląda.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Po prostu rzuciło mi się od początku programu w oczy,że Thomasa wymalowali,może się mylę,ale takie mam wrażenie,że ma za grube brwi,za ciemne,niż ostatnio.MTalkingusia28 pisze:Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby zwracać uwagę na to czy Thomas ma coś takie czy owakie na twarzy...
- Agata
Dzisiejszy program jest nadawany live z Restaurant Blumenhof z Deutsches Eck w Koblencji:W tym tygodniu Thomasa będzie można usłyszeć i zobaczyć jeszcze w niedzielę. O 10.00 będzie gościć w programie “Leute” w radiu SWR1 Rheinland-Pfalz: http://www.swr.de/swr1/rp/programm/-/id ... index.html
Słuchanie audycji na żywo: http://www.swr.de/swr1/rp/-/id=233366/n ... index.html
http://www.buga2011.de/web/de/veranstal ... p?id=16448
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Thomas był mile zaskoczony i wzruszony prezentem od fana,ale co to dokładnie było w tym skoroszycie ?
Nie znam na tyle niemieckiego,nie wiem co ten chłopak mówił.
Program był fajny,Thomas oczywiście stanął zawodów ubijania białka
-puki co nikt go jeszcze nie pokonał,hehe.
Nie znam na tyle niemieckiego,nie wiem co ten chłopak mówił.
Program był fajny,Thomas oczywiście stanął zawodów ubijania białka
- Evaalex
Ty ja tego programu nie widzalam w calosc. Jak by<m go widziala to bym przetlumaczala. To filmiku ktory Agata dala otwozyc miemoge. Jest przez na niemcy zablokowany
- sebciu1974
- Kontakt:
Może moje będzie chodziło.
- Evaalex
Hey Ludzie
Ja tego mlodzika ktory na scene wlazl z ta ksiazka znam. Jak w programie muwiono nalezy on do elity fanow. Jakos ja go przed pieciu laty jeszcze na spotkaniu nie widzialam. Chlopak chodzi do szkoly pilotow Lufthansy. Pochodzi z bardzo bogatej rodziny. Jak jest na spotkaniu Fanclubu naouje w bardzo drogim hotelu. Na spotkaniu ma specjalnie zajete miejsce. W tej ksiazce byly zyczenia dal Thomasa na 40 rocznice stania na scenie. Slkadane przez roznych gwiazdorow np Glena Madajrosa
Ja tego mlodzika ktory na scene wlazl z ta ksiazka znam. Jak w programie muwiono nalezy on do elity fanow. Jakos ja go przed pieciu laty jeszcze na spotkaniu nie widzialam. Chlopak chodzi do szkoly pilotow Lufthansy. Pochodzi z bardzo bogatej rodziny. Jak jest na spotkaniu Fanclubu naouje w bardzo drogim hotelu. Na spotkaniu ma specjalnie zajete miejsce. W tej ksiazce byly zyczenia dal Thomasa na 40 rocznice stania na scenie. Slkadane przez roznych gwiazdorow np Glena Madajrosa
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Ja też znam tego chłopaka z FCP.
Natomiast zupełnie nie rozumiem Evaalex Twojego ostatnio zaznaczania wartości bogactwa,co kogo interesuje i co to ma do rzeczy i do tego tematu że jest on z bardzo bogatej rodziny,że nocuje w drogim hotelu? To samo z zaznaczaniem że Thomas nosi marynarki drogie i pewnie od Armaniego-czy to ma znaczenie czy zapłacił za nią powyżej 1000 euro czy kilkadziesiąt?: (viewtopic.php?f=9&t=4529 )
ważne żeby elegancko w niej wyglądał i dodrze się czuł.
Natomiast zupełnie nie rozumiem Evaalex Twojego ostatnio zaznaczania wartości bogactwa,co kogo interesuje i co to ma do rzeczy i do tego tematu że jest on z bardzo bogatej rodziny,że nocuje w drogim hotelu? To samo z zaznaczaniem że Thomas nosi marynarki drogie i pewnie od Armaniego-czy to ma znaczenie czy zapłacił za nią powyżej 1000 euro czy kilkadziesiąt?: (viewtopic.php?f=9&t=4529 )
ważne żeby elegancko w niej wyglądał i dodrze się czuł.
- Evaalex
Wiesz Jedyna co niektozy sie przy wejsciu do kufy denerwowaqli ze tacy jak ten chlopak siedza z przodu a oni nie. Ja mowie o dziewczynach ktore sa nie za bogate ale cale modern talking turnee jezdzily od koncertu do koncertu nocowaly w samochodzie. Moje kolezanki ktore prawie cale kieszonkowe w latach 90 inwestowaly na jazdy na koncewrty i Thomasa znaly nie sie dza z przodu tak jak powinny. Tyko Ci ktorzy maja pieniadze maja miejsca rezerwowane. To mnie wkoza.Moja kolezanke ktora od poczadku w fanklubie byla tak to w koza ze juz na fanclub party nie chodzi a mieszka w Koblez
Co do ubioruw daje ci racje. Maja byc eleganskie i wygodne a cena jest jednaka. Ktos ale napisal ze Thomas nosi brzydka marynarka za pare groszy To mnie wkorzylo.
Co do ubioruw daje ci racje. Maja byc eleganskie i wygodne a cena jest jednaka. Ktos ale napisal ze Thomas nosi brzydka marynarka za pare groszy To mnie wkorzylo.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i komu ona robi na złość Eva?Na pewno nie Thomasowi ani temu chłopakowi.Powód,ze nie chodzi już na FCP na pewno jest inny niż wkurzanie się,że ktoś ma zarezerwowane miejsce.Na pewno nie tylko ten chłopak siedzi z przodu ale kilkadziesiąt innych vipów teżEvaalex pisze:Moja kolezanke ktora od poczadku w fanklubie byla tak to w koza ze juz na fanclub party nie chodzi a mieszka w Koblez
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A swoją drogą ktoś na tym przodzie musi siedzieć.I zawsze też będzie ktoś,kto będzie zazdrościł i wkurzał się czemu na przodzie siedzi ten a nie ja.
- Agata
Kolejny termin:Agata pisze:2011-08-26 20:15:00 SWR SWR auf TourArCrack pisze:2011-08-28 18:45:00 SWR-RP Bekannt im Land
2011-09-20 08:28:00 ZDR ZDF-Morgenmagazin
2011-09-30 22:00:00 MDR Riverboat
2011-09-14 22:15 RTL Stern TV
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2011 21:48 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.